Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanje za GT2. Postoji li opcija da se poveže sa Stravom? Ono što sam video je da ne može, ali ajde da pitam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Оно што би Хуавеј дефинитивно морао да побољша на својим сатовима су нотификације.Свака нотификација би морала да буде са иконицом оне апликације од које долази.Овако се ствара непотребна збрка.Не знам колико је то тешко одрадити кроз апдејт.

Иначе се од јутрос појавио апдејт на верзију 1.0.6.32 ,донео је 'SpO2' мерење и пар нових изгледа сата на телефону.

Meni i dalje stoji network error i pored nove verzije aplikacije :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Kod mene i dalje 1.0.3.62

5.315 kod mene.. ali dzaba :/

Meni i dalje stoji network error i pored nove verzije aplikacije :)

Ako je za GT2, Na P30PRO se taj problem rešava otprilike ovako: deinstaliranjem Health, pa reset telefona. Airplane mod. Pokreneš Health. On se zbuni. Daš mu WiFi, uloguješ se i on onda sve proradi.
Ja sam tako dobio i watchfaces.
Za vikend sam odradio hard reset telefona, pa sam ponovio proceduru i zapravo me je locirao u Srbiji, bez obzira na Airplane mod, ali su se watchfaces pojavili u toku dana i opet ih imam. Bez kineskog naloga i beta verzije aplikacije.

Pomoć za ovo sam dobio u privatne poruke, pa neću da imenujem čoveka, možda je želeo da ostane anoniman :)

Ja nemam opciju logovanja u apk :)
Ali pokušaću to sa airplane modom pa cemo videti

Иначе се од јутрос појавио апдејт на верзију 1.0.6.32 ,донео је 'SpO2' мерење и пар нових изгледа сата на телефону.
Hvala za info.
2b1809cc18ca4d14be25410c35758cd8.jpg

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja nemam opciju logovanja u apk :)
Ali pokušaću to sa airplane modom pa cemo videti

Da, zapravo, nemam je ni ja, već Health povuče podatke sa telefona prilikom drugog pokretanja aplikacije, jer se u prvom pokretanju zaglupeo u Airplane modu.

Poslednja izmena:
Pa da.. nešto se izgleda ne mirise sa xiaomi telefonom :/
@pj
Pokusao i sa avion modom ,i dalje ništa.

Jako mi je zanimljivo sto ni na netu nema rešenja.. cak ni na 4pda

Poslednja izmena:
Šta nam je u životu doprinelo merenje SpO2, upravo razmišljam...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Gde sad to da pitaš, kad je u ovom trenutku saturacija kiseonika jedan od prvih pokazatelja da li ljude kace na kiseonik ili ne?

Ali da, generalno je beskorisna stvar :)

Za nekog ko ima astmu ili drugih problema sa disanjem jako korisna stvar.

Atti, jel može pojašnjenje? Lepo je ako ima praktičnu primenu.

Saturacija se vrlo brzo menja, a granica između prihvatljive vrednosti i kritične vrednosti je vrlo mala.

Videćemo kako radi i kako su rešili problem pogrešnih rezultata zbog promene površinske temperature kože.

Na mom GT2 imam verziju softvera 1.0.6.32 ali nemam nigde opciju za SpO2

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Nemam GT2 i nemogu ništa da pričam o njemu i o tačnosti merenja ali pozdravljam ovu funkciju kao korisnu.Koristim Active 2 koji nema SpO2 ali imam Galaxy Note8 ,koji koristim ja, i Galaxy S6 koji koristi ćerka koja ,inače, ima astmu. Koristimo senzor na telefonu za merenje SpO2 koji je ,mogu slobodno posle višegodišnjeg korišćenja, prilično tačan. Jednom je na S6 pokazao vrednos od 92% i kasnije u hitnoj je urađaj koji stavljaju na prst pokazao istu vrednost 92%.Normalna vrednost je od 95 do 100% Samsung radi ovo odavno i vreujem da su algoritme očitavanja senzora već doktorirali. Trebaće Huaweiu neko vreme da ispeglaju softver ali na pravom su putu. Vidim da izbacaju apdejtove za GT2 vrlo često tako da su rešili da ga utegnu maksimalno.

Da tu imam ali nema nikakvih rezultata a kad udjem na informacije u okviru SpO2 kaže da moram prvo funkciju da omogućim na satu
d2cdb59c2fa4c1f1c7c3a22fe0649e4e.jpg

Ovo meni prikazuje ali pojam nemam kako sve to radi. Trebalo bi da na osnovu pulsa preračunava, ali nisam upoznat sa detaljima.
1e41647ad3424cea7360494051855b8c.jpg

Da li na satu imaš bilo gde opciju SpO2

Da, imam, gornji taster, prođi kroz meni, ima. Sad sam merio imam 88%, opet šta god to značilo.
Ovo SpO2 u Health nemam, imam VO2max i nije u procentima, već u ml/kg/min ili tako nekako.

a23bbaca874d877aba2ae89ed73f8107.jpg

Poslednja izmena:
Satovi koji su trenutno najpopularniji kod nas, odnosno Huawei GT2/GT, Samsung GW i slični modeli i Amazfit GTR/GTS često imaju ozbiljnih problema da pokažu tačan puls prilikom ozbiljne fizičke aktivnosti, tako da po mom mišljenju funkcija saturacije kiseonika je čist marketing, koja nikako ne može da se uzima za ozbiljno.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Imaš GT2? Koju verziju softvera? I koju verziju Huawei health (Zdravlje)?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno