Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fino izgleda
Podešeno sve na brzinu, i vrlo jednostavno za podešavanje...
I sve radi kako treba, to je to... Sto se mene tiče, pun pogodak za 160e.
Inace je stigao sa svim folijama fabričkim, kao novo, prodavac kaže da ga je samo 3 puta stavio na punjač od 07.12...
68d38beeffe499b373add6566f17cee3.jpg

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Jel radi na bilo kom android telefonu. Posto sam pre neki dan kupio s gear 1. I nije hteo da radi na xiaomi redmi 5 plus.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel radi na bilo kom android telefonu. Posto sam pre neki dan kupio s gear 1. I nije hteo da radi na xiaomi redmi 5 plus.

Normalno Da, koliko sam čitao iskustva korisnika. Ja sam samo u mogućnosti da probam na svojim Huawei uređajima.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Koliko je danas pametno uzimati polovan Gear S2 ili LG G watch R? Koliko im realno drži baterija?Ne bih davao više od 150 eura za sat.
Ako ti je baterija briga, preskoči oba, i juri Garmin VAHR, ili Polar M430 (polovni se mogu naći za te pare). Ako mora AW, juri Polar M600, on ima najjaču bateriju od svih, ako je i čega malo jača

Mi Note 3

Kakva su vam iskustva sa Garmin satovima po pitanju ažurnosti firmware-a?
Npr, trenutno imam fitness narukvicu i zeznuli su neke funkcije sa poslednjim firmware-om. Prošlo je oko dva meseca i još nema ispravke, a nemam nigde da skinem ni staru verziju pa da ga sam downgrade-ujem.
Koliko sam video Garmin je malo ozbiljniji igrač pa me zanima kako tu stoje stvari i da li ima negde da se nađe "ručno"....

Vredi li nesto ova Nokia Steel HR
Pojavila se na KP za 155€
Inace razmisljam se na neki sat do 300€ sta je najbolje izmedju gear s3,gear sport,suunto spartan sport ili neki garmin fenix 3hr ili vivoactiv 3

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Zavisi za sta ti prvenstveno treba sat,imao sam gear s3 i vivoactve 3 pa pitaj sta te zanima,ako ti je za sport viviactive 3 je bolji a ako ti je vise za izgled i sinhronizaciju onda gear s3

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Vredi li nesto ova Nokia Steel HR
Pojavila se na KP za 155€
Inace razmisljam se na neki sat do 300€ sta je najbolje izmedju gear s3,gear sport,suunto spartan sport ili neki garmin fenix 3hr ili vivoactiv 3

Povoljna je zato što Nokija bataljuje to odeljenje, pa će i cena ići nizbrdo. Sam sat je dobar, ali, kome je nedostatak kasnije podrške veliki minus, ne treba da uzima

Mi Note 3

Zavisi za sta ti prvenstveno treba sat,imao sam gear s3 i vivoactve 3 pa pitaj sta te zanima,ako ti je za sport viviactive 3 je bolji a ako ti je vise za izgled i sinhronizaciju onda gear s3

Prvenstveno bih zeleo sat koji prati moje kretanje i vezbe , ako tako nesto postoji znaci automatika da ne moram ja da ukucavam sta radim.
Gledao sam oko 3 sata razno raznih recenzija niko tu za sport nije ni spomenuo gear s3 , gear sport jesu ali mi se njegov dizajn nesto ne svidja(mada mi se svidja cena na KP nov za 237€) isto tako i vivoactiv 3 mi deluje kao i gear sport.
Svidjaju mi se satovi poput fenix 3 i gear s3 ako s3 moze da prati one osnovne vezbe trcanje i teretanu verovatno bih njega uzeo ali eto jos uvek nisam odlucio.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

Za trening izmedju te dve opcije ti je definitivno bolji vivoactive ,ja sam ga uzeo ali mi je bio lak kao pero i vracam.se na gear s3 koji je takodje ok ali za tracking ti je definotivmo bolji garmin a uz to je i vodootporan ,i garmin izgleda lepo ali je meni mnogo lepsi gear s3,meni vise treba za notifikacije s toga se vracam na s3

Za trening izmedju te dve opcije ti je definitivno bolji vivoactive ,ja sam ga uzeo ali mi je bio lak kao pero i vracam.se na gear s3 koji je takodje ok ali za tracking ti je definotivmo bolji garmin a uz to je i vodootporan ,i garmin izgleda lepo ali je meni mnogo lepsi gear s3,meni vise treba za notifikacije s toga se vracam na s3

Imao sam i ja nekih dva meseca VA3 i definitvno bi ga preporučio pre s3, jedino što se ljudi i dalje žale na notifikacije. Ako ti to nije problem, uzimaj... Inače, meni je težina bila plus, jer mi je Sleep tracking takođe na vrhu liste prioriteta... Ne znam kako bi spavao sa S3 ili F3/5 na ruci...

Mi Note 3

Ja se dvoumim između Gear Sport i Vivoactive 3. Više vučem na VA3 zbog baterije, ekrana i boljeg praćenja, ali juče kada sam ga video, malo me je razočarao. Ne odaje utisak kvalitetne sprave. Deluje mi kao da bi se raspao za kratko vreme. Možda mi se tako učinilo jer je stvarno lagan.
Kakav je vaš utisak, s obzirom da ste ga imali?

Za 130e Xiaomi Amazfit nema konkurenciju... Ja ga koristim vec par meseci i imam samo reci hvale da ovu spravu...
Takodje ima i odlicnu app.

+1. Za manje para, ne može bolje. Ja ga imam desetak dana i oduševljen sam potpuno. I sports mod i casual mod odlično rade i izgledaju..

Za 130e Xiaomi Amazfit nema konkurenciju... Ja ga koristim vec par meseci i imam samo reci hvale da ovu spravu...
Takodje ima i odlicnu app.
Ma znam to sam hteo odmah u startu ali mi ekran preko slika deluje previse isprano mozda je drugacije uzivo ali nisam imao prilike nigde da ga vidim

Pa ekran nije bas nesto, tj. malo je specifican jel preko dana koristi "ogledalo foru" i sve je lepo vidljivo...ne treba svetlo...
Korektan je ekran, ne mogu da kazem da je toliko los, ali za te pare gledano kao uredjaj, odlican...
Ne moze da se poredi sa duplo skupljim uredjajima, ali kao sport varijanta i vise nego dobar za te pare.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

To sam i ja gledao u startu, ali hoću neki sa kojim mogu da plivam. Gear Sport bi bio i najbolji za to jer može u morsku vodu i sl, ali me odbija punjenje baterije svakih dan-dva.
Uglavnom, ako se ne odlučim za neki bolji model, kontao sam da uzmem taj Amazfit za manje para i ne žalim što ne može da zapliva. :)

Sa carinom i pdv-om bi bilo skoro 240 dolara. Meni se to ne sviđa ni zbog garancije. Čak i ako mogu da je ostvarim, koliko treba vremena da prođe dok uređaj stigne kod njih, pa u servis i nazad? Za mene je to puno para u takvom slučaju. Slađe mi je ovde da ovde dam malo više i da ne razmišljam.

Ja se dvoumim između Gear Sport i Vivoactive 3. Više vučem na VA3 zbog baterije, ekrana i boljeg praćenja, ali juče kada sam ga video, malo me je razočarao. Ne odaje utisak kvalitetne sprave. Deluje mi kao da bi se raspao za kratko vreme. Možda mi se tako učinilo jer je stvarno lagan.
Kakav je vaš utisak, s obzirom da ste ga imali?
Od Samsunga sam imao gf1 više puta, gf2 takođe, ali sam S3 preskočio. Koliko god da mu je ekran brutalan, smaralo me je svaki čas da punim bateriju... Takođe, Garmin I Polar, pa i Fitbit su ipak ozbiljniji igrači, sa sveobuhvatno boljom ponudom. Koliko god da je Samsung HW extra, toliko im je app s...je, da se ne lažemo.
Isto mislim i za amazefit, ali tu je već bangs for the buck dosta bolji, pa se može porediti (Mada bih uvek uzeo Polar m430 za isti novac, ili VA3 koji sam platio 200, bez garancije naravno) Da je nekvalitetan, nikako ne stoji, vi ste svi navikli na teže (analogne) satove,pa ste malo pod predrasudama, ja iste nikad nisam nosio, i kada je počela era digitalnih, tek tada sam počeo, te mi laganiji više odgovaraju, ne skidam ih za vreme spavanja itd itd...

Mi Note 3

Gde nalazite te cene polar 430 nema ispod 200€ a o garminu da ne pricamo .Poslao sam upit na par mesta za va3 i rekli su mi 290-315 za te pare se uzme gear s3 i da ostane kusur gledao sam i da skoknen do segedina ali i to cimanje sa vracanjem afe za razliku od 20-30 eura.
Za sada mi najpovoljnije deluje gear sport za 237€ na kp , ali da li zaista vredi 100-120€ vise od amazfit peace.
Sve u svemu cekam da se pojavi nesto sto ce mi privuci paznju.

Gde nalazite te cene polar 430 nema ispod 200€ a o garminu da ne pricamo .Poslao sam upit na par mesta za va3 i rekli su mi 290-315 za te pare se uzme gear s3 i da ostane kusur gledao sam i da skoknen do segedina ali i to cimanje sa vracanjem afe za razliku od 20-30 eura.
Za sada mi najpovoljnije deluje gear sport za 237€ na kp , ali da li zaista vredi 100-120€ vise od amazfit peace.
Sve u svemu cekam da se pojavi nesto sto ce mi privuci paznju.

Kako koji, poznanici donose preko, šverceri (koji su i poznanici, pa spuste cenu u odnosu na KP)... Pratim i geizhals.eu, tu ima odličnih ponuda... Za tehničku robu, mislim da je zaista dobro stanje sa ponudom i cenama kod nas, eto, jedino je u USA i možda UAE bolje...

Mi Note 3

Pa ekran nije bas nesto, tj. malo je specifican jel preko dana koristi "ogledalo foru" i sve je lepo vidljivo...ne treba svetlo...
Korektan je ekran, ne mogu da kazem da je toliko los, ali za te pare gledano kao uredjaj, odlican...
Ne moze da se poredi sa duplo skupljim uredjajima, ali kao sport varijanta i vise nego dobar za te pare.

Gledao sam kod kolege bas je cudan ekran. Kad je na najjace nije bas neka slika isprana je. Jel ima opcija da se iskljuci to ogledalo pa da bude bolja vidljivost ? Gledao sam i verziju 2 ali ne uzivo. Uzeo bih 1 zbog cene i naravno baterije. Samo taj displej mi nesto cudan.

Nema, takav je ekran. To je, sto je...:)

Moram da vidim jos kod nekoga uzivo. Nemoguce. Video sam neke kineze od 40€ imaju bolju vidljivost. Mislim da ovaj od kolege nesto nije ok. Nadam se :)

Lepo sam objasnio prinpic rada ekrana...Ovo nije fancy smartwatch, ko hoce ekran i da se pokazuje, kupi s3 frontier...

Lepo sam objasnio prinpic rada ekrana...Ovo nije fancy smartwatch, ko hoce ekran i da se pokazuje, kupi s3 frontier...

Necu da se pokazujem ..nego da se vidi lepo...nista ne kupujem za pokazivanje nisam taj tip. Pitam da li moze da bude hkljucen neki mod bez tog ogledala...ili neki root da li ima za njega.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno