Mr P je napisao(la):Mozda Sennheiser PX 100?
Cena im je 49 $, sto je oko 40 eura!
Bas ih nahvalise po review-ovima.
Meni stizu za nekih 10-tak dana, pa ako te zanima nesto tipa, udobnost pri nosenju, funkcionalnost i sl. pitaj!
Sto se tise audio kvaliteta, nisam ni blizu kompetentan, ipak ce mi ove biti, skoro prve slusalice, pa nesto mislim da cu biti zadovoljan.
Pozdrav
Ne znam za cega ti trebaju slusalice, ali sigurno ti ne trebaju za stuio ili itd. Za samo 1500din imas solidne slusalice u PCcentru Altec lansing AHP 512, za slusanje muzike u kucnim uslovima ti netrebaju slusalice od 150eura, 1500dinara jnije ni 20eura a imaju veoma solidan zvuk. naravno, neko ce odmah da mi skoci za gusu i reci da treba neke od najmanje 100eura, no ove su veoma solidne za te pare i slusalice koje su dosta skuplje ne pruzaju nesto vise. naravno ovde ne govorimo o profi klasi vec o dobrim niskobudzetnim slusalicama solidnog kvaliteta od renomiranog proizvodjaca. Pa odluci. U casopisama Svet Kopijutera i mislim Digitalu su dobile veoma visoku ocenu.bira je napisao(la):Posto se slabo razumem u slusalice potrebna mi je pomoc u izboru nekih udobnih do 40e(naravno mogu i neke jeftinije).
Jel vredi dodati jos para i uzeti neki bezicni model?
Hvala!
mmilovan je napisao(la):PX 100 su (prema iskustvu jednog mog prijatelja audiofila iz Londona koji ih je slucajno pronasao) - mrak za male pare. Znaci 100, ne 200, ne noise canceling itd.
Adi je napisao(la):Ne znam za cega ti trebaju slusalice, ali sigurno ti ne trebaju za stuio ili itd. Za samo 1500din imas solidne slusalice u PCcentru Altec lansing AHP 512, za slusanje muzike u kucnim uslovima ti netrebaju slusalice od 150eura, 1500dinara jnije ni 20eura a imaju veoma solidan zvuk. naravno, neko ce odmah da mi skoci za gusu i reci da treba neke od najmanje 100eura, no ove su veoma solidne za te pare i slusalice koje su dosta skuplje ne pruzaju nesto vise. naravno ovde ne govorimo o profi klasi vec o dobrim niskobudzetnim slusalicama solidnog kvaliteta od renomiranog proizvodjaca. Pa odluci. U casopisama Svet Kopijutera i mislim Digitalu su dobile veoma visoku ocenu.
stoske je napisao(la):Skoro sam uzeo model AHP 502 ie,razlika u odnosu na 512 je ta sto imaju i mikrofon.
Sluske su onako....ok....
Zamerke:
-Zvuk nije dovoljno jak...bar za moj ukus
-Drugo niskotonci su slabi,previse se cuje bas,,,to me jako nervira....
mikrofon nisam jos testirao....
Adi je napisao(la):Zaboravi sve savete i idi pogledaj u Mitros Music prodavnicu YAMAHA RH-5Ma slusalice. Najbolje sto se kod nas moze nabaviti od slusalica ispod 6000dinara. Modeli od Sennheiser koji su skuplji naprimer 8000dinara, nisu bas dostojni konkurent. Dakle, skupljaj novac koji ti fali i ako zelis vec ozbiljnije slusalice to bi bio pravi izbor. Inace licno mi je preporucio to prodavac iz Mitrosa i rekao da za taj novac teko mozes naci bolje slusalice.
Hjde sada da cujem kriticare, licno sam ih slusao i stvarno su fantasticne i za klasu bolje od Sennheiser modela koji je bio skuplji preko 2000dinara.
Scorpio(DDMF)! je napisao(la):Bez namere da flame-ujem, ali nigde u industriji slushalica nisam video da se Yamaha pominje kao iole relevantan igrac, kao ni njihovi modeli...
Postoji mogucnost da je u ovom slucaju Yamaha dobar izbor, ali bi to (naravno) bilo najbolje utvrditi slushanjem...
Ipak je recenica da se zaborave ostali saveti preterana, bez obzira shto je cenovna politika lokalnog Sennheiser distributera manje-vishe losha (evropska cena + 20-30%)
Poz:wave:
Gedza je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari