delija_sever031 je napisao(la):Zvao sam malopre neku lokalnu radnju da pitam za opremu i kaze imaju univerzalni lnb za 1000 dinara.Zanima me kakav je to konvertor koje jacine i valja li to uzeti?
DJCJ je napisao(la):sta li ce biti pred novu godinu 2006 onda se pitam ?
Čensi G. je napisao(la):@delija_sever031
Ako je ispravna vredi uzeti i polovnu.Sve zavisi sa koliko novca raspolažeš.Imao sam prilike videti u radu razne revizije SS2 kartica(2.6b,2.6c,2.6d...) i nisam baš primetio neku dramatičnu razliku.Navodno se od 2.6c manje greju pri radu od starijih ali ni to nije ništa posebno.Svakako bih ti preporučio da dodaš jednu osmicu da izvlači vazduh iz kućišta.
Koliko sam,za ovih 15-16 meseci koliko imam SS2,primetio najvažnije za pravilan rad SS2 je da NE deli IRQ sa grafičkom karticom(ili sa TV karticom ako je imaš).Znači posle instalacije drajvera za SS2 proveri IRQ i ako deli resurse sa grafičkom karticom(ili TV karticom) deinstaliraj drajvere i prebaci SS2 u neki drugi PCI slot.Dodatni trud se isplati jer nema silnih restarta,kočenja slike i sl.
Pozdrav
Srdjan je napisao(la):Za Deliju: IRQ-ove mozes da proveris Control Panel --> System --> Hardware --> Device Manager --> View --> Resources by type --> Interrupt request (IRQ)
i tu vidis sta te zanima....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari