Šta je novo?

Sky Star 2

gde ima da se skinu kljucevi i pluginovi za progdvb za kodirane kanale, ja imam nesto ali ne radi skoro nista, znam da jedno vreme nista nije radilo ali valjda sada radi kako treba, s toga gde ima plugova i kljuceva? Hvala lepo

merlin je napisao(la):
Treba tokom jula da krene europsort i travel na srpskom.

Na kom satelitu bi trebao da se pojavi Travel ?
Ako imas informacije navedi molim te frekvenciju i sistem kodiranja.
Hvala.

astra 19.2 11778000V27500 pid 898 oko 20-30% programa ima titl. već duže.

Hmm, probao sam eurosport, ima ga, ali kako prebacim na njega tako mi zabletavi sve, ide zvuk, ali slika stoji, a ako hocu da prebacim na neki drugi kanal moram da gasim program iz kog gledam. :(

Pa i ja koliko znam ne radi nego mi je neko rekao kako navodno opet radi pa da proverim da ne bih okretao bezveze antenu:)

neradi jos uvek

Pozdraw svima!
Sa malim zakasnjnjem spreman sam da udjem u carobni svet SATELITSKE TV!!!
Za neki dan dobijam kompletan SATELITSKI set (SS2,i ostalo),pa se nadam da mogu racunati na Vas.
Pozdraw i cujemo se za neki dan!

delija_sever031 je napisao(la):
Prethodno,dok ne stigne prelistaj malo ovu temu ima nekuh korisnih stvari:)
Naravno,procitao sam sve stranice ove teme,tako da su mi mnoooge stvari jasnije.Iako sam student elektronike,postoje stvari o kojima nisam imao pojma...
Ali,kako ono kazu,covek se uci dok je ziv!!!
pozdraw;)

Evo ovamo u Crnoj Gori su poceli da prodaju neke resivere i kartice za gledanje nekog paketa sa srpskim kanalima. Da li se taj paket moze pratiti i preko SkyStar 2 kartice?

Poslednja izmena od urednika:
U pitanju je sbb-ov TotalTV na Eutelsatu, i nije ga moguce pratiti preko skystar2 kartice.

Poslednja izmena:
Marsovac je napisao(la):
U pitanju je sbb-ov TotalTV na Eutelsatu, i nije ga moguce pratiti preko skystar2 kartice.

A sto to? Kakvo je ogranicenje u pitanju?

mikele je napisao(la):
A sto to? Kakvo je ogranicenje u pitanju?
delija_sever031 je napisao(la):
Moras da koristis njihov risiver i karticu da bi gledao paket.....
iliti kratko i jasno nds sto u prevodu znaci dzaba gledanje za dz

Pitam zato sto vidim sve kanale iz TOTALTV paketa prepoznate kod mene u ALT dvb-u, cak i s2emu prijavljuje nesto. Slike naravno nema ali transponder, frekvenca, DVB-S standard....Nista nije van onoga sto inace koriste ostali programi. Pretpostavljam dakle je samo zastita u pitanju. A kad je to bio problem talentovanim programerima? :eyebrows:
Ako je pukao i svemoguci Premier, nije daleko ni precenjeni SBB.

@ivke76:

Sta je to nds? Izvini, vise ne pratim ove stvari kao ranije...

@puska:

Radi...Super!

Poslednja izmena:
NDS je sistem kodiranja koji koristi SBB, a koji je jedan od retkih koji nikada nije bio piratski dostupan. Koriste ga SkyUK i SkyItaly.
Ako se pored toga uzme da je totalno ne-zanimljiv paket za potencijalne pokusaje hakovanja iz ugla evropske scene, skoro je cinjenica da nikada nece moci da se gleda ilegalno.

:)

mikele je napisao(la):
@ivke76:
Sta je to nds? Izvini, vise ne pratim ove stvari kao ranije...
nds iliti videoguard je za sada a kako stvari stoje i ubuduce nehakljiv sistem:
http://www.nds.com/conditional_access/conditional_access.html
jedina piratska varijanta je card sharing tj. neki lik kupi neki paket kanala koji koristi nds i onda share-uje kljuceve ti treba da si non stop na netu i naravno da mu placas mesecno za nase prostore ne bas malu kintu a cak i tada dolazi do smrzavanja/preskakanja slike kasnjenja/seckanja tona itd...

Lappy je napisao(la):
NDS je sistem kodiranja koji koristi SBB, a koji je jedan od retkih koji nikada nije bio piratski dostupan. Koriste ga SkyUK i SkyItaly.
Ako se pored toga uzme da je totalno ne-zanimljiv paket za potencijalne pokusaje hakovanja iz ugla evropske scene, skoro je cinjenica da nikada nece moci da se gleda ilegalno.

:)

Steta. Trebalo bi da se nadje neko da ove prepotentne tupadzije iz SBB-a malo nauci pameti. Cene za risiver i pretplatu su bolesne, gledajuci na to sta se nudi.

mikele je napisao(la):
Steta. Trebalo bi da se nadje neko da ove prepotentne tupadzije iz SBB-a malo nauci pameti. Cene za risiver i pretplatu su bolesne, gledajuci na to sta se nudi.

Za sada a i ubuduce tesko izvodjivo.

Premiere ne radi vise,kratko je trajalo:S:

za sada radi Animal Planet i to na nekom sklj jeziku cini mi se da je rumunski i jos par budjavih kanala na astri ostalo nisam proverio, valjda ce biti nesto u skorijoj buducnosti. pozz

skystar2

nazalost neradi paket nemackih kanala premiere.

Vrh Dno