Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Koja je fora sa titlovima, desava se da iskljucim titl a on ostane. Ne moze da se ugasi titl

Ja nisam imao takvih problema oko titlova ili da moram pustiti ponovo film. Gledanje je na LG TV 99% vremena.

Ma probali smo i to i tako na dva televizora. Bas cu da pogledam veceras.

Kao što rekoh, nekad bolje da ne diraju ništa… ili ako mora, da poprave nešto bitno, npr. ‘Frame rate match’ na AppleTvu…

pa, i nije bilo najavljeno. to se potkrala neka nesuđena reklama

Skini sa neta apk neku stariju verziju i nemoj da updateujes. Bas moram da obratim paznju da mi se ne updatuje.

Ima li nekog ko koristi Skyshowtime APP preko neko android box uredjaja ?

Koristim ja, Yettel box, ZTE. Očaj živi.
Zadnjih par dana puštam preko telefona I Chromecast, bolje radi, bude jedno ili dva zamrzavanja slike u 25 minuta. Sa boxom je užas, em duplo duže se učitava, em koči-secka...
Do pre 10 dana sam gledao samo preko box-a. Ne znam šta je ovo sad, neki apdejt po**bo stvar?

… njihovo standardno bespotrebno šminkanje… retko kad funkcionalno unapredjenje… inače, na AppleTV 4k radi fluidno i sve pušta trenutno, osim opcije koja nedostaje od početka… frame rate match, po 100-ti put… :)

Koristim ja, Yettel box, ZTE. Očaj živi.
Zadnjih par dana puštam preko telefona I Chromecast, bolje radi, bude jedno ili dva zamrzavanja slike u 25 minuta. Sa boxom je užas, em duplo duže se učitava, em koči-secka...
Do pre 10 dana sam gledao samo preko box-a. Ne znam šta je ovo sad, neki apdejt po**bo stvar?
Hvala drug za info, do mojega :]

Vratio se tako je video i ja sinoc, elem sta je sa Freiserom ima 6 epizoda a aplikacija mi pokazuje samo 3!

Na boksu sinoć dobro radila aplikacija.
Naravno, nakon poslednjeg apdejta.
Radi fluidno, kao i ranije.
Vratila se opcija 'nastavi da gledaš'

Yellowjackets sa prevodom od 15.12. na Netflixu.
Koja je svrha ove platforme ja vise ne znam…

IMG_2472.jpeg

Sta znam, ja se razmisljam da otkazem Netflix, tako da mi je ovo OK opcija...
Ionako Netflix gleda samo zena, a ovde uvek nadjemo nesto za oboje

@S03 Pa svrha je što je Sky 3 ili 6 evra mesečno, Netflix je 8 ili 10 evra mesečno. Na Sky ima srpskih titlova, na Netflix nema. Na Sky se navedena serija već strimuje na Netflix ne. Kada je izbace na Netflix, na Sky će već proći i kompletna druga sezona. Eto nadam se da sam ti pomoga malo u vezi svrhe.

@S03 Pa svrha je što je Sky 3 ili 6 evra mesečno, Netflix je 8 ili 10 evra mesečno. Na Sky ima srpskih titlova, na Netflix nema. Na Sky se navedena serija već strimuje na Netflix ne. Kada je izbace na Netflix, na Sky će već proći i kompletna druga sezona. Eto nadam se da sam ti pomoga malo u vezi svrhe.
Mislim na to zašto prodaju neke od najgledanijih serije drugim platformama? Zašto ne puštaju epizode svojih eksluzivnih/originalnih serija kada i u Americi (kao što HBO, Netflix i Amazon rade sa svojim eskluzivama), a ne sa tolikim zakašnjenjem. Zašto ne prikazuju neke ekskluzivne serije, npr. Chucky koji se streama na Peacocku/Paramount+, a kod nas ne? Itd, itd.
HBO je samo za 1 evro skuplji, a Netflix ima plan i od 5 evra.

Vrh Dno