hm.. evo moga misljenja o celoj toj prici...
dakle iz nekih nezvanicnih izvora saznao sam sledece
kartica koja ce se koristiti i prodavati u doticnom paketu 99% bi trebalo da bude
TYPHOON TV SAT DVB-S CARD CI PCI
a informacije o istoj mozete naci na ovom
linku mada je na nemackom
inace razlika izmedju doticne kartice i skystar 2 je sto je ona totalno HW i kako covek kaze parira SKyStar 1 samo sto je poprilicno niza cena.. dok u ovoj klasi SKYStar 2 na neki nacin nema sta da trazi, inace takodje za pomenutu karticu postoje sanse da se nadje na nekim sajtovima
🙂 i software koji omogucava pracenje i kanala poput
"Empfang von PayTV Voraussetzung ist ein CI-Adapter und CI-CAM (Irdeto, Seca, Viaccess etc.) - Empfang von NVOD Diensten z.B. PremiereWorld Cinedom - Empfang von NVOD Subkanälen möglich z.B. PremiereWorld Sport 1 Bundesliga oder Formel1 "
a takodje je nekodirana ...
dakle dobija se poprilicno puno stvari sto se tice same kartice jer imate velike mogucnosti em gledanja DVD jer je MPEG2 em jos mozete da vrsite dekodiranje kanala.. deluje zanimljivo..
sto se tice neta takodje saznao sam neke stvari
dakle sam sistem je pravljen da zadovolji obicnog surfera tj da mu pruzi mogucnost brzog krstarenja netom skidanje manjih fajlova i sve to u granicama normale, ukoliko neko pocne da opterecuje link i stalno vrsi neki DL bice "sankcionisan" po principu smanjivanja brzine Dl a takodje ako ni to nepomogne posto bi kod nas bilo dosta ljudi koji ce po ceo dan da drze i DL pri brzini od 5-7kbs (sta ima veze kada neide telefonski racun zar ne ?) oni ce biti upozoreni a posle toga.. ako je neophodno mozda i...
e sada ono sto sve Vas kopka da nedodje do preopterecenja i sl.. pa sobzirom na politiku koju vode a to je da su za surf a ne za DL i da ce svi koji pokusaju konstantno opterecibvanje linka biti na neki nacin usporeni ili iskljuceni rekao bi da je verovatnoca da dodje do velikog zakusenja veoma mala,a uz to iz te njihove "politike" rekao bi da se neradi ni o nekoj PREVARI jer na pocetku u onom tredu gde je dat ceo njihov mail takodje pise da niko nije u obavezi da placa godinu dana u napred vec da se placanje vrsi iz meseca u meseci da ako nezelite vise nemorate ni da koristite opet vam ostane DVB kartica svi skremblovani kanali slobodni i td...Ako se tome jos doda ono 10favorites (stalno aktivnih 10 sajtova bez potrebe da se kacite na net) zatim mail (takodje imate ga bez zemaljske veze) dolazimo do po meni veoma pozitivnog razvoja po korisnike neta.. inace ja bi podrzao na neki nacin svaku alternativu sadasnjem net jer mozda pokrenu provajdere da naprave nesto bolje i sl.. a uz to ni cena za onaj osnovni paket nije velika kao i da platis tipa Veratu flat a on neradi ,pa se nemozes zakacis pa ti propadne ta pretplata .. ovde ces uvek moci da se zakacis i da funkcionise sigurno istom brzinom kao i da koristis modemsku vezu...
malo sam preterao ali stvarno mi ovo deluje koliko toliko kao dobra ponuda i verovatno cu biti medju njihovim korisnicima..
izvinjavam se zbog duzine posta
poz.Bane ,)
p.s.
ovde vidim trazite polovnu SKYSTAR 2 karticu koja je koliko sam shvatio softverska za 40-50e a u paketu dobijate TYPHOON koji je HW ,nov,i ima vise mogucnosti...
p.s.2
ako sam negde izneo pogresan podatak po pitanju SKY kartice izvinjavam se.. jer nisam imao previse vremena da svrljam po netu i nadjem tacne podatke a Vi me slobodno ispravite