u bg nigde !
placa se preko elektron kartice !
a sta to uplacujes za skype? skypeout ?
...(npr. gore pomenuti dućan ti 10e kredita naplati 14e).
U pravu si, moja greška.😛14e ili 14$ ?
Meni se cini na sajtu da je cena u $. Mislim, ne deluje mi logicno da je tolika mala razlika (tolika mala provizija)... al ko ce ga znati :trust:
baš to 🙂Al inace jeste, izvadis lepo sebi svoju licnu karticu, pa kupujes sam. Mozes i da otvoris neki Skype servis uplate u kraju 😉
U pravu si, moja greška.😛
https://online.hgc.com.hk/skype/public/store/Services.do
Preko ovog sajta provereno rade uplate Master karticom Banca Intese, recimo. Verovatno prolaze još neke naše kartice.
Otkuda ti to da nema nigde u Beogradu da se uplati.
Idi na adresu www.e-ducan.com i pogledaj njihovu adresu, idi tamo i uplati skype.
Nalaze se u ulici Kosančićev venac 20.
pa mogu i ja da ti uplatim nesto za skype, ono sto se placa u svetu za 10eur ti meni lepo platis 20eur i super....gde da se nadjemo ?
🙂
otidji u banku otvori visa electron i plati skype, nemoj se zaglupljivati sa nekim "ducanima"
ja ovako placam, a ti slobodno izvoli do ducana, tamo ce tiverovatno dati umesto kusura koju casicu semenki pa moz da grickas !
a uostalom zsto se zove e-ducan ???
Možda je nekada bilo tako, ali više nije. Pre nedelju dana sam uplatio Visa Virtuon karticom direktno na Skype sajtu, i nije bilo nikakvih problema. Komplikacije se verovatno javljaju ako se ide preko moneybookers-a.Ako idete preko Skypa, tražice vam kopije računa za struju, komunalije da im šaljete faksom,....., mnogo kolplikovano.
@ bocy
ok mybad, izvoli pa se uputi u "e-ducan" i pazari skypeout, verujem lepo ces se provesti
(sad da se prekrstim)
prvi put cujem da se negde u svetu e shopping obavlja fizicki u nekoj prodavnici (elem mozda sam neobavesten)
ali ovo je srbija.........
@KizaTheDeath
ok nisam primetio da iko pominje usd $, onda mu cena izadje na isto
ali mozes li da objasnis zasto se kredit za skypeout od 10eur placa u dolarima ?
probaj ti to da platis sa nekom karticom odavde, pa mi reci kako si se proveo !
ili otidji licno u taj ducan pa reci koliko te je to izaslo u din, posto ces verovatno samo tako to moci da platis
🙂
pozdrav i srecna kupovina
ja sam pre neki dan uplatio normalno preko raiffeisen virtuon kartice 10E SkypeOut kredita tako da ne vidim u cemu je tacno problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari