A sta pod "pristupacnost" si podesavao na android telefonu?I ja sam titlove nastelovao za lg tv preko web browsera i njihovog sajta pa postavke, a na android telefonu u accessibility opcijama, captions. Nisam nista pomerao na fire cube ali kontam da je isto kao na android uređaju, ima odeljak sa captions u podesavanjima
Captions, titlovi, boju, velicinu i fontA sta pod "pristupacnost" si podesavao na android telefonu?
Da, al toga nema kod mene zato i pitam gde je.Captions, titlovi, boju, velicinu i font
Mozda su ih sakrili u developer Options...kod mene je android 11 u pitanjuDa, al toga nema kod mene zato i pitam gde je.
Hvala.
Nadjoh preko YT podesavanja pa titlovi ali nece ta podesavanja da primeni u SkyShowetime app.
Zna li neko gde bi bili na nekom drugom mestu ta podesavanja A12 u pitanju.
Nisu, sad sam gledao.Mozda su ih sakrili u developer Options...kod mene je android 11 u pitanju
Barem neko da "misli" na nas 😃Počeli su da reklamiraju SkyShowtime na bilbordima po Beogradu.
Sviđa mi se što im je očigledno baš stalo do našeg tržišta.
Ne može.Da li neko zna da li može u real time da se vidi na Android TV app u kom kvalitetu se prikazuje sadržaj (bitrate, stream rezolucija)?
Znam da fire tv moze, za android box i generalno android smartphone jos nisam nasaoDa li neko zna da li može u real time da se vidi na Android TV app u kom kvalitetu se prikazuje sadržaj (bitrate, stream rezolucija)?
Javljam veceras, cim budem kod kuceI u kom kvalitetu se vrte ovi 1080p snimci, koji bitrate ako već možete da vidite?
Da to je to, sa fire os-aEvo ti novi TG
Pogledajte prilog 369992
Sad bas proverih na US Paramount+ razlika je BT2020 HDR10+ a kod nas BT709 SDR inace isto 1080, nije ni njima 4K.
stereo 192kbps uopšte nije loše, ako je u pitanju AAC/AC-3/Opus. pretpostavljam da se RAW odnosi na AACNa audio mogao i bolji da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari