Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Da se nadovežem vezano za korišćenje u inostranstvu. Nedavno sam koristio u aplikaciju u Norveškoj i gledao sam bez problema bez VPN-a. Prvi prozor (logovanje) je bilo na norveškom ali kad sam se ulogovao sve ostalo je bilo na našem jeziku. Sadržaj koji sam gledao, preporuke, sve identično. Pa čisto da probate bez VPN-a za početak. Pohvala i za opciju preuzimanja sadržaja u offline modu.

Zaista sam pozitivno iznenađen i servis ima moje preporuke. Praktično je, jednostavno, može se podijeliti ako želite. Zaostaje po pitanju broja naslova ali polako, da ima sve što želite ne biste je platili 3 eura. Više cijenim lokalizaciju za naše tržište, tek su počeli, treba vremena. Ovo je prvi streaming servis za koju sam odlučio da uzmem pretplatu. Inače koristim Kodi + RD kao broj jedan što se tiče filmskog sadržaja i tu ništa od ovih servisa ne može parirati.

I meni je svakako dobra

Zato što nismo u EU.
Npr. Hrvati i Bugari mogu u celoj EU koristiti servis bez obzira je li dostupan u toj državi u kojoj se u tom trenutku nalaze.
(To važi za sve plaćene servise)

Ne samo što je dostupno nego mora biti dostupno sa ponuđenim titlovima zemlje u kojoj si pretplatnik.
Prednosti civilizacije.

Malopre sam instalirao app na telefon ali nigde ne vidim opciju da se pusti na chromecast, a na njihovom sajtu piše da je podržan. Gde se nalazi ta opcija?

Da li neko zna gde moze da se proveri kompletan sazdrzaj filmova i serije dostupan na skyshotime Srbija?

Tako piše i naravno da se prvo, nakon registracije, kupi po punoj ceni i na sajtu preko chat-a kaže da umanje cenu 😃
Vrlo brzo to urade 😃
Aplikacija za Apple TV se skida sa našeg ili nekog store-a gde je aktivan servis. Na US nema još uvek.

Да јесте, раније је било до 25.1, када су кренули са апликацијом, у међувремену су је очигледно продужили до 8.2 што није лоше добро је за нове кориснике, знам да је било до 25.1 до 7 ујутру, ово је ново дефинитивно, овај продужетак, можда су продужили то због тога што још нису скроз средили апликацију како треба, то је само моја предпоставка, која наравно не мора да буде тачна!!!

Uzeo sam skyshowtime po ovoj promotivnoj ceni, 360din mesecno, pa ako ima dvoje zainteresovanih da nastavimo, pisite pm

Lakše je u ovoj temi da se razmenjuje i smanji u glavnim temama za određeni servis 😃

Da li neko zna gde moze da se proveri kompletan sazdrzaj filmova i serije dostupan na skyshotime Srbija?
dat je link već nekoliko puta u ovoj temi
justwatch beše
koliko slotova imam sa mjesecnom pretplatom __
osim mesečne druge ni nema 😁 bilo je već reči o broju slotova (3 istovremeno, ako se ne varam)
Aplikacija za Apple TV se skida sa našeg ili nekog store-a gde je aktivan servis. Na US nema još uvek.
na US ga neće ni biti. zna se da je tamo Paramount+

Generalno nije los sajt, naravno da moze bolje... glavna zamerka je to sto su spori, dosta dugo se ceka na neke serije, a sto se tice filmova normalno je da ce prvo da stave u bioskop pa tek onda na sajt. Neko kaze da filmove koje imaju u ponudi ima i na tv, pa to su filmovi iz njihove produkcije, veca je sramota za tv kanale sto pustaju stalno isto i ne kupuju nesto novo. Ja cu svakako da ostanem, jer i Universal i Paramount imaju dobre filmove, a tu si i CBS i NBC takodje.... ja sam vise fan CBS-a.

Da li ima neko problem kada promeni boju fonta preko browsera da se i dalje prikazuje beli font na tv? Nikako ne mogu da izvalim, jako me nervira beli font, jer na svetlije svene jedva vidim da pročitam 😁

Vidim sad na Redditu da se neki korisnik iz Holandije javio i rekao da je odustao od pretplate na servis, razlog:

Ima Samsung TV, i koristio je Skyshowtime preko ugrađenog Web Browser-a, da bi mu nakon nekoliko meseci ta opcija bila uskraćena i sada dobija informaciju kada pokuša da pokrene stream da browser nije podržan.

Definitivno sve više izgleda da namerno sabotiraju Samsung korisnike.

@evilmc za TV, ako je u pitanju Smart TV aplikacija, podesi na samom uređaju.

@Markic čudi me da mu je uopšte radilo preko browser-a. naime, podržani su samo Windows, OS X i Chromebook što se browser-a tiče. inače bi bio podržan i Linux

Da li ima neko problem kada promeni boju fonta preko browsera da se i dalje prikazuje beli font na tv? Nikako ne mogu da izvalim, jako me nervira beli font, jer na svetlije svene jedva vidim da pročitam 😁
Ako imas androidTV na TV-u imas podesavanja:
Settings - Device Preferences - Accessibility - Captions

Vidim sad na Redditu da se neki korisnik iz Holandije javio i rekao da je odustao od pretplate na servis, razlog:

Ima Samsung TV, i koristio je Skyshowtime preko ugrađenog Web Browser-a, da bi mu nakon nekoliko meseci ta opcija bila uskraćena i sada dobija informaciju kada pokuša da pokrene stream da browser nije podržan.

Definitivno sve više izgleda da namerno sabotiraju Samsung korisnike.
Preko tv browsera je gledao?🤣🤣🤣 ima svašta. Umesto bilo koji stik za 50e ljudi gledaju preko tv browsera sunce ti poljubim🤦‍♂️.

Vrh Dno