Pretpostavljam imaš paket sa reklamama?Zainteresovao me prije neku noc jedan film na SiFi kablovskom kanalu i reko ajde da odgledam. To je pakao zivi ide 10minuta filma pa 15 minuta reklama i tako u krug. Odustao sam poslije pola sata.
Ако сам добро видео,у профилу под подешавања постоји опција да се угаси промо садржај.Ako misliš na promo na početku epizode, to sada ima na svakoj seriji.
Pritom da stvar bude gora, brisu serije koje su im kompletirane, a ostavljaju ove sa po sezonu-dve 🥹Odavno smo zakljucili da ih vode ludaciDa piratizujem ja blejza i sape pa kad se raspadnu da ne bude sve za dzabe
![]()
Rucno morate kliknuti za svaku seriju ili film pojedinacno i tu pise za koliko dana odlazeGde ima to da se vidi koje serije odlaze?
da da, secam se i ja togaMa to je već jednom tako pisalo prošle godine pa nisu izbacili nijednu seriju.
Jeste, ali tad su se oglasili i rekli da je u pitanju bug. Ove godine nema takvog saopstenja. Videcemo za koji dan sta ce bitiMa to je već jednom tako pisalo prošle godine pa nisu izbacili nijednu seriju.
Pa ne rade to. Kad obrišu filmove, vrate se tek za mjesec -dva...Ja sam ubeđen da namerno brišu i istog momenta vraćaju, da bi servisi poput JustWatch-a to registrovali kao novi sadržaj, kako bi se stvorila slika da ubacuju dosta novih stvari.
I da, obrisali su sve ove serije. Nije mi jasno sto to rade. Pritom ne vidim da su dodali neke novePrimetio sam da su jos neke serije dodali na listu za “odstrel.
Warped, Twin peaks, Downton abbey, The Affair, Pojedine startrek, Smilf, Sleeper cell, Patrick melrose, Nurse jackie, Mr robot, Ncis, Pojedine nikelodion.
Nije ni mali broj uklanjanja. Digli cenu, a sa serijama su tanki pa ih jos sklanjaju…
Vidim po tviteru da se i stranci zale na serije koje su obrisali. Oni se ne oglasavaju.Jel ih netko kontaktirao. Mislim da se radi o grešci. Grimm "izgubio" 3 sezone...
Otišao i Voyager, DS9 i Enterprise...
Chicago Med I Chicago Fire ostale na samo jednu, odnosno 2 sezone...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari