Šta je novo?

[SKETCH] Kako Apple moze da poveca ekran iPhone-a na 4" uz minimalne promene

@webster

Shvatam ja da su vaše potrebe pogrešne, moje potrebe nisu, u inat kada ne može drugačije. Moram da quote-ujem Igoritzu ovde ""batali poso, lepo ti kazem, ja sam u pravu, ti nisi" :)

Super, samo se potrudi da ne zavrsis na ovom forumu kao Igoritza,dosadno bi bilo.. i jos jednom ponavljam nema potrebe da drugima natucas svoje misljenje i iz petnih zila se trudis da ih ubedis kako si ti u pravu a oni nisu, sve je stvar licnog afiniteta, nekome je 3.5 inca gornja granica - nekome nije, nekome je estetika bitna - nekome je super da home taster ne bude vertikalno centriran na bezelu... nemam ja pravo da ikoga ubedjujem sta je od ovih stvari ispravno a sta ne, iako se godinama bavim dizajnom upravo sam i naucio da se sa klijentima ne treba raspravljati sta je veliki no no u dizajnu a sta ne (bar ne u Srbiji).

retina PPI je bitan jer ce jednom za svagde resiti problem "rezolucije" i velicine UI elemenata...

najverovatnije ne mozes da razumes ovo ali nije daleko dan kad ces videti i prakticnu primenu ;)
Nema potrebe da "glumiš", ja sam pitao njega koja je njegova dobit boli me šta je apple dobio i uradio, to ostavljam tebi da se pališ na to. A ako su već rešili problem kako to da tim rešenjem zapravo nemaju rešenje nego problem kako povećati ekran i kada bi želeli?

Poslednja izmena:
Nema apple nikakav problem sa povecanjem ekrana, to koliko vidim imate vi, par redovnih hejtera ovde, i takodje pitanje je ko ovde "glumi" i ko se bavi sa uredjajima koje kobajagi ne moze da podnosi? :)
Apple ako hoce moze da poveca ekran ili ne, zadrzi postojecu rezoluciju ili da je promeni... nije uopste nikakav problem jer ce izbaciti samo jedan model, ne milion pa da bude to problem.
Sta god bude radio i dalje ovde ce isti ljudi da gundjaju... ali ako ce im se ukazati prilika postace vlasnik tog popljuvanog iPhone-a bez ikakvog razmisljanja.

Evo kako rade programiranje ljudi na androidu, i na koliko uredjaja moraju da proveravaju njihove aplikacije, i sada vi razmislite ko ima problem sa ekranima :)

animoca-android.jpg

Jel se ti pališ na mene? Ne kontam u čemu je tvoja fora opsednustosti sa mnom, samo ideš i pratiš šta ja radim, gde ja pišem, ti si neki stalker a?

Poslednja izmena:
Ne razumem vas, redovno smarate iOS korisnike po svim iOS temama, i sada vam jos smeta i ako vam neko odgovara na troll.
Odgovor je upucen celoj troll ekipi, ne samo tebi.

Kada bi izbacio prvu rečenicu ne bi mi smetao, ali ne kontam što si psihički sj..an pa me stalno držiš u ****nim ustima? Znači ovo je forum, ja mogu da pišem šta hoću i gde hoću, zato te molim kao na PP da me ostaviš na miru, ako možeš da komentarišeš bez da me uključuješ, počni to da radiš. Da prestane da te bude briga gde ja pišem, i šta ja pišem, ŽIVI SVOJ ŽIVOT, NE MOJ, *** matora drtina postala opsednuta klincem na forumu, ne može jedan post da napiše a da ne ubaci šta meni smeta, kao da me ****no poznaješ.

Poslednja izmena:
Sto se kompleksa tice, ja se pitam da li stvarno Samsung uz telefon prodaje i kompleks nize vrednosti, jer Samsung-ovce ne mogu nikako da razumem zasto vise vremena provode ovde nego bilo gde drugde :)

Znači ovo je forum, ja mogu da pišem šta hoću i gde hoću, ...
Upravo zato moze svako i da odgovori na ono sto ti pises, ili mislis da samo ti imas to pravo?
Koliko vidim poceo si da budes i bezobrazan i da vredjas. Lupetas ovde za medalju i posle jos imas i spisak zelja ko da ti odgovori, a ko ne... :D

Poslednja izmena:
Upravo zato moze svako i da odgovori na ono sto ti pises, ili mislis da samo ti imas to pravo?

Ja kontam da si uistinu bolestan čovek, lepo te zamolim na pp, sada ti ovde kažem i ti i dalje ne shvataš, što mi govori da se ili ložiš na mene ili da si neki psiho koji prati ljude. Drugog objašnjenja nema.

Kako ti ne skontas da ne moraju svi biti Samsungovci, Appleovci ili nesto trece? Vecina normalnih ljudi se ne ogranicava na neki brend, nego kupuje ono sto mu u tom trenutku najvise odgovara. Ako si ti bolestan i hoces samo Apple, ne moraju biti svi takvi.

Naravno, i ja to kazem, ako se nekome ne svidja Apple, neka kupi nesto drugo i resio je problem. Tako je mnogo lakse nego da konstantno trolluje ovde apple teme... a ko je bolestan nije tesko da se pogodi. :)

Poslednja izmena od urednika:
Ne, može na koliko ti i apple kažete. Ne vidim šta bi falilo kada bi punudili 3.5, i 3.7 ili 4 inača, onda bi svako odabrao šta mu odgovara. Sumnjam da to nije izvodljivo.
Deluje glupo ali nisam primetio da imaju jedan laptop za koji su rekli da je savršen i da ne treba veći ili manji. Imaju od 11 do 17 inča, svako odabere šta mu odgovara, ako hoćeš nešto lako uzećeš air ako hoćeš nešto ozbiljnije uzmeš pro od 15 ili 17 inča, ne vidim ništa loše u tome da postoji izbor.

Poslednja izmena:
Ova prica deluje sve izvesnije. Previse razlicitih izvora pominje ovo izduzivanje ekrana kao najverovatnije resenje za povecanje ekrana. Mada ko zna, i prosle godine je 90% ljudi bilo ubedjeno da nas ceka kompletan redizajn pa nije bilo nista od toga. Pored toga sto bi aplikacije imale vise prostora da sadrzaj "dise", voleo bih da vidim da li bi Apple iskoristio dobijeni prostor da unapredi neke stvari u UI-ju iOS-a tipa multitasking, glance-able info i sl.

I ne bih da me pogresno razumeju neki ljudi ovde, ali j***m mu sunce, da li je stvarno toliko tesko drzati se teme. Od 110 postova u temi mozda 20 imaju veze sa njom. Kao deca u vrticu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno