TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
Samo da se udostoje da ga završe. Već sam zaboravio pola stvari čekajući zadnje dve epizode pa da krenem sa petim serijalom. Naravno to nema nikakve veze sa SST.
titl prati osobu koja priča?nekad čudno preveden i u tri reda u levom ili desnom uglu linije za titlove
Da kazem ortaku, koja bi bila cena ?Ljudi, uzeću pretplatu na SkyShowtime, ako neko želi da upadne kod mene i da delimo pretplatu javite se slobodno
700 din je pretplata, mogli bi da jedan mesec plaćam ja a jedan on i sve tako naizmenično, ili po pola svakog meseca, nije problem nikakav možemo da se dogovorimoDa kazem ortaku, koja bi bila cena ?
Vise vam se isplati da platite godinu dana, nego mesecni plan.700 din je pretplata, mogli bi da jedan mesec plaćam ja a jedan on i sve tako naizmenično, ili po pola svakog meseca, nije problem nikakav možemo da se dogovorimo
Bilo je u pocetku 3 uredjaja,secam se i ja...a u Terms i Conditions nisu naveli tu stavku,vec da se prati njihov sajt o mogucim promenamaMoguće, siguran sam da je nege pisalo i bilo na tri… ili da nam je korisnički u početku to preneo, bez da provere… par puta nisam mogao ući u aplikaciju, ali mislio sam da je u pitanju bug… da li se vama tako manifestuje ili prijaci da je max broj korisnika već u aplikaciji…?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari