Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ako je neko zainteresovan da se pridruži familiji neka posalje pp.
 
Novi update za Apple Tv i najzad - ‘Frame rate match’ aktivirali… nešto više od godinu dana da im je trebalo da se smiluju i to urade… :)
 
Dada, loše napisah… update SkyShowtime aplikacije koji je doneo dugo traženu opciju… sad je sadržaj kako treba, u odgovarajućem Frame rateu… ranije je držao sistemski - jedino je SkyShowtime izbegavao da shvati da je to ‘must have’…
 
Jel ima neka stranica gde može da se vidi spisak novih serija/filmova koji izlaze ?
 
Код мене се ово појавило данас у току дана у питању је андроид бокс watch onn, на почетном екрану, верзија оперативног система 12, у питању је Гугл ТВ оперативни систем, пријатно сам изненађен овим, почели су да нешто раде да се покрећу са мртве тачке!!!IMG_20240123_172952.jpg
 
Prvi red mu je HBO Max.A meni se nije još pojavio Sky na Mi Boxu.
Управо тако друже, мени се појавио данас, случајно сам видео открио, па решио да поделим са народом да знају, можда неком значи и хтео би да има горе сам написао која је верзија бокса, система и свега осталог, верујем да ћете и ви други ускоро добити исто ово!!!
Da li to imas Strebere na Skyshow ?
Да друже, данас се појавило, чак сам и рестартовао бокс да видим да о није нека грешка или нешто тренутно, међутим вратило се и ту је!!!
 
Izvini, pogresio sam. Ne mora levo da se ide. Spustas se na dole, ispod svih traka pise: prilagodi kanale.
Onda ce ti se sa desne strane otvoriti meni i koji kanal zelis da ukljucis. Tu je i Sky.
Android verzija 9.
 
Dako se sad pojavi i verzija koja moze na FireStick da radi normalno kada je podesena 4K rezolucija
 
Meni u podešavanjima ima da se stiklira samo HBO i Prime,ništa drugo.Ne znam kako to...
 
Shield A11,pojavio se juce.
 
Moram da priznam da je sada poprilično zaokružena ponuda i prilično stedjena aplikacija sa zadnjim updateom… iskreno, najviše mi i odgovara sadržaj, naročito evropski i stari… sa drugi strane Sheridanove serije sa P+ verovatno ne bi uspeo da odgledam, da nisu na jednom mestu i sa prevodom od starta… za cenu sa -50%, najbolji odnos ponudjenog i dobijenog…
 
Ja slucajno primetih da nema prevoda za sve. Probao jedan film i jednu seriju i uboo 2/2. Nema prevoda na nas jezik. Serija je Kralj Carls a film Dad's army.
 
I nekim slučajevima ima hrvatskog, ako ne i bosanskog… ali uglavnom jako brzo izadje i srpski… nekad čudno preveden i u tri reda u levom ili desnom uglu linije za titlove… google translate je čudo… :)
 
Nema ni na jedan od ,,nasih,, jezika
 
… sad bacih pogled, nema… novije filmove i serije, najavljene unapred, uglavnom izadju sa titlom… probao dokumentarno-igrani ‘Dublin Narcos’, koji je preveden izašao skoro… čak i nije loš, a preveden izašao… pored tih najava, oni proguraju i starije naslove, koji nekad nemaju prevode… ti si ih dobro odabrao, uboo… :)
 
Nazad
Vrh Dno