Šta je novo?

Skype-uplata

• Začetnik teme Začetnik teme Kluzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u bg nigde !
placa se preko elektron kartice !
a sta to uplacujes za skype? skypeout ?

Poslednja izmena:
Na forumu su pominjani načini dopune pomoću kartica pa potraži, a postoje i pojedinci i firme koje vrše uslugu uplate Skype kredita i to debelo naplate (npr. gore pomenuti dućan ti 10e kredita naplati 14e).

Poslednja izmena:
...(npr. gore pomenuti dućan ti 10e kredita naplati 14e).

14e ili 14$ ?

Meni se cini na sajtu da je cena u $. Mislim, ne deluje mi logicno da je tolika mala razlika (tolika mala provizija)... al ko ce ga znati :trust:

Al inace jeste, izvadis lepo sebi svoju licnu karticu, pa kupujes sam. Mozes i da otvoris neki Skype servis uplate u kraju 😉

Pozdrav!
MrBigJump.gif

https://online.hgc.com.hk/skype/public/store/Services.do

Preko ovog sajta provereno rade uplate Master karticom Banca Intese, recimo. Verovatno prolaze još neke naše kartice. Može se uplatiti 2.5€ (25HK$) ili 5€ (50HK$). Ortak i ja već dugo koristimo ovo za skype jer nema nikakvog cimanja, provera i slično. Jedino ograničenje je što se sa jedne kartice može izvršiti samo jedna uplata dnevno.

Poslednja izmena:
U pravu si, moja greška.😛

A i dalje mi nije jasno za "cega" oni rade. Mislim, ako je 10 evrona, a oni naplate oko 10.5... Ocekivao sam da bude bas to sto si video - 14, ali ne $ nego evrona. Pola evrona zarade... to ne postoji kod nas 😀

https://online.hgc.com.hk/skype/public/store/Services.do

Preko ovog sajta provereno rade uplate Master karticom Banca Intese, recimo. Verovatno prolaze još neke naše kartice.

Radi i Vobanka Visa internet. Ali morao sam jos da sakrijem "odakle dolazim" da bi mi prosla uplata.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Otkuda ti to da nema nigde u Beogradu da se uplati.

Idi na adresu www.e-ducan.com i pogledaj njihovu adresu, idi tamo i uplati skype.

Nalaze se u ulici Kosančićev venac 20.

pa mogu i ja da ti uplatim nesto za skype, ono sto se placa u svetu za 10eur ti meni lepo platis 20eur i super....gde da se nadjemo ?
🙂
otidji u banku otvori visa electron i plati skype, nemoj se zaglupljivati sa nekim "ducanima"

ja ovako placam, a ti slobodno izvoli do ducana, tamo ce tiverovatno dati umesto kusura koju casicu semenki pa moz da grickas !

a uostalom zsto se zove e-ducan ???

ma nemam pametnija posla nego da gledam sta nude tamo neki ducani !

pa dobro uradicu ja to i za 18 kad bas cepidlacite ! 🙂

inace ja to ne radim ni za 40 eur, salio sam se !

ja uplacujem skypeout i to me izadje nekih 10.5 eur

a pitao bih vas jos jednom, kakav je to e-ducan u koji odes i platis nesto !
cemu ono eeeeeeeeeeeeeeeeee ?

poz

Poslednja izmena:
pa mogu i ja da ti uplatim nesto za skype, ono sto se placa u svetu za 10eur ti meni lepo platis 20eur i super....gde da se nadjemo ?
🙂
otidji u banku otvori visa electron i plati skype, nemoj se zaglupljivati sa nekim "ducanima"

ja ovako placam, a ti slobodno izvoli do ducana, tamo ce tiverovatno dati umesto kusura koju casicu semenki pa moz da grickas !

a uostalom zsto se zove e-ducan ???

Ti si na pitanje dao odgovor da nigde u Beogradu nema da se uplati za skype, a ja sam poslao samo jednu adresu gde u Beogradu moze da se uplati.

Odnosno, dao si netacnu informaciju a ja sam te ispravio.

I sta tebe briga kako cu ja da uplacujem i da li cu nesto platiti duplo vise ili 10 puta vise. Moja stvar.

Pitanje je bilo da li i gde ima u BG, a da li deru ili ne to je vec druga prica. A ti ako ne znas nesto onda nemoj ni da odgovaras na takva pitanja.

Poz.

Poslednja izmena:
@ bocy
ok mybad, izvoli pa se uputi u "e-ducan" i pazari skypeout, verujem lepo ces se provesti
(sad da se prekrstim)
prvi put cujem da se negde u svetu e shopping obavlja fizicki u nekoj prodavnici (elem mozda sam neobavesten)
ali ovo je srbija.........

@KizaTheDeath
ok nisam primetio da iko pominje usd $, onda mu cena izadje na isto
ali mozes li da objasnis zasto se kredit za skypeout od 10eur placa u dolarima ?
probaj ti to da platis sa nekom karticom odavde, pa mi reci kako si se proveo !
ili otidji licno u taj ducan pa reci koliko te je to izaslo u din, posto ces verovatno samo tako to moci da platis
🙂

pozdrav i srecna kupovina

Poslednja izmena:
Alo, ljudi, šta "razglabate" toliko. Ja 2 godine uplaćujem sa Visa Virtuon karticom (Rajfazen banka - bacite na racun 20, 30, ....., koliko hocete, evrića - ne previše,.....iz bezbednosnih razloga) i najudobnije i najlakse je preko https://online.hgc.com.hk/skype/public/store/Services.do, (kao što je vectorman naveo. Provereno radi. Banka vam uzima proviziju od 0.5 evra za uplatu od 5e (50honkong dolara). Ako idete preko Skypa, tražice vam kopije računa za struju, komunalije da im šaljete faksom,....., mnogo kolplikovano.
Uostalom, probajte i proverite.

Ako idete preko Skypa, tražice vam kopije računa za struju, komunalije da im šaljete faksom,....., mnogo kolplikovano.
Možda je nekada bilo tako, ali više nije. Pre nedelju dana sam uplatio Visa Virtuon karticom direktno na Skype sajtu, i nije bilo nikakvih problema. Komplikacije se verovatno javljaju ako se ide preko moneybookers-a.

Da potvrdim...

Posle priča sa svih strana o silnim problemima pri uplati Skypea, iz zavitlancije sam pre par nedelja pustio 10e sa VISA Virtuon direktno na Skype sajtu (u My Account/SkypeOut), kad ono - iskoči odmah raspoloživi kredit u Skype klijentu. Probao da zovem sam sebe na (serbia) telefon, stvarno, radi lepo, ne kasni, čuje se bolje nego običan telefon, troši nekih 9 centi na minut, radi čak i slanje SMSova (8 centi/kom)...

Sad nemam na šta da potrošim preostalih 9.5 evra... :d, ali važe 6 meseci od poslednje upotrebe pa sam upisao u podsetnik za jun da opet pošaljem jedan SMS sebi.

@ bocy
ok mybad, izvoli pa se uputi u "e-ducan" i pazari skypeout, verujem lepo ces se provesti
(sad da se prekrstim)
prvi put cujem da se negde u svetu e shopping obavlja fizicki u nekoj prodavnici (elem mozda sam neobavesten)
ali ovo je srbija.........

@KizaTheDeath
ok nisam primetio da iko pominje usd $, onda mu cena izadje na isto
ali mozes li da objasnis zasto se kredit za skypeout od 10eur placa u dolarima ?
probaj ti to da platis sa nekom karticom odavde, pa mi reci kako si se proveo !
ili otidji licno u taj ducan pa reci koliko te je to izaslo u din, posto ces verovatno samo tako to moci da platis
🙂

pozdrav i srecna kupovina

pazi sinak: e-ducan ti je nastao kao servis koji ti omogucava da nesto kupis (platis) preko interneta a nemas kreditnu karticu ...
e-ducan.com/shopping je shopping sekcija sajta gde imas nase firme koje prodaju proizvode preko interneta jerbo je jedni od malobrojnih ako ne i jedini koji ovde u Srbiji radi platni promet kreditnih kartica preko interneta ... ako ti to smeta - ***a..

druga stvar, u dolarima je islo jer je softver koji je koriscen u shopping sekciji podrzavao samo rad sa dolarima, od pre par dana je podignuta nova verzija softvera koja radi sa vise valuta, trenutno je aktiviran i euro, a bice kroz par dana i dinar... (namera je da se u bliskoj buducnosti ukljuce funte i svajcarski franci..)

E sad ako odes na sajt skype i oces da uplatis na njihovom sajtu koristeci kreditnu karticu, ja nisam uspeo sa mojom VISA karticom (to je ona Visa Revolving koju izdaje Raiffeisen banka), uplatu sam upravo uspesno obavio na ducanu, pogledati attach...

Cicnjenica je da to radi i da je za dva meseca koliko je samo on-line sistem podignut proslo preko $1200 uplata i da je to dobrim delom i iz inostranstva onda ***a .... (verifikovani od Visa, MasterCard i njihov sistem SecureCode, verifikacija od jednog od najvecih procesora kreditnih kartica Authorize.net ) ako ce da se krstimo nad time.. samo napred, uvek je lakse blatiti

srecna kupovina:wave:

Prilozi

• skype.webp
    skype.webp
    58.3 KB · Pregleda: 113
eo, necu da se reklamiram, ali za sve one koji nemaju mogucnosti da uplate, imam par komada jos uplacenih, rade, ne uzimam ni 1% provizije.
Necu cene javno jer ce da mi brisu post.
Dakle -kom treba - pm 😉

Pouzdano tvrdim da Skype moze da se uplati bilo kojom debitnom karticom a da nije electron! Da je jedan od najsigurnijih i najlaksih nacina VisaVirtuon (Reifeisen banka). Ja licno uplacujem skype Visom gold od HVB banke a vise mojih prijatelja mojih roditelja kojima ja uplacujem skype (njihovom karticom) koriste Virtuon. Najvaznije je da znate da sa jedne kartice mozete da uplatite samo na jedan Skype account, tako da ako ste vec sebi uplatili vasom karticom ili karticom nekog od priujatelja vi/vas prijatelj nece moci sebi/dugome da uplati ponovo sa iste kartice. Takodje radi i PayPal ali ne za Srbiju, tako da ako imate otvoren PayPal mozete ga koristiti ali morate u Skype profilu naznaciti da ste iz zemlje na kojoj je aktiviran PayPAl. Zato sto Skype nudi opcije koje su moguce za uplate po principu Drzava.

Poslednja izmena:
ja sam pre neki dan uplatio normalno preko raiffeisen virtuon kartice 10E SkypeOut kredita tako da ne vidim u cemu je tacno problem

Nazad
Vrh Dno