merlin je napisao(la):Treba tokom jula da krene europsort i travel na srpskom.
delija_sever031 je napisao(la):Jel radi D+ trenutno?
Naravno,procitao sam sve stranice ove teme,tako da su mi mnoooge stvari jasnije.Iako sam student elektronike,postoje stvari o kojima nisam imao pojma...delija_sever031 je napisao(la):Prethodno,dok ne stigne prelistaj malo ovu temu ima nekuh korisnih stvari![]()
Marsovac je napisao(la):U pitanju je sbb-ov TotalTV na Eutelsatu, i nije ga moguce pratiti preko skystar2 kartice.
mikele je napisao(la):A sto to? Kakvo je ogranicenje u pitanju?
iliti kratko i jasno nds sto u prevodu znaci dzaba gledanje za dzdelija_sever031 je napisao(la):Moras da koristis njihov risiver i karticu da bi gledao paket.....
nds iliti videoguard je za sada a kako stvari stoje i ubuduce nehakljiv sistem:mikele je napisao(la):@ivke76:
Sta je to nds? Izvini, vise ne pratim ove stvari kao ranije...
Lappy je napisao(la):NDS je sistem kodiranja koji koristi SBB, a koji je jedan od retkih koji nikada nije bio piratski dostupan. Koriste ga SkyUK i SkyItaly.
Ako se pored toga uzme da je totalno ne-zanimljiv paket za potencijalne pokusaje hakovanja iz ugla evropske scene, skoro je cinjenica da nikada nece moci da se gleda ilegalno.
![]()
mikele je napisao(la):Steta. Trebalo bi da se nadje neko da ove prepotentne tupadzije iz SBB-a malo nauci pameti. Cene za risiver i pretplatu su bolesne, gledajuci na to sta se nudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari