Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Nema ga ni kod mene na FOX-u. Koristim ga preko mi box-a.

Dok na starom LGu radi bez problema

Da odgovorim svoje pitanje, možda će nekom biti korisno u budućnosti: danas (dan nakon aktiviranja) se pojavio novi link "Nastavi registraciju" u Yettel aplikaciji.

Jel' samo FULL HD daju za ovo u Yettelu ? Izgleda da od danas krece i u mts ponudi Sky Showtime pa ostaje da vidimo da li ce biti ista ponuda ( u smislu samo obican hd standardni sky )

Верујем да ће бити и платформа, јер је има у понуди и код других оператера, сада колико ће то бити повољно то остаје да се види, ја као и већина имам платформу са у пола цене!!!

Оно што сам приметио јесте то да оно што нема превод на платформи, нема превод ни на каналима у колико то пусте!!!

Da li neko zna kako da instaliram skyshowtime na fox 32webos625c nema na na listi u prodavnici. Na 65wos640 od prosle godine ga imam instalirano?
To je web os hub, nema ga u prodavnici, tako je i na vox-u.
Imam i ja problem sa instalacijom na Fox TVu. Izgleda neki bag sa firmware?
Iz koje godine je tvoj tv?
Nema ga ni kod mene na FOX-u. Koristim ga preko mi box-a.

Dok na starom LGu radi bez problema
Radi jer je to web os sistem. Ovo sto koriste fox i vox je web os hub.

vazi samo za nove korisnike pise nesto promo do kraja marta za app.,
a za postojece nista..

Ja nemam zvuk na oba kanala a ostali kanali imaju zvuk.. ima li još neko ovakav problem? Koristim Iris na Xiaomi mi box-u.

Ja nemam zvuk na oba kanala a ostali kanali imaju zvuk.. ima li još neko ovakav problem? Koristim Iris na Xiaomi mi box-u.
Da isti slučaj ni njihovom boksu ni na Smart TV ni na mobilnom Iris MTS. Probo i na yettel boksu gde sa njihovom pretplatom ti kanali rade normalno,na Smart Iris TV aplikaciji i na tom boksu nema tona,znači nije do nekog podešavanja na samom boksu. U temi MTS Iris box sam dobio odgovor da im sve radi normalno. Kod mene nema ni vraćanje u nazad izbacuje poruku da kanal ne podržava tu uslugu,a isto sam dobio odgovor da ima.

Код мене све ради нормално, без проблема на боксу watch on 4k pro, само једино што нема преводе на стварима који немају исто превод на платформи, можда су ти уређаји са којих покушавате да гледате, могуће застарели и не подржавају најновију верзију скј канала и да су ти уређаји на старијем андроид систему, можда је до тога!!!

Oni šalju poruke, pa se preko njih registruje? Ako sam dobro shvatio?

Kod mene na box-u sve radi najnormalnije. Na smart tv aplikaciji LG nema tona

Kako da se dobije ovaj promo kod za skyshowtime u mtsu? Neki sms treba da stigne valjda ali ne rauzmem sta treba da uradim?

Valjda namenjeno samo novim korisnicima njihovih usluga i onima koji odrade reugovor odnosno u toku UO potpišu novu UO 🤣 MTS rules.

Da samo za nove korisnike,kakva navlakusa haos, ko je lud da sad potpisuje jovi ugovor da bi imao par meseci vesplatno standard paket...

Kako preuzeti na WebOS? U prodavnici nema SkyShowTime, kada pokusam da preuzmem apptoide browser ne dozvoljava preuzimanje fajlova a na USB ne vidi .apk fajl...

Da li je neko imao problema sa aktivacijom plana preko Yettela? Menjao sam paket i kada aktiviram aplikaciju, ulazim preko linka koji me salje na skyshowtime na izbor plana, ali nema preko operatera…

Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.

Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.
Da li postoji neki nacin da se preuzme ili instalira apk sa drugih sajtova? Ili Developer mode?

Da li postoji neki nacin da se preuzme ili instalira apk sa drugih sajtova? Ili Developer mode?
Pa u Homebrew aplikaciji koju instaliraš preko developer moda je nema. Ali ima Kodi 😉.Ali nisam siguran da postoji i devoloper mode aplikacija na Foxu kao na LG. Onda treba da otvoriš LG nalog i sa time se loguješ u tu Developer mode aplikaciju. ne znam kako je za Fox tj. WebOS Hub. I da, aplikacije za WebOS nemaju apk ekstenziju već ipk, ne znam da li negde može da se nađe SkyShowtime ipk.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: G17
Pa u Homebrew aplikaciji koju instaliraš preko developer moda je nema. Ali ima Kodi 😉.Ali nisam siguran da postoji i devoloper mode aplikacija na Foxu kao na LG. Onda treba da otvoriš LG nalog i sa time se loguješ u tu Developer mode aplikaciju. ne znam kako je za Fox tj. WebOS Hub. I da, aplikacije za WebOS nemaju apk ekstenziju već ipk, ne znam da li negde može da se nađe SkyShowtime ipk. Znam da postoji SkyShowtime Addon za Kodi, pa možda tako da probaš.

Nazad
Vrh Dno