Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Samo da se udostoje da ga završe. Već sam zaboravio pola stvari čekajući zadnje dve epizode pa da krenem sa petim serijalom. Naravno to nema nikakve veze sa SST.

Malo je usporeno, pri kraju prilično razvodnjeno… ali, prve dve-tri sezone su zaista izuzetne i gledaju se na ivici živaca… od dva prequel-a, možda 1883 ceo i prvih par epizoda 1923…

Dada, samo je kao bez provere i copy-paste iz nekog translatea, sa puno space-ova… ili gruba verzija, na brzinu prevedena…

Mene i dalje izuzetno nervira jer im serije nisu kompletne. Evo Vil i Grejs konkretno - 5 sezona. Bukvalno fali pola serije, billions fali poslednje dve sezone.
Ovih starih serija gomila ima, a sve ubacene po sezonu ili dve.
Sve su rascepkane, retko koja je kompletna.

Da li može neko da mi potvrdi da li ima sinhronizacija za Patrolne Šape i druge dečije serije?

Jel moguće pristupiti poljskom ili holandskom katalogu sa srpskim nalogom?

Iskreno, ne verujem da ima nešto puno razlike… ako i ima, pitanje je da li je tamo prevedeno ili sinhronizovano na nama poznate jezike…

Radi preko VPN-a, probah, ima tamo nekad da se nadje nesto i po mesec dana cak pre nego kod nas, i prevedeno/sinhronizovano je....

Ja nisam uspeo preko aplikacije, ali moguće da je potreban logout, pa ponovo login… to već nisam probao… ovako pokazuje sve isto, kao kad sam ulogovan sa našeg IP…
Edit. upravo i to probao, ali čini mi se da je isto… login stranica na holandskom, posle sve kao i na našoj… recently added je identičan…

Ljudi, uzeću pretplatu na SkyShowtime, ako neko želi da upadne kod mene i da delimo pretplatu javite se slobodno

Opušteno možete troje, čak i četvoro da delite… retko kad se potrefi da svi gledaju… ee, sad… ako podeliš i preko toga, onda je baš gužva… :)

A recimo nas dvojica ili trojica jel bi mogli istovremeno da gledamo ili bi bio problem neki?

Moguće, siguran sam da je nege pisalo i bilo na tri… ili da nam je korisnički u početku to preneo, bez da provere… par puta nisam mogao ući u aplikaciju, ali mislio sam da je u pitanju bug… da li se vama tako manifestuje ili prijaci da je max broj korisnika već u aplikaciji…?!

700 din je pretplata, mogli bi da jedan mesec plaćam ja a jedan on i sve tako naizmenično, ili po pola svakog meseca, nije problem nikakav možemo da se dogovorimo
Vise vam se isplati da platite godinu dana, nego mesecni plan.

Moguće, siguran sam da je nege pisalo i bilo na tri… ili da nam je korisnički u početku to preneo, bez da provere… par puta nisam mogao ući u aplikaciju, ali mislio sam da je u pitanju bug… da li se vama tako manifestuje ili prijaci da je max broj korisnika već u aplikaciji…?!
Bilo je u pocetku 3 uredjaja,secam se i ja...a u Terms i Conditions nisu naveli tu stavku,vec da se prati njihov sajt o mogucim promenama :)

Sad vidim na aplikaciji da mi u nastavi da gledas, za dva betovena stoje jos 2 dana za gledanje. Izgleda da se sprema novo brisanje filmova 😏

Prilozi

• IMG_0199.jpeg
    IMG_0199.jpeg
    102.1 KB · Pregleda: 39
… idu na neku drugu platformu, na odredjeni period… stalno to rade, mada imaju i neekskluzivne ugovore, kao npr. Yellowjackets, Yellowstone - par sezona otišlo na Netflix, a nisu obrisani sa SS…

Samo prenosim sta sam procitao.. ne znam da li ce biti tako.

8 februar: serija The Lovers
9 februar: Nemoguca misija ovaj zadnji deo, Halo sezona 2
16 februar: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
19 februar: The Woman in the Wall - serija
22 februar: Ted- serija.... Ovo sam isto procitao i ako sam dobro razumeo, prve 3 ili 4 epizode ce da stave u februaru a ostale u aprilu... xaxa ja se nadam da ovo nije istina, ako jeste svaka cast za njih, inace serija je bila na Peacock i ima 7 epizoda.
22 februar: Heist 88- film

Ja na SST odgledao samo Ambulance, jedan film od kako tece pretplata, retko kad i udjem tamo cisto da ne zaboravim na sta lici aplikacija

Vrh Dno