alsamblesav
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2014
- Poena
- 235
Meni Visa Internet prolazi regularno sa stikliranom opcijom za kocku. Juce bas poslednji put prebacio.
Ja zapravo nisam ni probao (otkad je zabranjeno). Probao sam jednom karticom direktno, nije proslo, i od tad podrazumevam da ne moze ni na Skrill. Doduse mozda zavisi od kartice, moja je bila Raiffeisen Visa Virtuon.Bre, ne znam sta je, meni vec eto 7 godina radi odlicno, deponovanje novca za kockanje i podizanje novca sa skrila na devizni racun u Intezi vezan za karticu.
I na Skrillu i na Netelleru?Takvo pitanje na zalost i dalje postoji.
Raiffeisen Visa Virtuon znam da ne moze, ima je moj brat i nju ne prihvata ni skrill ni kazina/kladionice i u banci su mu rekli da nece moci vise otkad je poostren taj zakon kod nas.Ja zapravo nisam ni probao (otkad je zabranjeno). Probao sam jednom karticom direktno, nije proslo, i od tad podrazumevam da ne moze ni na Skrill. Doduse mozda zavisi od kartice, moja je bila Raiffeisen Visa Virtuon.
Sad si mi sve razjasnio, hvala. Jos ako je ta tvoja Visa internet ona Intezina kartica za koju se prica da je dzabe...Raiffeisen Visa Virtuon znam da ne moze, ima je moj brat i nju ne prihvata ni skrill ni kazina/kladionice i u banci su mu rekli da nece moci vise otkad je poostren taj zakon kod nas.
Meni prolazi skrill direktno sa kartice na nase online kladionice.
Za PayPal ne znam ali za Aliexpress moze.Da li moze Neteller kartica da se veze za PayPal i da li je prima Aliexpress?
Interesuje me i za fizicku i za virtuelnu.
Pojma nemam zasto trazi pw reset.Logujem se na svakih 15ak dana,posaljem pare jednom u 3 meseca i to je sve.Jedan ortak mi je rekao da je on imao slican problem sa random pw resetom.Rekao mi je da se smarao sa njima,morao je da salje kopjie pasosa,da ih zove.A on koristi skrill non stop.Sacekacu par dana pa cu onda krenuti sa smaranjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari