byMaX je napisao(la):Sigurno da su losije, ali mozes da ih nadjes na 10 komada za 1.1dm... sto je ok cena ako kupujes tu kolicinu... Cini mi se da je najbolja kupovina onaj Prinso ili kako se vec zove - noname, svetlo plavi, 100 komada za 70dm, 24x se rezu a mnogi kazu i 32x, kvalitetni su koliko noname moze da bude kvalitetan itd.... treba da ih uzmem pa cu javiti....
Sentenced je napisao(la):A koliko su Smart Buy zapravo loshiji od Verbatima ?? Jel neko testirao ? Pogotovu oni crni, oni su nevidjeno cool.
A i neki ljudi su mi se zalili na verbatim kako loshe rade kada narezu audio CD, bolje im rade NoName u audio playerima nego Verbatim.![]()
Sentenced je napisao(la):Ajd dajte na private gde kupujete PRINCO da i ja uzmem sebi koju desetinu![]()
![]()
A koliko su Smart Buy zapravo loshiji od Verbatima ?? Jel neko testirao ? Pogotovu oni crni, oni su nevidjeno cool.
A i neki ljudi su mi se zalili na verbatim kako loshe rade kada narezu audio CD, bolje im rade NoName u audio playerima nego Verbatim.![]()
Sentenced je napisao(la):Ajd dajte na private gde kupujete PRINCO da i ja uzmem sebi koju desetinu![]()
![]()
A koliko su Smart Buy zapravo loshiji od Verbatima ?? Jel neko testirao ? Pogotovu oni crni, oni su nevidjeno cool.
][V][ATRIX™ je napisao(la):SmartBuy sam ja imao jednu kutiiju i to onih silver 16x. Pazi, ipak je Verbatim verbatim. ALi nista ne fali SmartBuy diskovima! Doduse, od tih 10 komada sto sam imao, 1 mi je puko... na samom pocetku rezanja.
Potpuno je tacno da Verbatim zeza sto se tice rezanja audio cd-ova. I meni mini linija teze prepoznaje kad ubacim verbatim cd, nego npr. Lead Data.... Mozda mnogi nisu culi za ovo ime, ali zaista su sjajni! Tajvanci kao i obicno.... Za zikmu su super, a i za sve ostalo! Nisu bas jeftini kao sto bi svako ocekivao od slabije poznatog imena....
Npr. jedan novi model Samsung mini sistema (koji kosta 1000 dm) nece NIKAKO da cita Verbatim plave diskove!!! TO mi je i prodavac rekao... pa u inostranstvu je to predvidjeno da svi originali budu silver a ne blue, pa je verovatno u tome caka.....
Poz.![]()
Aca je napisao(la):To sto ti CD player nece da cita sve diskove, samo znaci da je los. Dobri CD playeri citaju ama bas sve.![]()
gladiac je napisao(la):Ne mora da znachi. Vidjao sam ja ultra- kvalitetne cd playere koji nisu chitali, dok su neki krsevi bez problema chitali. Nema pravila
Bane je napisao(la):Malo opshteg uputa...
...
Od NoName diskova, najkvalitetniji dsu Taiyo Yuden. Medjutim, proizvodi ove kompanije su izuzetno retki na evropskom trzishtu. ...
Bane
Oduvek je bila ona izreka "ko ceni svoj rad radi beckup". Ali ima "beckup" a ima i beckup. Sve je stvar individualnog vidjenja problematike. Za koji pfening manje ...Nexus je napisao(la):no-name je jedino dobar za gluposti tipa muzika i slicno za stvari koje su replacable, za backup i vazne stvari ipak firmiran cd
Slazemo se.Bane je napisao(la):Malo opshteg uputa...
Ne mozete pitati koji diskovi dobro rade, jer na svakom pisachu drugi diskovi dobro rade i nema zlatnog pravila! Pre svega zavisi naravno od kvaliteta medije, ali zavisi i od podataka koji je proizvodjach pisacha stavio u firmware.
Kolika je to onda cena na kolicinu ako je najmanje duplo nize od Verbatima?Dabar je napisao(la):Do sada sam narezao dosta Smart Buy i obojenih i silver od 24X i nijedan mi nije puko. Ne znam zašto tolika povike na njih. Radim sa Teac 16. Verbatim je Verbatim ali za najmanje duplo nižu cenu dobijam ono što mi treba.
vlasta je napisao(la):Kolika je to onda cena na kolicinu ako je najmanje duplo nize od Verbatima?
i m novice je napisao(la):Maloprodajna cena NN diskova od 700MB je 22 din bez kutijice. Takvih diskova sam snimio dosta cak i sa malo overburna i sve je OK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari