Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

vec 20 dana bijem bitku sa korisnickom podrskom i Sky i Yettela, nikako da mi postojeci nalog povezu sa pretplatom preko Yettela, em su srozali na paket sa reklamama (1stream). Juce javili da su resili, ali malo sutra, na pogresan mejl, iako sam 3x napisao na koji treba. Neko slicna iskustva?

Имам премијум пакет, али нигде не видим да се за филмове очитава HDR, HDR10+, DOLBY VISION, DOLBY ATMOS...
Да ли је ово уопште и подржано на SST? Видим на страници да пише да има DA, али који наслови? Претпостављам да тек понеки омају нешто од наведеног.

vec 20 dana bijem bitku sa korisnickom podrskom i Sky i Yettela, nikako da mi postojeci nalog povezu sa pretplatom preko Yettela, em su srozali na paket sa reklamama (1stream). Juce javili da su resili, ali malo sutra, na pogresan mejl, iako sam 3x napisao na koji treba. Neko slicna iskustva?
Isti problem sa sky neradi i uvek javi ce se neko iz tehničke podrške ....Ali nikako da stignu.🙂

Da li vam se dešava da ima za neki film ima opis sa Srpskom, a nema titla, čak i na Hrvartskom ?

da ali nemaju naše prevode

Ako kod nekoga u familiji ima prazno jedno mesto, neka mi javi.Treba mi za prijatelja .

Nazad
Vrh Dno