Šta je novo?

Skype - automatsko povezivanje

dapa

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2007
Poena
335
Postoji li mogucnost da sa udaljene lokacije uspostavim vezu skajpom u svom stanu bez da neko tamo uradi bilo sta?

Dakle, ukljucim tablet i internet kod kuce, a onda po potrebi, s posla, uspostavim konekciju i ostvarim vezu?

Nadam se da sam razumljiv.:sceptic:

Moglo bi bit, evo citam. Hvala.

Osoba s druge strane je s posebnim potrebama, u tome je kvaka. Ja moram odradit sve.

Ovo se placa za android.

Poslednja izmena:
Postoji opcija za automatsko javljanje u podešavanjima

Hvala ti. Pronasao. Moze kljuc ili sta vec.

Ne mora kljuc, da ne bi otvarali nove teme. Mene zanima moze li se iskljuciti ovaj raspali "check for update". Ne treba mi to, ne trebaju mi nuditi nista, samo mi ubaguju SSD, zamrzne sve dok ne izbaci onaj prozorcic o upgradeu, posle kojeg procepi (valjfa skida instalaciju u temp). Ne znam je li do stare instalacije i silnih nadogradhivanja kroz istoriju godinama. i VLC Player mi je bio spor, dok nisam ga izbrisao u potpunosti i opet instalirao. Napravio sam prazan lazni exe fajl u tempu sve permisije za svakoga na Deny, medjutim to je upalilo na pocetku samo, ali sadopet krenulo nuditi nove verzije. Ugasio sam i servis Skype Update ali dzaba. Blokirao Skype Updater i preko FW i preko permsija, dzaba. Neunistvi su. Jedino jos nisam pokusao nesto preko hosts file-a. Verzija Skype-a je neka od 7ica, nije zadnja.

EDIT:

Pogledah opet temp sad "pregazili" mi onaj lazni exe. Izgleda kad god skine novije vezriju (kad se pojavi) ce biti tako. Sad sam opet napravio laznjak i ne nudi update. Voleo bih neko rjesenje sa manjim "smaranjem"...

Poslednja izmena:
To sam prvo uradio valjda. Stoji mi na Turn ON, znaci da je ugaseno. Valjda tako treba. Vidim kod tebe stoji turn off. Meni logicno bilo kad stoji turn off, da kliknes da iskljucis a ne obratno. E jesu ga jadno napravili. Zgadio mi se i Skype i M$ vise.

Poslednja izmena:
Vrh Dno