golum
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.02.2001
- Poena
- 619
Vidi, taj tel sam licno probao (SP3) jer smo ga ja i ortak kupili prosle nedelje za nekog njegovog drugara u Dubai-u, za te pare koje sam gore naveo. Tako sam imao licno priliku da se poigram sa njim na nekih sat vremena. Sta da kazem osim da sam se totalno odusevio telefonom, pa sam ovde postavio pitanje cisto da vidim da li je jos neko imao prilike da se zeza sa njim i kakva su iskustva sa nekim duzim koriscenjem jer ga definitivno narucujem za mene i jos neke drugare za mesec dana.DjuRaSiN je napisao(la):Ja sam postavio tu temu pre nekih mesec dana i svi su se pravili mutavi.Drago mi je da je jos neko to pokrenuo i da cemo dobiti jos neke informacije.Nemam nikakve info. za SP3/i ali jedan lik koji je dolazio kod mene na posao je imao i-mate pda 2k(ili 2k EVDO nisam siguran) i mogu ti reci samo STRASNO,FENOMENALNO :cigar: On ga je kupio u Budimpesti ali nisam siguran koji je kes u pitanju(mislim da je u pitanju 800 ojra),tako da bi bilo pohvalno ako bi neko napisao da li postoji neko ko ih ovde prodaje i za koje pare
Zaraza se siri...... :smoke:
Pozdrav
P.S. Cena u Dubai-u samo za tel je 300 Eur, dok za 350Eur u Virgin Megastoru dobijas kit u kome idu: Telefon, BT sluska, car charger, futrola za tel. i jos neko brdo gluposti - poprilicno velika kutija sve u svemu....