Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moras i onaj huawei servis ponovo instalirati jer je to veza telefona sa kineskiom aplikacijom samo je moguce po jedan novi skin dodavati ali vredi jer potpuno promeni utisak sata
Deinstalirao moju na telefonu, instalirao Betu, i uopšte mi ne nudi da biram zemlju, sam vrati sve podatke. Pratio uputstvo na YT

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Za Vas koji imate Amazfit bip,
Kako sat da navedem da kad me neko zove iz imenika, pokazuje mi ko me zove?
Odobrio sam iz telefona da može da koristi imenik, ali nikako da provalim caku, samo mi piše "incoming calls"

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Za one kojima imaju ovaj problem, riješio sam ga. Uglavnom, telefon mora da je na engleski jezik da bi imao opciju prikazivanje kontakta...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Probao sam da instaliram onaj kineski Health, da bih mogao ubaciti custom skin-ove na watch gt, ali uopšte mi ne nudi prilikom startovanja aplikacije kineski region, već odmah učita moje podatke. Probao da obrišem Huawei mobile service, ali ne može, već je samo moguce ažuriranje obrisati [emoji23] tako da mi uopste ne nudi onaj plusic za instalaciju skinova.
Moras da registrujes kineski Huawei ID i da verifikujes s kineskim brojem. Imas sajtove koji to rade. Tek onda radis to ostalo.

Tapatalk from Poco loco

Odradio sam to sve. Korak po korak na nekom YT uputstvu. Čitam komentare, nekima uspe, nekima ne.
Sad kad udjem u health beta, iako je prebačen na kineski region, uopšte neće da mi otvori market sa skinovima. Izbacuje mi da kontaktiram Huawei podrsku. Poslao mi je član Kidence drugu verziju beta app, ali bezuspešno.

Vi koji mi savetujete sta kako, jel ste uspeli na Huawei telefonu instalirati health beta i da radi?

Poslednja izmena:
Vi koji ste dobili update na GW-u, imate ovaj novi watch face sa GW2. Premium analog se zove. Super izgleda.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

GT2 za black friday 20 posto popusta nize... Od sutra pa 3 dana... Sad 33.900 znaci 27.200 tj oko 228e,kao na KP ali 2 god garancija domaca iz radnje..

Za vas koji niste, evo jedna slika [emoji23]
2279186bcf0ccd0f152cbf5005971766.jpg

Sta mislite o Suunto 5 All Black za 24.900din?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Suunto su ozbiljni satovi poput Garmina.
Neces pogresiti.
Pogotovo ako treniras i treba ti da pratis parametre neke.

Kupih Amazfit Pace 11.11. na AliExpress-u za nešto ispod 60 dolara i carina me odrala sa 2863 dinara...
Nikad do sad nisam slao dokaze carini koliko sam platio neki predmet, uvek su bili korektni ali sad me odraše.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Provuces se par puta, ali će te sačekati na ćupriji...

Nego, ništa za GT2 na Black Friday... katastrofa...ni za 10% da spuste cenu

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ma za 15 EUR razlike nisam ni mislio nikoga da cimam da mi donosi iz inostranstva, ali bih ga rado pazario za 230 sa 2 god garancijom...ali dzaba

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa imas nankp 230 subotica, 2 god garancija... Proveren lik nebojsa se zove

U toj ponudi, MiBand 4",kosta 24*202, sto mu dodje preko 40e, a na aliju je oko 30e...

Tesko da je Telenor ikada bio povoljan.

Na kp je oko 4000 dinara, recimo

Ne moze se porediti Ali i Telenor

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Ali ne daje stvari na 24 rate kao prvo.
Ima ljudi kojima je to bitno, da podele trošak i tako ga lakše podnesu.
Ta razlika od 10€ koju su primetio mu dođe neka vrsta "kamate" što na dve godine bude beznačajno.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

I dobijas uredjaj sa 24 meseca garancije sto je jako bitno, a razlika od 10e je u tom slucaju smesna

Ali moraš da uzmeš i njihov postpaid broj i ugovor :)

Poslednja izmena:
Naravno ovo je super ponuda za postojece korisnike....

šta je iz ove ponude super?

koji smartwatch uzeti za precizan gps (za plivanje i biciklizam), ostale funkcije nisu (toliko) bitne?

Garmin Vivoactiv 3 ili 4, za neki jeftiniju varijantu, imas i skiplje varijante poput Fenix 3, 5, 6

Od ostalih proizvodjaca, Suunto, Polar

Koristi neko amazfit verge? Može da se odgovori na sms ili još bolje na poruku sa insta vibera itd? Mogu da se menjaju pesme dok se sluša preko žičanih slušalica na fonu?
Kakvi su generalni utisci ako ste ga koristili?
Koja je glavna razlika između njega i gtr-a (pozivi)? Fitnes me skoro uopšte ne zanima

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sam ga uzeo pre 2 nedelje, bio na nekoj akciji.
Nisam pokusao da odgovoram preko sata, nešto sam gledao po netu ali ne zelim to. Za muziku cu da probam, radilo je kad sam pesme snimio na sam sat i pustio preko BT sluški.
Fitnes parametri mi nisu važni, deluje da meri ok. Ono sto meni smeta je app za iOS, koja je dosta losija od MiFita, sa kojom mi je i MiBand spojen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam ga uzeo pre 2 nedelje, bio na nekoj akciji.
Nisam pokusao da odgovoram preko sata, nešto sam gledao po netu ali ne zelim to. Za muziku cu da probam, radilo je kad sam pesme snimio na sam sat i pustio preko BT sluški.
Fitnes parametri mi nisu važni, deluje da meri ok. Ono sto meni smeta je app za iOS, koja je dosta losija od MiFita, sa kojom mi je i MiBand spojen.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeo sam ga ja u petak. Instalirao sam to za odgovaranje na poruke, radi ok oni predefinisani, ali to što se instalira ispada kao drugi launcher i me sviđa mi se interfejs taj pa sam obrisao posle par sati. Muzika radi delimično ok, play/pause radi ali zato next song ima delay 3,4s ili ne reaguje uopšte. Što se tiče poziva u nekih 30% me jednostavno ne čuju a ovih 70% opet ima neki delay pa ću ga ubuduće koristiti dosta ređe. Možeš lako da ubaciš drugi watch face, ovi predefinisani su mi nabacani dosta, volim jednostavnije. Koga me interesuje fitnes preterano ili pozivi može opušteno verge lite da uzme. Prethodno sam imao mi band 3 i imao je daleko više opcija za podešavanje u aplikaciji.

Uzeo sam ga ja u petak. Instalirao sam to za odgovaranje na poruke, radi ok oni predefinisani, ali to što se instalira ispada kao drugi launcher i me sviđa mi se interfejs taj pa sam obrisao posle par sati. Muzika radi delimično ok, play/pause radi ali zato next song ima delay 3,4s ili ne reaguje uopšte. Što se tiče poziva u nekih 30% me jednostavno ne čuju a ovih 70% opet ima neki delay pa ću ga ubuduće koristiti dosta ređe. Možeš lako da ubaciš drugi watch face, ovi predefinisani su mi nabacani dosta, volim jednostavnije. Koga me interesuje fitnes preterano ili pozivi može opušteno verge lite da uzme. Prethodno sam imao mi band 3 i imao je daleko više opcija za podešavanje u aplikaciji.

Upravo to, npr na MiFit podesim za MiBand4 da od 22-07 brightness se smanji na tipa 40%. Jednom sam merio sleep time na Verge-u, sija kao Las Vegas u sred noci :)
Stize mi uskoro Android telefon ali verujem da je AmazFit app ista i tamo.

Upravo to, npr na MiFit podesim za MiBand4 da od 22-07 brightness se smanji na tipa 40%. Jednom sam merio sleep time na Verge-u, sija kao Las Vegas u sred noci :)
Stize mi uskoro Android telefon ali verujem da je AmazFit app ista i tamo.
Jeste, baš sam joj tražio neku zamenu ali slaba vajda, po regularnim cenama mislim da je bolje skupiti više i uzeti Samsung watch.
Baš sam mislio da će imati dosta više opcija kad ono prc...
Na stranu baterija što kraje traće ali radi dosta fluidnije

HUAWEI Watch GT 2 (46mm) £179.00, deluje kao ok cena. Kontam da će biti odličan za gym.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno