el stigao SlingBox Pro?Narucio sam jedan iz poljske polovan, ostao jos jedan 69$ (49$ +20$ slanje), ako je neko zainteresovan
http://www.ebay.com/itm/slingbox-pr..._Internet_Media_Streamers&hash=item4adf2e7aac
Kakvi su ovi nasi,mozda ti traze da uradis Atest na BoxStigao ali na carinu, već 10 dana je tamo. Ne znam da li postoji način da ih ubrzam baš sam se smorio, ne mogu da ga dočekam...
znam za Web Interface ali u Lokalu,to sam koristio jos na Dbox2....ali ne znam kako da podesim da sve to ide Napolje(van Lokala)....ovo naravno mislim na streaming sa Risivera,gde ova igracka nema veze sa tim...sa ovim sve radi...![]()
Tvoj model koliko vidim ima tjuner.Da li je to analogni kablovski tjuner ili nešto drugo??
Ako nemas tjuner kako šaltaš kanale.Video sam da ima neki virtuelni daljinac ali mi nije jasno kako se programira.
Pa zavisi koji uređaj želiš da podesiš, spisak podržanih uređaja je veliki, e sad što nema za neke ove koji se koriste samo kod nas i koštaju 2 dinara,to nije problem Slingboxa.... Ja da imam taj IR kabl , verovatno bi lako podesio SatRisiver, jer su podržani Enigma2 risiveri....
nisam konkretno mislio na tvoje igracke,nego onako slikovito na uredjaje koje poturaju nasi provajderi,a za koje verovatno tim koji radi oko celog projekta SlingBox nije ni cuo.....i sam si se uverio da su mahom podrzani uredjaji koji koriste Ameri,tako da je stvar prilicno jasna,jedino mi drago da ima nade za Enigma 2 risivere,sto je meni licno bitno...a ti ako budes imao srece,javi....
@da li ti radi onaj program za tablet....?
nisam konkretno mislio na tvoje igracke,nego onako slikovito na uredjaje koje poturaju nasi provajderi,a za koje verovatno tim koji radi oko celog projekta SlingBox nije ni cuo.....i sam si se uverio da su mahom podrzani uredjaji koji koriste Ameri,tako da je stvar prilicno jasna,jedino mi drago da ima nade za Enigma 2 risivere,sto je meni licno bitno...a ti ako budes imao srece,javi....
@da li ti radi onaj program za tablet....?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari