Šta je novo?

Pametni uređaji Smart band ili sat?

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

Stefan1995

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2015
Poena
525
Pozdrav kolege, treba mi pomoc. Hocu da uzmem fitnes sat ili narukvicu za setnju, trcanje i trening, pa ne znam koju da uzmem od ove dve.
Xiaomi mi band 8 (za koju bi morao da sacekam da stigne kod nas) ili xiaomi mi band 7 pro?
Na trening i ponekad za trcanje ne nosim tel, tako da bi mi znacilo da moze da pokaze broj koraka i puls, ostale stvari znam da moze bez sata.

Može.
ja pročito naslov treda "smrt, bend ili sat?"... kao trilema
kuku majko!

Šta si uzeo na kraju?

Nista, cekacu da stigne 8 kod nas, jedino ako ne stigne do juna onda uzecu 7 pro. Mada mislim da ce da mi smeta 7 pro, posto sam jednom nosio gw5 na trening i skinuo sam ga posle 5min, sve sam mislio da cu da ga polomim i smetao mi je za propadanja.

Poslednja izmena:
I ja mislim da je band lakši za trening.

Slazem se. S tim da je 7 pro bolji za setnju i trcanje, ali mi je trening ipak na prvom mestu. Videcu kasnije dimenzije 7 pro i da vidim koliko se razlikuju od gw5 40mm i ako budu isti ili slicni onda sacekacu da stigne 8 i uzecu.

Koliko te izašlo i odakle si naručio?

Kažu da CN verzija ima brdo tema koje su na kineskom. Aj javljaj utiske dal moze CN da se uzme.

Stiglo, istina, teme su na kineskom i neki widgeti, tu mi je 2 dana tek danas izvadih da pogledam settings i tako to. Ima alipay i jos neki na W, moze li tu da se doda kartica pa koristi kod nas?
Nisu mi stigla dodatna narukvica i 2 zastitna stakla, ili sam ih bacio s kesom, 50:50 :| mada vidim tamo u reviews neki kazu nije ni njima a valjda bih i vidio.
U svakom slucaju, za sad djeluje super al moram malo da ga koristim da bih mogao vise da napisem .Ako koga sta interesuje recite pa da testiram.
Moram sam region China da stavim dok zvanicno ne dodje na zapad jer u aplikaciji kad je region neki drugi (nema Srbije uopste npr) nema modela da se izabere uopste.
Manje vise sve je na engleskom al opet ima nekih stvari sto nisu, to moram detaljno da izvidim jos.

P.S. Brzo je stigao, 18 je usao u Srbiju donijeli mi ga juce ujutro a narucen prvog.

Vrh Dno