Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Pretplatih se danas. Sve okej, lepo radi, titlove nastelovao, ne znam sto pojedini kukaju. Jos samo da moze da se podesava visina titlova jer kad je 2 reda, prvi red je u slici a drugi dole u crnom krajonu al dobro

I ja sam titlove nastelovao za lg tv preko web browsera i njihovog sajta pa postavke, a na android telefonu u accessibility opcijama, captions. Nisam nista pomerao na fire cube ali kontam da je isto kao na android uređaju, ima odeljak sa captions u podesavanjima

I ja sam titlove nastelovao za lg tv preko web browsera i njihovog sajta pa postavke, a na android telefonu u accessibility opcijama, captions. Nisam nista pomerao na fire cube ali kontam da je isto kao na android uređaju, ima odeljak sa captions u podesavanjima
A sta pod "pristupacnost" si podesavao na android telefonu?

Captions, titlovi, boju, velicinu i font
Da, al toga nema kod mene zato i pitam gde je.
Hvala.
Nadjoh preko YT podesavanja pa titlovi ali nece ta podesavanja da primeni u SkyShowetime app.
Zna li neko gde bi bili na nekom drugom mestu ta podesavanja A12 u pitanju.

Da, al toga nema kod mene zato i pitam gde je.
Hvala.
Nadjoh preko YT podesavanja pa titlovi ali nece ta podesavanja da primeni u SkyShowetime app.
Zna li neko gde bi bili na nekom drugom mestu ta podesavanja A12 u pitanju.
Mozda su ih sakrili u developer Options...kod mene je android 11 u pitanju

ova tema je više odgovarajuća za pitanja kako podesiti titlove na android (TV) multimedijalni m uređajima:

Počeli su da reklamiraju SkyShowtime na bilbordima po Beogradu.

Sviđa mi se što im je očigledno baš stalo do našeg tržišta.

Ima xbox series s aplikacija( SkyShowtime) ? Pitam za druga koji je u Argentini.

Da li neko zna da li može u real time da se vidi na Android TV app u kom kvalitetu se prikazuje sadržaj (bitrate, stream rezolucija)?

I u kom kvalitetu se vrte ovi 1080p snimci, koji bitrate ako već možete da vidite?

I u kom kvalitetu se vrte ovi 1080p snimci, koji bitrate ako već možete da vidite?
Evo ti novi TG

1672693064838.png

Sad bas proverih na US Paramount+ razlika je BT2020 HDR10+ a kod nas BT709 SDR inace isto 1080, nije ni njima 4K.

Poslednja izmena:
~12 Mbps video? dobro je ovo

Da to je dobro, bar nisu štedeli na bitrate za video. Na audio mogao i bolji da bude.

Još da se sete da pre druge sezone, ne bi bilo loše da ubace prvu sezonu Mayor of Kingstown, a reklamiraju je od prvog dana dolaska servisa...

Ccc, što su "ažurni" sa dodavanjem novog TV serije sadržaja: prva episoda te sezone 2 se premijerno emituje 15. januara.

… izašao je update za AppleTV i iOS, u pitanju je samo kozmetika kaoliko mogu da primetim… ništa od ‘Frame Rate Match’ za AppleTV…

Ja se samo nadam da ce pojacati malo na sinhronizaciji crtaca,jer i dalje je HBO tu dobija bitku,a realno to mi sad postaje najbitnije

Ja se nadam da će u budućnosti izbaciti app za roku uređaje, pogotovu što postoji app za svaki servis pojedinačno u us (paramount+, showtime, peacok...).

da li jos neko ima problem sa seckanjem i izlaskom iz aplikacije(sam od sebe) prilikom gledanja serije The Offer. U pitanju je Android tv?

Nazad
Vrh Dno