Šta je novo?

Sky Star 2

_/Neo\_ je napisao(la):
Ajde obajsni kako da sredim Eurosport na 11851 H i na 12456 V da imam engleski (naravno na Hispasatu).

Da si pogledao koji post gore video bi da gledam na Hispi

Kad se neko trudi da pomogne ja mu se barem zahvalim, uostalom pitao si i koje su opcije bolje astra+hb ili hispa. Za eurosport neznam na kojim paketima moze da se menja ton, ali na tekilama moze sigurno dok je d+ radio na hispi samo bez problema sam ih pratio na engleskom

Ajd probaj tekilu4 kao što sam ti rekao da vidimo da li radi

@Puska
HVALA
@merlin
na tekili4 nemam nikakvih problema, tj tamo vec imam eng pid, probleme imam na 1,2,3 i 6.

_/Neo\_ je napisao(la):
na tekili4 nemam nikakvih problema, tj tamo vec imam eng pid, probleme imam na 1,2,3 i 6.

u pravu si, na novo skeniranje i meni izbaci engleske pidove i pidove za subtitle od ranije...

uvek ih mozes dodati rucno, pidovi za taq 1 2 3 6 respektivno 113 121 125 125

Poslednja izmena:
Dešava se naravno da za neke filmove ne puste original ton odmah već posle nekog vremena.

gorang je napisao(la):
uvek ih mozes dodati rucno, pidovi za taq 1 2 3 6 respektivno 113 121 125 125
OMG, dali vi ljudi opste citate gore postove. Vec 10x sam rekao da nisam na Astri vec na Hispasatu, i tamo bi trebalo da budu pidovi 0071,0079,007D i opet 007D. Ali to ovde neradi, tako da cu najverovatnije da se prebacujem na Astru+HB. Aj mi samo recite dali tu rade Tekile, M6, i oni Cine kanali?

tekile i cine rade jedino neznam za m6 posto taj kanal ne pratim, sad si me zainteresovao neo okrenucu antenu na hispi cisto da vidim. Jel iz MyTheatre to pokusavas ili imas sa svim programima problem da pratis original ton?

_/Neo\_ je napisao(la):
OMG, dali vi ljudi opste citate gore postove. Vec 10x sam rekao da nisam na Astri vec na Hispasatu, i tamo bi trebalo da budu pidovi 0071,0079,007D i opet 007D. Ali to ovde neradi, tako da cu najverovatnije da se prebacujem na Astru+HB. Aj mi samo recite dali tu rade Tekile, M6, i oni Cine kanali?
radi ceo paket d+ i pride francuzi

puska je napisao(la):
tekile i cine rade jedino neznam za m6 posto taj kanal ne pratim, sad si me zainteresovao neo okrenucu antenu na hispi cisto da vidim. Jel iz MyTheatre to pokusavas ili imas sa svim programima problem da pratis original ton?
Pokusavam iz MyTheatre-a i AltDVB-a, i isto mi se desava, kako prebacim pid tako nema slike a ni zvuka, posto taj pid ocigledno nepostoji.

_/Neo\_ je napisao(la):
Pokusavam iz MyTheatre-a i AltDVB-a, i isto mi se desava, kako prebacim pid tako nema slike a ni zvuka, posto taj pid ocigledno nepostoji.

Jeste. Samo na dve tekile ide originalni ton, bar što se tiče hispasata.

Hitno!!!

Ajde neka mi neko dobre volje pomogne oko LNBa. Hteo bih da kupim dva LNBa (po mogucnosti 0.3-0.4dBA) i naravno preklopnik (Diseq-c).
Ako neko moze da mi kaze gde bih to mogao uzeti najpovoljnije, koliko bi to sve ukupno izashlo i da mi da neki predlog za LNBove, koja jachina, proizvodjach,....
Shta mislite o ovom LNBu:
LNB od 0,3 db proizvod firme "Globo" (Gold Edition
Single LNB)a njegove karakteristike su:
-Feed-Diameter 40 mm
-Input Frequency 10,7 - 12,75 GHz
-Noise 0,3 Db
-Water protection
-Selection with 13/18 Volt and 0/22 kHz?
-Cena 20e
Unapred zahvalan

Poslednja izmena:
Ako ti nije tesko pogledaj koju stranu unazad i odgovor dolazi sam po sebi

Do skoro se pricalo da je razbijen Viaccess 2.5 sistem kodiranja.Medjutim vidim da to u zadnje vreme niko vise ne pominje.Jel ima ko kakvu infomaciju hoce li biti sta od toga ili ne?

shtakor je napisao(la):
Hitno!!!
Shta mislite o ovom LNBu:

OK je konvertor, dosta smo ih ugradili i ni jedan nije crk'o :) , ako je to neki parametar. Sto se signala tice bolji je od proseka, ali nista posebno.
Jedino ta cena treba da je malo niza, tj. 15.

delija_sever031 je napisao(la):
Do skoro se pricalo da je razbijen Viaccess 2.5 sistem kodiranja.Medjutim vidim da to u zadnje vreme niko vise ne pominje.Jel ima ko kakvu infomaciju hoce li biti sta od toga ili ne?

Bas kao sto si i rekao, pricalo se, vise se ne prica, znaci nista od toga za sada. :smash:

A jel ima nekih pričao oko nekih drugih (bogatih) paketa, tipa skyUK, ili premiere?

Premiere se gleda piratski preko neke kartice cini mi se ali jos nije objavljen javni kljuc,pa ni za ss2 kartice mada se dugo najavljivalo da hoce

Interesuje me koji program koristite za grebovanje fjalova,ja koristim SkyGrabber,skynet nemam pojma kao da pokrenem imao sam milon verzija,ali na kraju sam odustao,koje programe vi mastei satelta korisitie? :D

Poslednja izmena:
Samo skynet jer je najbolji! Skidao sam sa njim i fajlove od 1 gb!!

Vrati se malo nazad i procitaj ,milion puta je pisano o skidanju filmova, igrica i drugih stvari ali kako znam da je to zabranjeno pisati na sajtu necu vise pricati !!

Poslednja izmena od urednika:
Menjao sam progDvb sve mi radi sem tekile jel opet umro kljuc?

da nije samo kljuc u pitanju, izgleda da cemo ovog puta malo duze biti mrak na d+ paketu

Nagravision je u pitanju, shit !

na prethodnoj strani datuma 3.4.2006 sam preneo detaljniju informaciju tako da je očekivano ali u svakom slučaju šteta :mad: :-devil-:

Poslednja izmena:
A bilo je jako lepo dok je trajalo smrc...

a gde moze da se prati rad na novom nagravisionu? ;)

tako da cu najverovatnije da se prebacujem na Astru+HB. Aj mi samo recite dali tu rade Tekile, M6, i oni Cine kanali?

koliko sam skontao, postoji ugao pod kojim mogu da imam i hotbird i astru(koja astra)? ja sam potpuni novajlija, procitao sam svih 21pages i mNoGo mi se avrtelo u glavi...?

Digital+ ne radi ni na Astri. Na Hotbirdu možeš pratiti Multivision kanale, jedino ključeve moraš skidati svakodnevno jer ih stalno menjaju.

Vrh Dno