Original je 4000, ko je poludeo da kupi?Kažem još jednom.... Original je original.. Razlika postoji ali veeujte na reč da i ova narukvica uooopšte nije loša i neko kinesko smeće... Skroz je pristojnog i izgleda i kvaliteta...
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Kod mene na GT2 možeš da izlistaš celu kilometarsku poruku kad stigne...Jel moze jos neko ovo da potvrdi ko ima u blizini mb4? Ili mi se cini da je i na GW i Frontieru jaca vibracija.
Viber nema ikonicu, jos neke stvari nemaju ikonice za notifikacije koliko sam skontao.
4 ili 5 reci moze da stane u notifikaciji poruke i to je jako malo, pa na mb4 mi vise stane, jeste sitniji tekst, ali vise stane.
Možeš da izlistaš samo običnu sms poruku.. Ali viber, whatsupp teško...Kod mene na GT2 možeš da izlistaš celu kilometarsku poruku kad stigne...
Da li si ažurirao firmware?
Što se tiče vibracije, meni je odgovarajuće jačine. Nije isključeno da je od primerka do primerka razlika...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Verujem da imaju potencijala i zasto onda ne ubace neke slike sata da budu top, premijum izgled, pa nek bude i plaćena verzija, ali da bude malo kvalitetnija ponuda... Ovo zadnje što su ubacili je stvaaaarnoooo više nego smešno... Huawei nema bolji sat... Prema tome malo više bi trebali da se pozabave time.... Kako na kineskom regionu imaju opcije plaćene verzije slike sata...Neko se dobro drogira iz Huawei, jel ovo neka *******cija?
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]![]()
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Ne pricamo o istom sat. Loznica i ja pricamo o GT2, a ti si citirao post o GTR-uKolega ovde kaze drugacije:
Jel su to isti modeli?
Kod mene na GT2 možeš da izlistaš celu kilometarsku poruku kad stigne...
Da li si ažurirao firmware?
Što se tiče vibracije, meni je odgovarajuće jačine. Nije isključeno da je od primerka do primerka razlika...
Definitivno najbolji smartwatch. Bang for the buck. [emoji41]^ za tebe je gw koliko ja vidim [emoji16]
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Da da idu imam gt i identične wf stkžu.Jel uporedo idu isti faces watch za GT i GT 2?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Samo da se vide notifikacije.Ne pricamo o istom sat. Loznica i ja pricamo o GT2, a ti si citirao post o GTR-u
Poslednji fw, dzaba. Na poruke koliko vidim ne moze da se odgovara? Viber, whatsapp, telegram... Nema ni odgovori na pozive,brzi odgovori tipa zovem te za 5 minuta ili ne mogu trenutno da se javim?
Inace probao sam 3 komada GT2 i vibracija je identicna.
Aha, ok. Sorry moja greska.Ne pricamo o istom sat. Loznica i ja pricamo o GT2, a ti si citirao post o GTR-u![]()
Kao i GT2, samo Huawei Health...Pozdrav,
da li je neko imao iskustva sa HONOR Magic watch 2? Takodje, da li ovaj sat može da se poveže sa Samsung Health ili mora Huawei aplikacija da se koristi za fitnes?
Hvala
Samo da se vide notifikacije.
GT2 pre možemo nazvati naprednom fitnes narukvicom (pritom fantastičnog izgleda) nego pravog predstavnika smartwatch elite.
Kada ram razmišljao o kupovini analizirao sam iskustva i potrebe korisnika različitih tipova satova i moje lične potrebe i zaključio da je GT2 pravi izbor - preciznost merača, elegancija klasične verzije, samo obaveštenja (za sve ostalo fon), pozivi itd.
Baterija koja je neprikosnovena je No1.
Ako si navikao na S3 bolji izbor je GW ili GW Active (pritom si navikao na 2dnevnu bateriju verovatno, ovde desetak dana prosek).
HvalaKao i GT2, samo Huawei Health...
E, sad, neka ti neko proveri šta od poznatijih fitnes tracking aplikacija može da vuče podatke sa Healtha, ali, Samsung svakako ne može... Možda My fitness Pal, Google Fit ili slično, ne sećam se više...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ma ja sam ovo dobio ovako, nece se zadrzati kod mene duze od kojeg meseca, nego ajde da vidim sta je tu Huawei uradio kako se sredjuje.
Meni je 4-5 dana trajala baterija na Samsungu, jednom cak i 6 dana (bio neki novi fw (usa sam bio skinuo)) mislim super je 10-15 dana koliko na GT2 traje, ali nikad nisam van kuce 10 dana ili bez struje da mi je to toliko opterecenje ako me razumes.
Ocekivao sam za 300e koliko mu je zvanicna cena, bude upotrebljiviji od mi band-a koji jedino nema pozive kao funkciju i to mi je jedina razlika (na stranu izgled)
GTR ili GTS su oko 20.000 sto bih opet uzeo u obzir da se dobije slicno kao GT2, a opet za manje para.
Ne treba onda da se zove ovo Smart Watch, jer i nije bas, nema app store, ne moze custom watchface, notifikacije nema odgovora itd itd.
Ma ja sam ovo dobio ovako, nece se zadrzati kod mene duze od kojeg meseca, nego ajde da vidim sta je tu Huawei uradio kako se sredjuje.
Meni je 4-5 dana trajala baterija na Samsungu, jednom cak i 6 dana (bio neki novi fw (usa sam bio skinuo)) mislim super je 10-15 dana koliko na GT2 traje, ali nikad nisam van kuce 10 dana ili bez struje da mi je to toliko opterecenje ako me razumes.
Ocekivao sam za 300e koliko mu je zvanicna cena, bude upotrebljiviji od mi band-a koji jedino nema pozive kao funkciju i to mi je jedina razlika (na stranu izgled)
GTR ili GTS su oko 20.000 sto bih opet uzeo u obzir da se dobije slicno kao GT2, a opet za manje para.
Ne treba onda da se zove ovo Smart Watch, jer i nije bas, nema app store, ne moze custom watchface, notifikacije nema odgovora itd itd.
BullshitНа Galaxy watch батерија не може да издржи 6 дана,а нисам сигуран ни у 4-5 ,можда ако га не стављаш на руку.Три дана је његов максимум што је одличан резултат, узимајући у обзир остале 'паметне' сатове.
4-5 dana sa koristenjem fitnes opcija svaki dan
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tako i meni, 4-5 dana. HR na frequent, bez GPS-a
Izgleda da nisam jedini, a evo nightshadow je opet napisao.На Galaxy watch батерија не може да издржи 6 дана,а нисам сигуран ни у 4-5 ,можда ако га не стављаш на руку.Три дана је његов максимум што је одличан резултат, узимајући у обзир остале 'паметне' сатове.
Bullshit
Evo upravo trenutno stanje
Sat skidam samo kad se tuširam, dakle 15ak minuta dnevno.
![]()
Photoshop [emoji1]Bullshit
Evo upravo trenutno stanje
Sat skidam samo kad se tuširam, dakle 15ak minuta dnevno.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari