Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeo i ja Samsungov GW, posle god dana lomljenja kao odelo da kupujem, izasla mi dobra ponuda i reko ajd vise da ga prelomim. Na rukama nikad nista nisam imao i bio mi je malo zent ali mi je legao na prvu, uparen sa N10+ i sve za sada odlicno radi.

#posle mesec dana:
Prodajem GW [emoji23]

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Uzeo i ja Samsungov GW, posle god dana lomljenja kao odelo da kupujem, izasla mi dobra ponuda i reko ajd vise da ga prelomim. Na rukama nikad nista nisam imao i bio mi je malo zent ali mi je legao na prvu, uparen sa N10+ i sve za sada odlicno radi.

#posle mesec dana:
Prodajem GW [emoji23]

Nećeš ne brini, ima svojih mana, ali je odlično zaokružen uredjaj, odlično radi i sa pristojnom cenom...HW je i dalje je najjači (ne računajući Apple watch, koji opet šije debelo po pitanju baterije). Pogotovu što imaš i Note, pa si u jednom Hw/Sw sistemu...
Uskoro predstavljaju naslednika, a koliko vidim, nećemo se mnogo ovajditi po pitanju baterije, te će se izgledati GW nositi bar još godinu...
Sad nabavi Buds i onu Samsung eksternu bateriju sa bežičnim punjenjem, i završio si posao za duže [emoji3]

SM-N975F

Ne moze da se isključi. Imam ga od ponedeljka, ovog momenta je na 42%, znaci sutra uveče će biti 7 dana. Za sada mi se jedino ne svidja što mi broji korake dok vozim. Juce I danas prešao 1000km vozilom, i napravio sedeći za volanom 20k koraka?!?

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Isti sat, nemam tih problema, gledao baš da vozim polako, čak i tada ne broji korake

P30 Pro

Nećeš ne brini, ima svojih mana, ali je odlično zaokružen uredjaj, odlično radi i sa pristojnom cenom...HW je i dalje je najjači (ne računajući Apple watch, koji opet šije debelo po pitanju baterije). Pogotovu što imaš i Note, pa si u jednom Hw/Sw sistemu...

Evo i ja koristim već neko vreme GW i više sam nego zadovoljan, odgovaranje na poziv u toku vožnje mi je sjajna stvar, kada stignu notifikacije samo bacim pogled, pa ako nije bitno produžim dalje :)

Baterija traje dva dana, s tim što ga skidam sa ruke kada dođem popodne kući.

Jurim po Redditu watchface-ove, našao sam par komada uz kupone koji mi odgovaraju, pa menjam (u smislu imam smart sat a da držim jedan watchface, ne ide mi :D ) Ili u krajnjem slučaju promenim boju da se slaže uz košulju i čarape :p

Sve u svemu, odlična investicija.

I ja se nisam pokajao. GT2.
Dal ima opcija za WF a da nisu iz Healt app?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Isti sat, nemam tih problema, gledao baš da vozim polako, čak i tada ne broji korake

P30 Pro

Ne znam onda koji je djavo ovom mom. Jel si radio update? Ja sam odmah kad sam ga uzeo, 3 update, jedan za drugim, mada, oni bi trebalo da reše neke bagove, a ne da dodaju neki [emoji846].

Poslednja izmena:
I ja se nisam pokajao. GT2.
Dal ima opcija za WF a da nisu iz Healt app?

Imas negde moj post gde imas objasnjenje. Treba ti kineski huawei ID i jos par programa. Na telegramu imas gomilu WF, a imas i moj serovani folder negde na temi.

Imas negde moj post gde imas objasnjenje. Treba ti kineski huawei ID i jos par programa. Na telegramu imas gomilu WF, a imas i moj serovani folder negde na temi.
Hvala e. Videcu jednom kad budem extremno dokon. Sad sam citao da je malo komplikovano.

Problem ce ti biti, jer si na huawei telefonu :)

Ja na mi8 menjam to, a furam p40 lite.

Ma i ovaj fabricki osnovni je super [emoji23]

Uskoro predstavljaju naslednika, a koliko vidim, nećemo se mnogo ovajditi po pitanju baterije, te će se izgledati GW nositi bar još godinu...
Sad nabavi Buds i onu Samsung eksternu bateriju sa bežičnim punjenjem, i završio si posao za duže [emoji3]

SM-N975F

Evo i ja koristim već neko vreme GW i više sam nego zadovoljan, odgovaranje na poziv u toku vožnje mi je sjajna stvar, kada stignu notifikacije samo bacim pogled, pa ako nije bitno produžim dalje :)

Baterija traje dva dana, s tim što ga skidam sa ruke kada dođem popodne kući.

Jurim po Redditu watchface-ove, našao sam par komada uz kupone koji mi odgovaraju, pa menjam (u smislu imam smart sat a da držim jedan watchface, ne ide mi :D ) Ili u krajnjem slučaju promenim boju da se slaže uz košulju i čarape [emoji14]

Sve u svemu, odlična investicija.

Ja sam prezadovoljan, iskreno nisam verovao da ce mi se ovoliko svideti, opcija da pricam preko njega dok vozim prava stvar, ne moram da nabijam slusku dok vozim. Watchface sam nasao neki na Redditu i za sada ga ne diram. Samo jos da vidim za bateriju sad mi je sve popaljeno ali cu vremenom gasiti stvari koje ne koristim.

Ne znam onda koji je djavo ovom mom. Jel si radio update? Ja sam odmah kad sam ga uzeo, 3 update, jedan za drugim, mada, oni bi trebalo da reše neke bagove, a ne da dodaju neki [emoji846].

Tako je, 3 update-a, jedan za drugim, sat je došao sa 75% baterije i tek sam ga danas punio, znači to fabričko punjenje je držalo 10 dana sa drndanjem, ja oduševljen! Za sada sam jako jako zadovoljan.

P30 Pro

Novi GW (3) modeli će imati cenu $400-600 izgleda [emoji23]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Kolika moze biti razlika u kvalitetu i prikazu izmedju 1.4 inch-320x320 ili 1.28 inch-240x240.
Oba su TFT LCD.
Jel svejedno koji uzeti ili bolje ovaj sa vecom rezolucijom?

Poslednja izmena:
Ovaj novi Qualcomm 4100 wear procesor je zaista ogromno poboljsanje u odnosu na ovo sto sada postoji....pitanje je samo kada ce se pojaviti i prvi smart watch baziran na njemu, verovatno tek negde na jesen.

Watch GT2 July update

9d94feac29963ce84cf43e41bd10b6fb.png

Molio bih objašnjenje za te nazive: GW, GT2. Pratim vaše postove, pa pokušavam da se odlučim za kupovinu.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Pa bolje sa vecom rezolucijom *mjau**mjau**mjau* [emoji846]

I ja tako razmisljam [emoji39], ali ovaj sto ima manju rezoluciju mi se vise dopada pa rekoh ako je razlika primetna onda cu lako da predjem preko izgleda i uzmem ovaj sto mi se manje dopada zarad kvalitetnijeg ekrana. [emoji16]

To što pitaš je isuviše subjektivno, a i mala razlika je u pitanju, lepo uživo oba pogledaj i sam odluči...

SM-N975F

Da idem u Kinu da pogledam? Onda mi jeftinije da uzmem ovde najskuplji Garmin. [emoji16]

Slazem se sa tobom nego rekoh kad vec znam koji je bolji onda da to i uzmem. Pogotovo stp ja to retko menjam... drugim recima kad crkne. [emoji4]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno