Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Da li je neko koristio Sky Showtime na tabletu? Ne mogu da dobijem aplikaciju na play store-u za tablet (Xiaomi Redmi Pad Pro 2), mogu samo da ga pokrenem preko Chrome-a...

Da li je neko koristio Sky Showtime na tabletu? Ne mogu da dobijem aplikaciju na play store-u za tablet (Xiaomi Redmi Pad Pro 2), mogu samo da ga pokrenem preko Chrome-a...
Meni radi normalno.Nisam skidao sa play stora nego sam kopirao podatke i aplikacije sa drugog ,u pitanju je bio Xiaomi pad se.Samo sam se ponovo prijavio.

Možda ti je Google nalog na nekoj zemlji u kojoj skyshowtime nije dostupan, ili ti uključen vpn

Počeli su da ubacuju trejlere za svoje sadržaje i u toku emitovanja nečega a ne samo na početku. Sinoć sam gledao neku seriju i za pola sata je bilo tri prekida sa trejlerima od po 30 sekundi, verovatno će uskoro ići i prave reklame. U pitanju je naravno yettel skyshowtime sa reklamama.

Мени на годишњем плану са рекламама до сада није прекидало нешто док гледам са трејлерима, углавном иду 30 секунди пре, изрекламира се то и онда креће оно што гледам. Искрено мени то не смета. Трејлери ми не би сметали, праве рекламе, као на Јутјубу већ... вероватно. Свакако кад будем прешао на 4К тв и пређем на 4К план неће бити реклама. 😀

Nisam ja to primetio, mada sam na onom standardnom paketu doživotno upola cene.

ako je neko u toku, kada se objavljuju nove epizode Star Trek: Starfleet Academy? 3 epizode su do sada objavljene, pretpostavljam da idu 1x sedmično ali ne znam kojim danom

Pa naravno da možeš da skineš neki apk sa aptoide ili nekog sličnog sajta. Mada ja imam Redmi pad pro 1 i imam skyshowtime,imao sam isti problem Google nalog je bio na Italiji gde nije podržan
Ma ne znam šta je u pitanju, nalog mi je na Srbiji sve sam isproveravao. Na kraju sam napravio prečicu (ikonicu) za SkyShowtime link bookmark iz Chrome-a na pozadini i tako ga pokrećem, u full screen-u maltene nema razlike u odnosu na app 😀

Poskupljuju

A oni najgori sto se tice guranja……guranja.

Poštujem mišljenje. Ali ako ćemo iskreno, nijedna platforma ne cveta sa sadržajima/lokalizacijom (sem hbo-a eventualno).
Hbo je 3 svetlosne godine ispred njih!!
Sadrzaj bukbalno nikakav, ims 3 serije da valjalju, filmove si sve vec odgledao ranije, a za prevod da ne govorim, krenem seriju da gledam, jedna sezona ima prevod, a sledeca vec nema!!

Sadrzaj bukbalno nikakav, ims 3 serije da valjalju, filmove si sve vec odgledao ranije, a za prevod da ne govorim, krenem seriju da gledam, jedna sezona ima prevod, a sledeca vec nema!!
Gledano sa family aspekta (u mom slučaju), prednost dajem skyshowtime-u. Serije i filmove uglavnom gledam na striming agregatorima.

Добро, признајем да јесте сигурно иритирајуће када гледаш неку серију, кренеш све супер и онда селдећа сезона нема титл, или нема чак ни сезону целу док та сезона уредно иде на неком Парамаунт+ или Пикоку. 🙂

Stiglo obavestenje i objasnjenje zasto podizu cene😃

Prilozi

• Screenshot_20260221_190916_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg
    Screenshot_20260221_190916_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg
    52.9 KB · Pregleda: 152
Bas smanjuju kvalitet fajla, ništa se ne vidi😅 Piše ovo:

Dragi članovi,
Prvo želimo da vam se od srca zahvalimo!
Upravo je zahvaljujući odanoj podršci naših pretplatnika koji koriste ponudu Doživotno upola cene SkyShowtime mogao da raste i donosi vam nagrađivane serije, blokbastere i lokalni originalni sadržaj – sve na jednom mestu!
Šta se menja...
Menjamo cene. Budite uvereni da ćete kao pretplatnik koji koristi ponudu Doživotno upola cene i dalje imati doživotni popust od 50%. Ova promena cene znači da će se, od prvog narednog datuma plaćanja na dan ili nakon 24. februara 2026. godine, na cenu mesečne pretplate primenjivati nova struktura cena:

Doživotno upola cene za Standardni – mesečni
Trenutna cena: 3,99 € mesečno
Nova cena: 4,49 € mesečno

Ako pretplatu otkažete pre narednog datuma plaćanja, ove promene neće uticati na vas.
Zašto povećavamo cene?
Fokusiramo se na ono najvažnije – da vam ponudimo vrhunski zabavni sadržaj.

Povećali smo broj dostupnih programa tako što dodajemo sve više originalnog SkyShowtime sadržaja, koprodukcija i sadržaja drugih produkcijskih kuća, pa nastavljamo da vam donosimo nove i ekskluzivne serije i blokbastere nekih od najpoznatijih svetskih studija.

Takođe vredno radimo na poboljšanju korisničkog iskustva i doživljaja gledanja te vam donosimo priče koje volite, i to na najbolji mogući način.

Ovu odluku nismo doneli olako. To znači da ulažemo u najnovije i najbolje serije i filmove iz vaših omiljenih žanrova.
Postoje različite opcije...
Da biste uživali u SkyShowtime-u po novoj ceni, ne morate ništa da uradite – iznosi plaćanja će se automatski skidati sa vašeg izabranog načina plaćanja. Ako niste saglasni sa ovim promenama, možete da otkažete SkyShowtime pretplatu tako što ćete otići na stranicu Nalog i isključiti automatsku obnovu pre narednog datuma plaćanja.

Želimo da imate pretplatu po sopstvenoj meri, pa smo zato pojednostavili promenu pretplate. Ovde možete da pogledate sve naše pakete i pronađete onaj koji vam najviše odgovara.

Uvek smo tu da pomognemo. Ako imate bilo kakva pitanja, posetite stranicu Često postavljana pitanja ili Centar za pomoć da biste dobili više informacija.

Još jednom se zahvaljujemo što ste deo SkyShowtime porodice.

Srdačno,
SkyShowtime tim

Zašto povećavamo cene?
Може нам се, а плус смо похлепни на паре. И немојте да се бринете... За годину дана поново дижемо цену за 50 евроценти

Може нам се, а плус смо похлепни на паре. И немојте да се бринете... За годину дана поново дижемо цену за 50 евроценти
Tačno tako za 3 godine koliko su zvanično kod nas početna promo cena sa popustom od 2,99 € mesečno dođe do 4,49 € mesečno.

Јоој што су нешто изгледа променили преко сајт верзије. Некако ми ружније сад него пре. Јел су они то изгледа променили наслове да буду приказани као постери?

Ја па баш имам супротно мишљење.
ХБО има добре старе ствари. Све нове су тешко њесра...типа лгбт хокејаши...
Овај Витез 7 краљевства је прва добра серија после 100 година.
А Скај има све нове Шериданове серије нпр..

… nije loš SkyShowtime, imaju i oni starih serija koji su dobre… problem je što postaju halapljivi, kako su krenuli prešišaće Netflix po ceni…

Nazad
Vrh Dno