Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ја па баш имам супротно мишљење.
ХБО има добре старе ствари. Све нове су тешко њесра...типа лгбт хокејаши...
Овај Витез 7 краљевства је прва добра серија после 100 година.
А Скај има све нове Шериданове серије нпр..
Dobra, samo sto traje pola sata.

Ne mogu da kazem da nisam gledao serije, ali od kada veci deo nas ima reklame na pocetku, sve preko desetak epizoda u kratkom roku je patnja.

Cisto sumnjam da li bih gledao Galacticu ili ako sada imaju Mr Robota.

Ne zalim se na pretplatu, jer ubace barem 4 zanimljiva filma. Vise od konkurencije, samo ne treba te filmove cekati duze od par meseci jer nestanu.

nervirama me što ima nekih serija, a nema našeg prevoda, i ako je radnja serija "plahata" prevedena na naš jezik.

Za nas bi bilo bolje da je sve suprotno da je WBD u poziciji da kupuje njih. Sa pozicije pretplatnika HBO max jedino radi kako treba u svim zemljama ima lokalizaciju. Dok je Disney sadržaj bio HBO ekskluziva pre nego što je Disney i sam pokrenuo svoju striming platformu, dugometražni crtani filmovi su bili sinhronizovani a i svi filmovi imali prevod. A sad smo srećni da ako neka platforma ima i Hrvatske prevode,a deca nam od hrvatskih sinhronizacija sve više upijaju njihove izraze i izgovor.

In Europe, Paramount+ is part of SkyShowtime, a streaming service operated by Paramount in partnership with others.
This will complicate the integration and the transition will take several years, said Paramount, with the acquisition of Warner Bros Discovery not expected to close before Q3 2026 at the earliest.

… iskreno, ovo je odlično… obe platforme u jednoj, sa potencijalom da nastave kao i do sada… Netflix bi to razoblikovao u nesto bzvz…

Ne znam da li pogodio mesto, ako neko hoće acc skyshowtime ima 50% popust pa ako hoće gleda i da nastavi da plaća neka mi se javi da bih promenio na njegov mail.

… ne, ovo su ti njihovi ‘kanali’ - celodnevna ‘projekcija’ odredjene serije, po ‘kanalima’… prilično bzvz…

Ako se napravi novi profil na SkyShowTime za novog korisnika koji bi ga instalirao na Xiaomi Box 2nd gen, da li bi novi korisnik aktivirao preko code-a koji mu se izdiktira, ili bi moralo preko username i password? Za sve ostale servise znam za SST ne znam...

Ako se napravi novi profil na SkyShowTime za novog korisnika koji bi ga instalirao na Xiaomi Box 2nd gen, da li bi novi korisnik aktivirao preko code-a koji mu se izdiktira, ili bi moralo preko username i password? Za sve ostale servise znam za SST ne znam...
Username i password, pa odabereš profil korisnika…

Nazad
Vrh Dno