Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Polako nas kuvaju. U početku malo a onda sve više. Uskoro će biti više reklama nego na tv kanalima

Zainteresovao me prije neku noc jedan film na SiFi kablovskom kanalu i reko ajde da odgledam. To je pakao zivi ide 10minuta filma pa 15 minuta reklama i tako u krug. Odustao sam poslije pola sata.

Ne, ne pricao sam o obicnom kablovskom TV kanalu SiFi i kako sam se potpuno odvikao od reklama od kako ne gledam nista na TVu pored svih ovih streamin servisa

Ma kakav TV. To jedino unazad pa premotavanje 🙂
Pogledao gradonačelnika prvu epizodu nove sezone. Nije ništa pušteno ovaj put pre početka epizode.

To su automatske najave na početnom ekranu...

Prilozi

• Screenshot_2024-06-10-20-09-37-763_com.skyshowtime.skyshowtime.google-edit.jpg
    Screenshot_2024-06-10-20-09-37-763_com.skyshowtime.skyshowtime.google-edit.jpg
    144.4 KB · Pregleda: 50
Meni je to bilo odmah kad su krenuli +sa emitiranjem, nisu to promo najajve....

Пре два дана сам ово наместио и нисам приметио ништа да су убацивали пре почетка серије.
Погледао сам 2 епизоде Дискавери или како се већ зове и једну Берлин Станица...

… rrkao bih da su to kratki izvodi iz filma/serije, koji krenu par sekundi posle odabira, u zaglavlju desno…

Primetio sam da su jos neke serije dodali na listu za “odstrel.
Warped, Twin peaks, Downton abbey, The Affair, Pojedine startrek, Smilf, Sleeper cell, Patrick melrose, Nurse jackie, Mr robot, Ncis, Pojedine nikelodion.
Nije ni mali broj uklanjanja. Digli cenu, a sa serijama su tanki pa ih jos sklanjaju…

Odavno smo zakljucili da ih vode ludaci :D Da piratizujem ja blejza i sape pa kad se raspadnu da ne bude sve za dzabe :D

… uopšte ne bi bilo sjajno, obzirom da su ozbiljni naslovi u pitanju… ne znam čime bi mogli da nadoknade toliku izmenu…

Ja sam ubeđen da namerno brišu i istog momenta vraćaju, da bi servisi poput JustWatch-a to registrovali kao novi sadržaj, kako bi se stvorila slika da ubacuju dosta novih stvari.

Ja sam ubeđen da namerno brišu i istog momenta vraćaju, da bi servisi poput JustWatch-a to registrovali kao novi sadržaj, kako bi se stvorila slika da ubacuju dosta novih stvari.
Pa ne rade to. Kad obrišu filmove, vrate se tek za mjesec -dva...

Što se tiče ovog novig mogućeg brisanja, neka netko pošalje upit Indijcima! 😁

Ja se ne sjećam nikakvog službenog oglašavanja zadnji put.

… support je manje upućen nego mi odavde… jedino mogu da ti pomognu žaljenjem i velikom količinom empatije…

Ja sam i dalje na onu promo pretplatu od 50% koja se nudila early adopterima.

Da nije tako, pozdravio bih se. Da sam htio reklame upalio bih običan YouTube.
Svaki dan ih je sve više .

Primetio sam da su jos neke serije dodali na listu za “odstrel.
Warped, Twin peaks, Downton abbey, The Affair, Pojedine startrek, Smilf, Sleeper cell, Patrick melrose, Nurse jackie, Mr robot, Ncis, Pojedine nikelodion.
Nije ni mali broj uklanjanja. Digli cenu, a sa serijama su tanki pa ih jos sklanjaju…
I da, obrisali su sve ove serije. Nije mi jasno sto to rade. Pritom ne vidim da su dodali neke nove

Odjaviš druže
Ja posle 6 mjeseci sam odjavio
Jedino crtaći za djecu što im je ok

Jel ih netko kontaktirao. Mislim da se radi o grešci. Grimm "izgubio" 3 sezone...

Otišao i Voyager, DS9 i Enterprise...

Chicago Med I Chicago Fire ostale na samo jednu, odnosno 2 sezone...

Poslednja izmena:
Jel ih netko kontaktirao. Mislim da se radi o grešci. Grimm "izgubio" 3 sezone...

Otišao i Voyager, DS9 i Enterprise...

Chicago Med I Chicago Fire ostale na samo jednu, odnosno 2 sezone...
Vidim po tviteru da se i stranci zale na serije koje su obrisali. Oni se ne oglasavaju.

Kako kontaktirate sa njima, ne vidim ništa preko aplikacija za slanje upita?

Nazad
Vrh Dno