Ne mora kljuc, da ne bi otvarali nove teme. Mene zanima moze li se iskljuciti ovaj raspali "check for update". Ne treba mi to, ne trebaju mi nuditi nista, samo mi ubaguju SSD, zamrzne sve dok ne izbaci onaj prozorcic o upgradeu, posle kojeg procepi (valjfa skida instalaciju u temp). Ne znam je li do stare instalacije i silnih nadogradhivanja kroz istoriju godinama. i VLC Player mi je bio spor, dok nisam ga izbrisao u potpunosti i opet instalirao. Napravio sam prazan lazni exe fajl u tempu sve permisije za svakoga na Deny, medjutim to je upalilo na pocetku samo, ali sadopet krenulo nuditi nove verzije. Ugasio sam i servis Skype Update ali dzaba. Blokirao Skype Updater i preko FW i preko permsija, dzaba. Neunistvi su. Jedino jos nisam pokusao nesto preko hosts file-a. Verzija Skype-a je neka od 7ica, nije zadnja.
EDIT:
Pogledah opet temp sad "pregazili" mi onaj lazni exe. Izgleda kad god skine novije vezriju (kad se pojavi) ce biti tako. Sad sam opet napravio laznjak i ne nudi update. Voleo bih neko rjesenje sa manjim "smaranjem"...