Šta je novo?

Sluske uz Xonar DG za game/music/all uparivanje.

ivica

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
Matična ploča
Gigabyte Z890 Eagle
RAM
2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
GPU
Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
Storage
Kingston NV3 2TB + HDDs
Zvuk
onboard
PSU
BeQuiet! Pure Power 12 1000W
Kućište
Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Logitech K330, M705
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Gledam teme pa reko' ovde bi bilo najbolje da se diskutuje o uparivanju sa xonar dg jer do nedavno nismo imali zvuchnu sa headset opampom.

Mene je interesovalo prevashodno za gaming pa za music.

Gledah da od Sennheiser popularan HD 201 mada postoji i HD 201 G4ME (gaming) ali ne znam da li ima kod nas.

Opet njima je samo nominalna inpendaca 24 oma sto spada u VOIP po ovom
Ispada da bi valjalo da slushke budu bar min. 32 oma.

Tako da tu spadaju HD 202, HD 415/418 i sl. i HD5x5

HD 202 ~ 44€
HD 415 ~ 54€
HD 418 ~55€

Sluške do 60€. Ima i skupljih i uvek ce biti bolje zar ne? Bitan je neki balans cena/perf.

Poslednja izmena:
U tom rangu, stvarno ne treba gledati Senn. Mogu da dam preporuku na osnovu svog iskustva, bar preslušaj Audiotechica T200, baš su jeftine, a lepo sviraju. Mada su lošijeg kvaliteta izrade ali ja ih koristim već više od pola godine u kućnim uslovima, jako su dobre.

Moze da se gleda u tom rangu Senn naravno, ali je druga prica gledati kod nas gde je Senn papreno skup zbog "politike" prodavaca.Ako imas nekog preko uvek moze da se nadje neka akcija sa Sennheiser sluskama,tako da mozda se desi da nadjes i neku seriju 5 sto bi ti bio pun pogodak.Takodje mozes da gledas i PC seriju i to 15x/16x modele,za koje mogu iz prve ruke da ti kazem da se odlicno cuju i da razni lodziteci,rejzeri i slicni proizvodjaci nemaju sta da traze pored njih kad su u pitanju allround sluske;)

Poslednja izmena:
Ima i ove Sony MDRXD 300 sa impedansom od 70 oma sto prema Xonar DG specifikaciji moze da tera Exiter Mode. (HP advance settings) jer je >64 oma za impedansu.

Uzmi u obzir i da svaka od tih radnji radi na crno, tj. prodaje robu i ispod cene koja im stoji. Mreza posrednika je velika, pa su tako prisutni i "popusti" kod mnogih za individualne kupovine. A lager zavisi pretezno od same potraznje. Kako je kod nas kupovna moc sva manja (i tek ce biti), dobro i da ovo nude sto je sad aktuelno.

Nazad
Vrh Dno