Zato što nismo u EU.Pa kad odeš na put preko grane, treba ti ...
I meni je svakako dobra
Zato što nismo u EU.
Npr. Hrvati i Bugari mogu u celoj EU koristiti servis bez obzira je li dostupan u toj državi u kojoj se u tom trenutku nalaze.
(To važi za sve plaćene servise)
A meni Tidal skida viber kvotu, a Skyshow cepa kvotu HBO max 🤣Danas ceo dan gledam skyshowtime stream preko yettel 4g. Stigne mi sms da sam iskoristio 80% viber neta 😂 gledam viber retko kad koristim. Kad ono skyshow time mi skida viber internet.
Pogledajte prilog 372836
Meni kako je skinuo ceo viber net krenuo da skida sad twitter net. Valjda nece da mi dira posle HBO 😂A meni Tidal skida viber kvotu, a Skyshow cepa kvotu HBO max 🤣
Ako i dalje traje akcija, dobija se cena 2.99USD umesto pune cene…I niko da kaze koju privilegiju donosi promo kod?
Акција је трајала до 25.1, до 7 сати ујутру!!!Ako i dalje traje akcija, dobija se cena 2.99USD umesto pune cene…
Al to se dobija i bez promo koda,pa sam zato zbunjen.Mislio sam mozda onda promo kod da jos neku privilegijuAko i dalje traje akcija, dobija se cena 2.99USD umesto pune cene…
Да јесте, раније је било до 25.1, када су кренули са апликацијом, у међувремену су је очигледно продужили до 8.2 што није лоше добро је за нове кориснике, знам да је било до 25.1 до 7 ујутру, ово је ново дефинитивно, овај продужетак, можда су продужили то због тога што још нису скроз средили апликацију како треба, то је само моја предпоставка, која наравно не мора да буде тачна!!!Zar nije do 08.02Pogledajte prilog 372995
Pa kad odeš na put preko grane, treba ti ..
dat je link već nekoliko puta u ovoj temiDa li neko zna gde moze da se proveri kompletan sazdrzaj filmova i serije dostupan na skyshotime Srbija?
osim mesečne druge ni nema 😁 bilo je već reči o broju slotova (3 istovremeno, ako se ne varam)koliko slotova imam sa mjesecnom pretplatom __
na US ga neće ni biti. zna se da je tamo Paramount+Aplikacija za Apple TV se skida sa našeg ili nekog store-a gde je aktivan servis. Na US nema još uvek.
na US ga neće ni biti. zna se da je tamo Paramount+
Ako imas androidTV na TV-u imas podesavanja:Da li ima neko problem kada promeni boju fonta preko browsera da se i dalje prikazuje beli font na tv? Nikako ne mogu da izvalim, jako me nervira beli font, jer na svetlije svene jedva vidim da pročitam 😁
Preko tv browsera je gledao?🤣🤣🤣 ima svašta. Umesto bilo koji stik za 50e ljudi gledaju preko tv browsera sunce ti poljubim🤦♂️.Vidim sad na Redditu da se neki korisnik iz Holandije javio i rekao da je odustao od pretplate na servis, razlog:
Ima Samsung TV, i koristio je Skyshowtime preko ugrađenog Web Browser-a, da bi mu nakon nekoliko meseci ta opcija bila uskraćena i sada dobija informaciju kada pokuša da pokrene stream da browser nije podržan.
Definitivno sve više izgleda da namerno sabotiraju Samsung korisnike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari