Па ко си како воли...🤷🏻Za ovo sra*e ne bi platio ni 10 din kamo li vise....
Razumem te, tih 10 dinara je danas ozbiljan kapital. Bolje kupi kesu u Maxiju, ona bar ne baguje i uvek se otvori iz prve.Za ovo sra*e ne bi platio ni 10 din kamo li vise....
Ne moze ni kesa za te pare...Razumem te, tih 10 dinara je danas ozbiljan kapital. Bolje kupi kesu u Maxiju, ona bar ne baguje i uvek se otvori iz prve.
Dobra, samo sto traje pola sata.Ја па баш имам супротно мишљење.
ХБО има добре старе ствари. Све нове су тешко њесра...типа лгбт хокејаши...
Овај Витез 7 краљевства је прва добра серија после 100 година.
А Скај има све нове Шериданове серије нпр..
… realno, najbolja varijanta za nas…Izgleda da će HBO Max da se spoji na kraju sa SkyShowtime-om, budući da je Netflix odustao od preuzimanja.
![]()
Netflix drops Warner Bros bid, clearing way for Paramount takeover
Netflix's decision to back down from the bidding war clears the path for Paramount to win the takeover battle.www.bbc.com
In Europe, Paramount+ is part of SkyShowtime, a streaming service operated by Paramount in partnership with others.
This will complicate the integration and the transition will take several years, said Paramount, with the acquisition of Warner Bros Discovery not expected to close before Q3 2026 at the earliest.
Ima već par nedelja.Pojavili su se kanali SkyShowtime u app.
… kako nema na AppleTVu…?! Imaš zadnju opciju, u listi sa leve strane, pojavilo se pre par meseci… probaj update na AppStoreu…Na kojim uređajima? Kod mene na iPhone-u i Apple tv-u ih nema.
Username i password, pa odabereš profil korisnika…Ako se napravi novi profil na SkyShowTime za novog korisnika koji bi ga instalirao na Xiaomi Box 2nd gen, da li bi novi korisnik aktivirao preko code-a koji mu se izdiktira, ili bi moralo preko username i password? Za sve ostale servise znam za SST ne znam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari