Šta je novo?

Slusalice do 80 EUR

Marko1996

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2011
Poena
225
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 14600KF + Corsair Nautilus 240 RS ARGB White
Matična ploča
Gigabyte Z690 UD DDR4
RAM
Kingston Fury Beast 1x8GB DDR4 @3200Mhz i Kingston Fury Beast 32GB DDR4 @3200Mhz
GPU
ASRock Intel ARC B580 Challenger 12 GB DDR6
Storage
WD Blue SN570 1TB m.2 + WD Blue 500GB Sata + WD Green 120GB Sata + WD Blue 320GB + WD Black 500GB
Zvuk
Logitech zvučnici
PSU
Asus TUF 750B
Kućište
Corsair Frame 4000D White
Monitor
Samsung Odyssey 27 G51C
Miš & tastatura
Corsair Harpoon RGB Wireless + Razer Cynosa Lite Essential
Ostale periferije
UE49KS7000 & Xbox SX
Tablet
iPad 10.9
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro Max 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch Series 3 + Fitbit Inspire 3
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Treba mi preporuka za sluske do 80EUR, za sada su u kombinaciji samo Beats by Dr. Dre Solo HD, naravno originalne sa KP, ali ako imate jos neku preporuku bio bih vam zahvalan. Znaci slusalice ce se koristiti kada idem do skole, na treningu dok trcim lagano zagrevanje I tako te casual stvari, I naravno moraju imati dobar dizajn, kvalitet ko kvalitet ne moze biti neka velika razlika, ali u dizajnu moze, a ja hocu neke lepe, sa izborom boja, I da su koliko toliko kvalitetne, izvor nebitan (KP, neka radnja, svejedno je, samo da je iz BG-a)...

Ja ne mogu da verujem da sam docekao da vidim da ce nekome biti bitan izgled pri izboru slusalica....

Realno.
Vidim da se dosta spominje Beats audio ovde, najviše u negativnom smislu. Moram da kažem da sam imao prilike da isprobam Studio, ne znam da li je najnoviji model u pitanju ali slušalice su vrhunske, mislim da su 300€. Naravno za manje novca mogu da se nađu odlične slušalice, ali daleko od toga da su Beats krš. Nažalost, masovno ih ljudi kupuju što kopije, što originale, da bi bili primećeni u društvu, s toga je i razuman mali "prezir" prema njima.

Poslednja izmena:
Da sad ne citiram svakoga, prvo cu odg poolmaker-u, pa zenu necu sigurno birati preko fb-a, to je druga prica, haha :d ali sluske su nesto drugo. @hsv.stoned malo sam hteo da vidim sta drugi misle I ovo su bili rezultati 9 za sony, 3 za beats I 1 za akg, tako da cu verovatno Sony uzeti, ali ovu varijantu http://www.mercadoactual.es/imgproductos/img340000/Big/auriculares-microfonos-sony-mdr-v55-mdrv55w.ae.jpg tj ovo sam im dao da pogledaju, ali ih moram videti uzivo pre konacne odluke, ali za sada Sony :D

Samo da i u suprugu u budućnosti ne budeš birao tako :)
Kad ti je već primaran izgled sluški biraj ih po svom ukusu a ne facebook glasanjem.
Veruj mi (znam da to nije jednostavno sa 18 godina) ali najbitnije je koje su tebi najlepše.
Hahaha. Meni inače je neverovatno kad neko kaže da ne primećuje razliku i slušalice kao slušalice.
Ali dobro.

AT X serija je meni izuzetno lepa, elegantne. Beats mi je kič, tako da nemaju ničim da me kupe. Još mrzim on-ear dizajn, ne odgovara mi. Pre nekoliko dana sam video jednog da nosi M50, lepo stoje, iako su krupnije od mojih M30x.

nije mislio da biras zenu preko fb, nego da ces da je biras na osnovu izgleda, a da bude glupa ko q... :d

ako ti je da budes primecen > http://emmi.rs/slušalice-i-mikrofoni-pc-slusalice-knallbunt-20.11.html?productId=38563 :D

@ Dark Magician, kako si zadovoljan sa AT m30x? posto ih i ja merkam, da za promenu imam nesto sa malo manje bassa :D a u AT kao marku ne sumnjam ni najmanje, kao ni u sennheiser ali njih sam imao pa da dam sansu i drugim markama :)

Poslednja izmena:
kvalitet ko kvalitet ne moze biti neka velika razlika, ali u dizajnu moze

Sad cu sprovesti jedan test, pitacu prijatelje na FB koje su sluske najlepse od ove tri

Ajoj :)

Savetujem ti da batalis lepe, glomazne, skupe slusalice. Uopste nisu prakticne za outdoor i trcanje. Ok, tvojim godinama mozda i pristaju "antene" na glavi ali ja ti iskreno i najtoplije predlazem nesto diskretnije, jetinije, i solidnog kvaliteta. Npr, neke bubice za 20-30e...

Ako ti ista znaci imao sam Beats, nisu mi se svidele jer je zvuk vise jak nego kvalitetan, a toliko stezu usi da posle 15 minuta postaje jako neprijatno za nosenje.

nije mislio da biras zenu preko fb, nego da ces da je biras na osnovu izgleda, a da bude glupa ko q... :d
Ma znam nego sam se mnogo lose izrazio, bar sto se zena tice bitno je da je komunikativna, meni lepa, i bar zavrsen fax, ne mora master, haha :D

@padawan kako mislis jak zvuk, glasno ili previse basa ili nesto trece... Ne volim in-ear bubice (koristim trenutno neke Sony, ali nije to to, hocu nesto bolje, tj sa vise basa jer slusam takvu muziku, pa zato nisam jos odlucio konacno sta uzeti :p

ako ti je da budes primecen > http://emmi.rs/slušalice-i-mikrofoni-pc-slusalice-knallbunt-20.11.html?productId=38563 :D

@ Dark Magician, kako si zadovoljan sa AT m30x? posto ih i ja merkam, da za promenu imam nesto sa malo manje bassa :D a u AT kao marku ne sumnjam ni najmanje, kao ni u sennheiser ali njih sam imao pa da dam sansu i drugim markama :)
Poprilično. Mada sam ja sklon da uvek hoću bolje. Treba vremena da se čovek navikne na njih, pa posle sve što ne zvuči detaljno kao one ili detaljnije, deluje kao krš. Ako ti treba da su tople, neće ti leći. Najbolje je da ih probaš, i to na duže vreme, da bi ti legle. Jer sam ja prvih nedelju dana bio začuđen njima. Uši su mi uvek očekivale topao zvuk, detalji su bili tu, čak i previše, ali je delovalo prazno. Sada naviknut na njih, ne sviđa mi se kad je topao zvuk. Što se tiče basa, ima ga koliko treba da ima, ne gruva ludački, to nikad nisam ni voleo. Drugi "problem" je da ćeš na loše produciranom albumu itekako da primetiš da zvuči očajno. I tu nema pomoći. Ili će te oduševiti dobar album, ili će skoro biti neslušljiv loš. Uslovno rečeno je kabl problem za prenosnu upotrebu jer je dug. Tek od M40x imaju izmenjiv i kraći u paketu. A meni je bilo previše da dodam skoro duplo za njih.

Da li je neko upoznat sa Audio Technica ATH-T500 slušalicama? Cena im je 70e.

^ pocetkom godine sam planirao da kupim te ili T400, kefalo81 sa foruma kaze da je probao t400 valjda i napisao je da m30 zvuce bolje od njih u svakom smislu. Slicne zakljucke sam nasao i po head fi i uopste po netu.. ta AT T serija je ocigledno dobra za prosecnog korisnika ali ocigledno nije nista specijalno, ima boljih za malo manje ili vise para. Ako hoces AT onda m30x, skuplje su mozda 5-10e od T500.

Poslednja izmena:
OK. Nisam siguran šta bih uzeo. Budžet mi je nekih 80e ali mislim da mi je udobnost prva na listi pa onda zvuk. Trenutne AKG K44 nisu toliko udobne za duže nošenje a uglavnom ih koristim prilikom igranja.

Ove slusalice su prilicno nahvaljene a samo malo prelaze budzet http://www.benchmark.rs/artikal/test_kingston_hyperx_cloud-3515
http://www.emmi.rs/slu%C5%A1alice-i-mikrofoni-slu%C5%A1alice-kingston-hyperx-cloud-khx-h3cl-wr-black.11.html?productId=42249

Koliko vidim nije ti prioritet slusanje muzike ali svejedno, ove slusalice su nahvaljene i sto se toga tice a prilagodjene su igranju.

To je u sustini ovaj model samo sa kingston potpisom http://linustechtips.com/main/topic/196698-takstar-pro-80-monitor-reference-class-monitor-headphones-video/

Procitaj bench test, proguglaj malo i o kingston i o ovim drugim i videces da su prilicno nahvaljene. E sad kakva je udobnost nemam pojma jer to moze da varira od glave do glave :) Ali kapiram da kod nas neces naci nista bolje u smislu da su slusalice toliko prilagodjene gamingu a da su u isto vreme dobre i za slusanje muzike a da je kvalitet izrade solidan plus korektna cena. Mozda i gresim, mislim da ima i nekih Asus sluski ali verovatno nisu dobre toliko za muziku kao ove mada nagadjam. U svakom slucaju razmisli o tim Kingston.

Poslednja izmena:
Hvala na informacijama. Kingston deluje odlično.

Bacam se u istraživanje.

Proguglaj pa sam proceni.. e samo sto mislim da bi zvucna sa pojacalom bila pozeljna ali to i nije neki veci problem jer mozes da nadjes polovnu/novu xonar dg za 15-30e makar i za par meseci ako finansije ne dozvoljavaju odmah.

ko li ovo dizajnirao da mi je znati... cirkus xD

Pa daleko od toga da mi je gotivan dizajn i da bih kupio iste ali sam postavio jer vidim da ima ljudi koji hoce te basshead sa ''originalnim'' dizajnom a cena se uklapa..

Poslednja izmena:
Kupio sam na kraju Sony XB200 narandzaste boje i Logitech 2.1 zvucnike Z213 model :D

Da se pohvalim stigle HyperX Cloud. Ništa udobnije nisam držao na glavi. Koža, aluminijum svaka im čast. Zvuk je odličan i na integruši. Hteo da ih probam na Xonar DG ali mi greškom isporučili Xonar DS :mad:

Edit. Znam da su kvalitetnije ali nemaju pojačalo. A meni baš ono treba. Plus DS nema izlaz za optički kabal pa bi morao da kupujem koaksijalni.

Poslednja izmena:
Pa DS je malo kvalitetnija i skuplja karta :) Ali nema pojacalo za slusalice.

Inace stvarno dosta hvale te slusalice..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno