Šta je novo?

DKphoto

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2008
Poena
319
Dajte mi BESPLATAN, PROVEREN skype program za besplatno razgovaranje!!!

What hell is funy..... ne stvarno!!! BESPLATNO PLEASE i nemojte se zaje^^vati!!!!!

Jedan, jedini skype program je na tom linku i besplatan je, sta vise oces? 🙂

Pa, ako ovo nije sala, smesan je pre svega tvoj engleski, sledi nepoznavanje onoga sta uopste trazis ili zelis, a zalostan je nacin na koji "molis" za pomoc.
Toliko za pocetak.

😡😡😡 Nemoj mi diradi moj moderno serpski jezik!!! resen problem sa skupeom i bez diskusije....

Ne znam koliko dugo će da ti prolazi ... kada te provale, brzo ćeš se osetiti suvišnim ovde ...

DKphoto, za ti ocekujes da ti ubuduce pomogne neko ko je procitao ovu temu?!?!

Vervatno je hteo da kaze "treba mi neki bespatan vo-ip program" a ne "treba mi neki besplatan skype program". Sta ces, tuzno je to.

Da nije tražio IP2Phone za dž? :d
Što je najgore, ima i to....kredit stoji na računu, a ti zoveš za dž određene destinacije....ali nije SkyPe...

Sve legalno. Postoji više topica o tome. Kucaj u search voipbuster ili betamax.

Ja koristi betamax-ov freecall. Cak mi bolje on radi od skype... + sto imas besplatne pozive 2 mjeseca meni se cini kada uplatis kredit. I tako svaki put kada ponovo dopunis.

A jefiniji je od skype.

Kod nas u RS ima neki lik "predstavnik", uplatis njemu (provizija 10%) i on prebaci tebi na racun i vozis. S tim sto ja sada sam sebi uplacujem karticom. A ima i kod vas neko isto tako, negde sam naleteo ali ne mogu sad da se sjetim kako se zove i koji je sajt..

Nazad
Vrh Dno