hmm..:trust:
imam UltraX Slim vecc skoro godinu dana i oseccaj je fantastichan.. stvarno je lako navicci se na dobru stvar😀
na poslu imam takodje kvalitetne IBM i HP Compaq tastature, ali sa "obichnim" tasterima i ponekad prsti "upadaju" izmedju tastera, chisto iz navike na UltraX
preko nekoliko dana sam nabavio i Fujitsu-Siemens, jer sam uz sve odiushevljenje UltraX-om neizmerno zzalio za velikim ENTER-om od pochetka rada na njoj
ona jeste VRLO slichna Logi-ju, ali ima razlike.. ne samo u tome da se dodatni tasteri nalaze vishe levo, i da su LED za Lock tastere uzduzzne ( a ne poprechne, kao na Logi-ju), vecc ima razlike u izradi povrshine samih tastera..
tasteri su malchice hrapaviji od ovih na UltraX i povrshina za prste je vecca, ali za onoliko koliko je ivica istih "oshtrija"
da me neko ne shvati pogreshno, tasteri su vrlo kvalitetni ( kao i na Logi-ju, uostalom) i tu nemam zamerke, ali uz gorenavedeno zasmetalo mi je shto je levi Shift manji i desno od njega je "uguran" manje-vecce (<>) taster, kao i razlichit polozzaj BackSlash (\|) tastera u odnosu na ENTER.. ponoviccu, navika chuda chini 😛 😉
dakle, kvalitet obe na nivou, cena tu negde, raspored neznatno drugachiji, zavrshna obrada tastera ipak na strani UltraX..
zakljuchak - izbor izmedju ove dve stasture je stvar ukusa, koju god da izaberete neccete pogreshiti
my 2 cents..,)
pozdrav :wave: