diviner_golden
- Đomlica -
- Učlanjen(a)
- 29.10.2005
- Poena
- 665
Imam i ja problem sa instalacijom na Fox TVu. Izgleda neki bag sa firmware?Da. Sad i na vecem ga nema u prodavnici
Imam i ja problem sa instalacijom na Fox TVu. Izgleda neki bag sa firmware?Da. Sad i na vecem ga nema u prodavnici
MTS nudi samo na TV-u dva kanala SkyShowtime 1 i 2, mislim da ne nude streaming kao Yettel bar ja nisam video.Jel' samo FULL HD daju za ovo u Yettelu ? Izgleda da od danas krece i u mts ponudi Sky Showtime pa ostaje da vidimo da li ce biti ista ponuda ( u smislu samo obican hd standardni sky )
To je web os hub, nema ga u prodavnici, tako je i na vox-u.Da li neko zna kako da instaliram skyshowtime na fox 32webos625c nema na na listi u prodavnici. Na 65wos640 od prosle godine ga imam instalirano?
Iz koje godine je tvoj tv?Imam i ja problem sa instalacijom na Fox TVu. Izgleda neki bag sa firmware?
Radi jer je to web os sistem. Ovo sto koriste fox i vox je web os hub.Nema ga ni kod mene na FOX-u. Koristim ga preko mi box-a.
Dok na starom LGu radi bez problema
To da.Video sam npr. da su puštali Suits bez prevoda.Оно што сам приметио јесте то да оно што нема превод на платформи, нема превод ни на каналима у колико то пусте!!!
Da isti slučaj ni njihovom boksu ni na Smart TV ni na mobilnom Iris MTS. Probo i na yettel boksu gde sa njihovom pretplatom ti kanali rade normalno,na Smart Iris TV aplikaciji i na tom boksu nema tona,znači nije do nekog podešavanja na samom boksu. U temi MTS Iris box sam dobio odgovor da im sve radi normalno. Kod mene nema ni vraćanje u nazad izbacuje poruku da kanal ne podržava tu uslugu,a isto sam dobio odgovor da ima.Ja nemam zvuk na oba kanala a ostali kanali imaju zvuk.. ima li još neko ovakav problem? Koristim Iris na Xiaomi mi box-u.
Da se nadovežem sam na svoje pitanje, juče gledao TV i sad ima zvuka. U suštini problem se rešio sam od sebe ne znam kako.Ja nemam zvuk na oba kanala a ostali kanali imaju zvuk.. ima li još neko ovakav problem? Koristim Iris na Xiaomi mi box-u.
Koji tv?Kako preuzeti na WebOS? U prodavnici nema SkyShowTime, kada pokusam da preuzmem apptoide browser ne dozvoljava preuzimanje fajlova a na USB ne vidi .apk fajl...
Fox 43WOS640EKoji tv?
Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.Fox 43WOS640E
Da li postoji neki nacin da se preuzme ili instalira apk sa drugih sajtova? Ili Developer mode?Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.
Pa u Homebrew aplikaciji koju instaliraš preko developer moda je nema. Ali ima Kodi 😉.Ali nisam siguran da postoji i devoloper mode aplikacija na Foxu kao na LG. Onda treba da otvoriš LG nalog i sa time se loguješ u tu Developer mode aplikaciju. ne znam kako je za Fox tj. WebOS Hub. I da, aplikacije za WebOS nemaju apk ekstenziju već ipk, ne znam da li negde može da se nađe SkyShowtime ipk.Da li postoji neki nacin da se preuzme ili instalira apk sa drugih sajtova? Ili Developer mode?
Pa u Homebrew aplikaciji koju instaliraš preko developer moda je nema. Ali ima Kodi 😉.Ali nisam siguran da postoji i devoloper mode aplikacija na Foxu kao na LG. Onda treba da otvoriš LG nalog i sa time se loguješ u tu Developer mode aplikaciju. ne znam kako je za Fox tj. WebOS Hub. I da, aplikacije za WebOS nemaju apk ekstenziju već ipk, ne znam da li negde može da se nađe SkyShowtime ipk. Znam da postoji SkyShowtime Addon za Kodi, pa možda tako da probaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari