Šta je novo?

Slim tastatura do 25evra

Slayer je napisao(la):
hehehe, pa ja sam upravo zbog kucanja u kupio slim tastaturu... Pod manjim uglom lezi ruka i mnogo lakse i brze se kuca 😉

Upravo je to i moj razlog.
Idem sutra na lice mesta da vidim tastature, pa ću da vidim i osetim razliku.

Bio... i nemaju ni jednu ni drugu 🙁...

samo što mi suze nisu pošle... bio sam tamo kad su otvorili u pola jedanaest...kažu biće, kažu zvaće... momak koji radi je iznenađujuće polite...'odma mi uzeo broj telefona i ime...
Što se ne bi moglo reći za neke druge...a znaju ko su :d

Imas Zippy u Home Marketu za 2170 din ako me secanje dobro sluzi. To je odmah pored sajma-zgrada preko puta parkinga na ulazu.

Evo povicen i navucen vasim predlozima i ja pazario ultraX slim koja mi je neobjasnjivo riknula posle dva ipo dana rada. Odmah sam u zamenu dobio ultraX ali media posto slima vise nemaju na lageru. E sad cini mi se da je slim nesto bolja od ove ili sam se ja utripovao???

Ja koliko znam jedina varijanta koja se prodaje je Logitech UltraX. Media varijanta se ne prodaje odvojeno vec ide u paketu sa optickim misem, i crne je boje. Kako je moguce da si dobio tu crnu bez misa?🙂

Ma ova ide odvojeno od misa i po cenovnicima to mozes proveriti i skoro je identicna kao slim samo gore celom duzinom ima crnu saru za razliku od slim modela.Cak sta vise mozes videti sliku na www.pinsoft.com. Oko 1 euro je jeftinija od slima ali se uz ovu nedobija onaj konvertor na ps2 tako da kontam da su tu negde.

Proday je napisao(la):
Ma ova ide odvojeno od misa i po cenovnicima to mozes proveriti i skoro je identicna kao slim samo gore celom duzinom ima crnu saru za razliku od slim modela.Cak sta vise mozes videti sliku na www.pinsoft.com. Oko 1 euro je jeftinija od slima ali se uz ovu nedobija onaj konvertor na ps2 tako da kontam da su tu negde.
Da da. Kapiram. Nisam video da je ta razlika u pitanju. Ja imam tu Media verziju onda. I to USB. I cini mi se da je bolja nego ova bez te crne sare gore koja ide na PS2 port. Nemas razloga za brigu

hmm..:trust:
imam UltraX Slim vecc skoro godinu dana i oseccaj je fantastichan.. stvarno je lako navicci se na dobru stvar😀
na poslu imam takodje kvalitetne IBM i HP Compaq tastature, ali sa "obichnim" tasterima i ponekad prsti "upadaju" izmedju tastera, chisto iz navike na UltraX

preko nekoliko dana sam nabavio i Fujitsu-Siemens, jer sam uz sve odiushevljenje UltraX-om neizmerno zzalio za velikim ENTER-om od pochetka rada na njoj
ona jeste VRLO slichna Logi-ju, ali ima razlike.. ne samo u tome da se dodatni tasteri nalaze vishe levo, i da su LED za Lock tastere uzduzzne ( a ne poprechne, kao na Logi-ju), vecc ima razlike u izradi povrshine samih tastera..
tasteri su malchice hrapaviji od ovih na UltraX i povrshina za prste je vecca, ali za onoliko koliko je ivica istih "oshtrija"
da me neko ne shvati pogreshno, tasteri su vrlo kvalitetni ( kao i na Logi-ju, uostalom) i tu nemam zamerke, ali uz gorenavedeno zasmetalo mi je shto je levi Shift manji i desno od njega je "uguran" manje-vecce (<>) taster, kao i razlichit polozzaj BackSlash (\|) tastera u odnosu na ENTER.. ponoviccu, navika chuda chini 😛 😉
dakle, kvalitet obe na nivou, cena tu negde, raspored neznatno drugachiji, zavrshna obrada tastera ipak na strani UltraX..

zakljuchak - izbor izmedju ove dve stasture je stvar ukusa, koju god da izaberete neccete pogreshiti

my 2 cents..,)

pozdrav :wave:

Koja od pomenutih ima naša slova?

znam da Logitech UltraX Slim ima u verziji sa nashim slovima, a raspored tastera na toj verziji je isti kao na ovoj US Fujitsu-Siemens..

pozdrav

Ja imam Genius Slim Star i generalno je dobra. Osecaj kucanja je odlican, strelice su odvojene a ima i veliki enter. Jedina mana koju sam joj nasao je sto bas nije za igranje. Kada igram neku voznju i u isto vreme pritiskam strelicu gore i levo/desno, nece da odreaguje kako treba, kao da ne moze da prihvati pritiskanje dva tastera odjednom.

U Digitalu (broj 44 page 84) pishe da Slim Star podrzhava istovremeni pritisak
do 4 tastera.
Ja sam naruchio Slim Star . Treba da mi stigne sutra. Nadam se da nisam napravio greshku.

video sam danas neku logitech slim tastaturu, bezicna, sa sve mishem za 2300dinara. u eurolinku, u domu sindikata (kao neka berza racunara). ne izgleda lose tastatura.

Pogledaj u ComTrade-u,danas sam video neku slim tastaturu kad sm bio tamo 2300din,mnogo je lepa kombinacija silver/black.

evo da se javim i da kazem da su mi juce javili da im je stigla tastatura, i danas sam otisao da je pgledam i kupio sam je. cena je 2001 din. ja sam im dao 2002 din. ali sam morao da platim ulaz na sajam... grrrr... no dobro, vazno je da je konacno tu i da je utisak stvarno imresivan. Jedina zamerka je prokleto malo space, ali valjda cu se navici...

hvala svima koji su mi pomogli i evo prstici vec pocinju da lete...
pozdrav...

p.s. izgleda da dugmici nisu metalni?!?

Da malo osvezim temu - kako sada stoji stvar sa slim tastaturama ?

Sada je Logitech UltraX Flat oko 15-20 evra (nadjoh ga cak za 15 na jednom mestu), a vidim da su je ljudi pre godinu dana placali oko 25-30, znaci da joj je malo pala cena, ili je ovo neki drugaciji model ?

A vidim da se pojavila i MS Natural Ergonomic 4000, koja doduse nije bas slim, ali koliko sam razumeo ima nesto plici hod dugmica i pravi neki kompromis .... i svi su je nahvalili, ali cena je zato prava sitnica 🙂

Neki savet, misao, ideja 🙂 ?

aj da ne otvaram tred... moja zippy je izdahnula, otvarao sam je i na prvi pogled sve izgleda ok, ali ne radi, da nije mozda problem sa usb kablom od stampane plocice do konektora, ili sam konektor?

Sada je Logitech UltraX Flat oko 15-20 evra (nadjoh ga cak za 15 na jednom mestu), a vidim da su je ljudi pre godinu dana placali oko 25-30, znaci da joj je malo pala cena, ili je ovo neki drugaciji model ?

Neki savet, misao, ideja 🙂 ?

Zavisi i od pakovanja , kada sam je ja trazio pre godinu dana nisam uspeo da nadjem Full Pack i bio sam primoran na oem pakovanje , ali secam se da je full pack bio skuplji nesto malo. Inace glas za istu.

Nazad
Vrh Dno