Šta je novo?

Sky Dsl

• Začetnik teme Začetnik teme ZLI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
legend je napisao(la):
i trece, koja je lista kanala koje mogu da gledam sa antenom usmerenom ka tom satelitu? da li postoji negde spisak free to air i scremblovanih kanala?

hvala.

na tom satelitu nema nijedan kanal

re

barakuda je napisao(la):
Pa ovde ima mnogo misljenja koja uglavnom nisu TACNA!

Sky 1 cartica je daleka proslost prvo zbog cene 240 e,drugo zbog tehnicke nemogucnosti da prima fajlove sa satelita za brzine vece od 10 Mbita/s,jedina pozitivna stvar je TV out
Sto se tice deskreblovanja screblovanih satelitskih canala sporija je od sky 2 10 XXXX

Re: re

Aki je napisao(la):
Pa ovde ima mnogo misljenja koja uglavnom nisu TACNA!

ok. Ja sam i napisao da mozda gresim u nekim stvarima tako da je sve ok (inace ti rece "mnogo misljenja koja uglavnom nisu tacna",a naveo si samo problem tj gresku po pitanju kartice,a i ova rec "uglavnom" je diskutabila 😀 ali nebitno malo se salim :wave; )
Evo sada sam gledao sajt dakle za 9100 din+20% dobija se ceo komplet Antena + LNB + DVB + Kabl sto je cini mi se cool cena sobzirom da sama kartica kosta oko 100e

inace sto se tice pitanja:
"da li se ovo za 10 sajtova odnosi samo na pocetnu stranicu sajta ili na kompletan sajt?"
koliko sam ja uspeo da saznam odnosi se na kompletan sajt

poz.Bane ,)

Re: Re: re

barakuda je napisao(la):
..........................

inace sto se tice pitanja:
"da li se ovo za 10 sajtova odnosi samo na pocetnu stranicu sajta ili na kompletan sajt?"
koliko sam ja uspeo da saznam odnosi se na kompletan sajt

poz.Bane ,)

Ja pretpostavljam da ide do neke razumne "dubine" koja mu se zada. Sta mislis da mu zadas da skine, recimo ceo microsoft - ov sajt 🙂 Al' bi se naskidao....

Dve stvari:

- kada skidate nesto sa interneta morate svo vreme biti na vezi (osim ako ne porucujete fajlove - onih 60MB; ili web stranice).

- pitanje je da li postoji softver za dekodiranje skremblovanih kanala za doticnu dvb karticu koju izgleda daje skydsl; ako ona nije mnogo zastupljena napolju onda nista od gledanja sat kanala

Da najbitnije je pitanje mogućnosti gledanja skremblovanih satelitskih kanala, ako to nije moguće onda je bolja investicija SkyStar2.
Druga stvar je ko bude hteo da gleda TV moraće da montira pokretni sistem i pozicioner jer na Eutelsat 8W nema nijedan TV kanal.

...i mene zanima da li je neko pazario A paket + utisci?

Pozdrav:wave;

deki30

evo danas sam razgovarao sa doticnim gospodinom milanom i rekao mi je ukratko sledece:

dubina do koje ce se ici za definisane stranice (onih 10) je ne manja od 50-tak. forvardovanje email adresa to jest vasih standardnih adresa tipa [email protected] ili slicno preuzimaju na sebe. kvota od 60 mb je na mesecnom nivou za porucivanje fajlova. download jeste onemogucen ali vam niko nista nece reci ako skidate po malo, to jest do recimo 20-30mb. cim pocnete da zagusujete dobijate upozorrenje, a kasnije i spustanje protoka i dalje iskljucenje. bitno je da je moguc download manjih fajlova tipa mp3, knjiga i sto je vaznije koriscenje p2p servisa kao sto su winMX ili Kaazza, ali oprezno.

ocekuje se prezentacija u beogradu uskoro, kao i fixni telefon vec od sutra. govorio mi je da se moze na sajtu uraditi kalkulacija za opremu i usluge koje vam trebaju.

pozdrav.

re

merlin je napisao(la):
Da najbitnije je pitanje mogućnosti gledanja skremblovanih satelitskih kanala, ako to nije moguće onda je bolja investicija SkyStar2.
Druga stvar je ko bude hteo da gleda TV moraće da montira pokretni sistem i pozicioner jer na Eutelsat 8W nema nijedan TV kanal.

Gresis SINKO!!

Svi SKY canali!!!!! ukupno 43 canala

aki, jel imas neku listu kanala sa tog satelita?

Sudeci po interesovanju ,nece mnogo leba da se najedu od ovog posla

Zanima me nesto kao SkyDSL - samo da iskljucuje potrebu za modemom dakle, surferski protok, samo sa dvosmernom satelitskom vezom. Ima li nesto na taj fazon? Treba mi za ortaka koji je hteo da uzme onaj osnovni SkyDSL za 1300 mesecno, ali kad je cuo da je opet potreban modem batalio je...... [ne radi mu tel. linija za net nikako pa zato]
cheers

Dvosmerna satelitska veze je skupa i za televizije. Mozda je resenje KDS.

koristi li neko?

I, šta bi na kraju, koristi li neko ovo ili ne?

prevrnu ceo bench i ne nadjoh odgovor na ovo sto je pitao covek pre mene pa odlucih da dignem topic iz mrtvih i da cujem ima li nekih iskustava sa sky dsl provajderom???

Ser_Zile je napisao(la):
prevrnu ceo bench i ne nadjoh odgovor na ovo sto je pitao covek pre mene pa odlucih da dignem topic iz mrtvih i da cujem ima li nekih iskustava sa sky dsl provajderom???

Isto pitanje.
Iskustva, neko? :type:

Evo da Vam kazem neka iskustva koje ima moj drug sa njima. O brzini o kojoj oni pricaju nije bas istina. Ovo pricam o Unlimited paketu
Brzina preko dana 100kb/s max, preko noci da ne poverujete ali konstantno ide po 800-900kb/s zavisi koliko ima korisnika. Ako je vec broj onda je oko 450-500kb/s
Postoji problem kod njih ne smete da skidate preko dana velike fajlove jer je tada najvece zagusenje smete samo da surfujete i neki mali ali bas mali programcic da skinete.
Za veci download imate od 02-08h ujutru da skidate. Drugo ako skidate preko dana dosta puta u toku nedelje prelazite u Heavy downloadere tako da Vam je brzina ogranicena na modemsku vezu i preko dana i preko noci tako da se mozete slikati sa Skydsl uslugom to se bas drugu i desilo tako da ga vise i ne korisiti zbog toga.

Inace imate i njihov forum pa mozete videti sta drugi korisnici pisu i zasta se zanimaju http://www.skydsl.co.yu/forum/index.php

Nazad
Vrh Dno