Šta je novo?

Slusalice

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
Pozdrav,

zelim da uzmem 5.1 slusalice, potrebno mi je najvise zbog igrica, tj. jurim surround za starcraft2 :)

sta predlazete?

Hm, posto nam nisi naveo nikakve dodatne detalje (koji je limit tvog budzeta za ovu kupovinu, da li treba usb ili native konekcija, otvorene i zatvorene, da li bi kupovao kod nas ili u inostranstvu... itd.... itd....) ovako na "slepo" bi ti rekao da mozda treba razmisljas o SpeedLink Medusa ili Sennheiser PC 333D, ili pak mozda o Razer RZ04-00250100-R3U1 Megalodon modelima.
Ima ih jos sijaset, ali ja bih licno birao jedan od navedena zadnja dva.
Procitaj malo po netu ili pogeldaj modele do kojih mozes doci (kod na ili "preko"), ili nam daj malo detaljnije specifikacije... jer ovako ne mozemo dati precizniji odgovor...

Izvinjavam se :)
U sustini max 150e kod nas.

No. nasao sam Logitech G35, koja su vasa misljenja vezano za ove slusalice?

Vidi PM, da neko ne pomisli, ne prodajem nista !

Izvinjavam se :)
U sustini max 150e kod nas.

No. nasao sam Logitech G35, koja su vasa misljenja vezano za ove slusalice?

Moj prijatelj ima Logitech G35 i mogu ti reci da su sluske vrhunske! Kvalitet zvuka, kvalitet samih slusalica, udobnost, softver, ma sve je na vrhunskom nivou. Neces sigurno pogrijesiti ako ih kupis. Eh cjena jeste visoka, ali sluske su vrh.
Meni je bilo zao da dam toliko para pa sam uzeo Steelseries Siberia V2 7.1, isto su extra, i zvuk i udobnost, mada G35 izgledaju nekako mocnije i robustnije, iako su i ove Siberia fenomenalne. Mene su kostale vani nesto oko 90 eura.

Maverick, hvala na odogovoru, znaci mi :)

Proday, pa iskreno, planirao sam prvo zvucnike isto Logitech z5500 ali kad bolje razmislim, nema potrebe za tolikom snagom, jer nikada necu slusati preko (lupam) 10% ukupne snage, jer nemam mogucnosti :/ i jos nije malo para ...

A ovako sa slusalicama dobijam vise, u smislu mogu gde god da ih nakacim i slusam + sto imaju suround...

Mene je cista radoznalost privukla da uzmem 7.1 sluske.
Sad da uzimam sluske, uzeo bi za te pare stereo.
Dobices sigruno bolje slusalice da ne kazem, profesionalne.
Posle par odigranih igrica (nova medalja casti podrzava sluske 5.1, recimo) i odgledanih filmova, nekako se osecam prevarenim sto sam uzeo "7.1" slusalice.
Konkretno pricam za steelseries 7.1.

Dobio sam odgovor sledeci:

"Istraživao sam dosta o surround zvuku preko slušalica, i dvoumio sam se izmedju Roccat Kave i G35, jer Logitech emulira 7.1 dok Kave simulira 5.1. Sve na šta sam nailazio na netu su uglavnom bili subjektivni komentari. Tek posle mukotrpnog istraživanja sam naišao na objašnjenje audio tehničara: Da bio uopšte imao surround osećaj zvuka, potrebno je da postoji odredjena razdaljina izmedju izvora zvuka i uha, i baš zato su bolji izbor G35 jer emuliraju zvuk i stvaraju dubinu. Kave navodno isto ima odličan zvuk ali ne može da tako dobro stvori osećaj surround zvuka kao G35 jer su ti zvučnici ispred uha..."

Mislim da je korektan i odlucan u mojoj odluci, pored mnogo brojnih pohvala na internetu za G35

Ako jos nisi pazario sluske, mogu ti preporuciti Logitech G930. Kao sto si verovatno video na logi sajtu, to je unapredjena verzija G35. Dobio sam te sluske na poklon iz Austrije (oko 130e) i mogu ti reci da bolje sluske nisam mogao sanjati ;) . Ako imas nekog u inostranstvu od koga bi mogao poruciti, nemoj ni sec razmisljati. Trenutno nisam u mogucnosti da odradim neki detaljniji review, jer sam u nekoj frci,ali imas dosta ljudi na youtube koji su odradili review za ove sluske, pa mozda mozes naci neku sredinu :) .

Pazario vec i ne kajem se ni dinar sto sam dao!!
review, nije potreban, ko god bude uzeo, nece se pokajati!

inace video sam model o kojima pricas, al` kod nas je drasticna razlika nego preko a nemam nikog tamo ili nesto slicno da mi pazari.

Tako da je ovaj topic resen, hvala svima na mojoj odluci ;)

Vrh Dno