aha... fala za info!Voodoo_NBGD je napisao(la):pa pixel shader...
ZoNi je napisao(la):aha... fala za info!![]()
uopste me ne bi cudilo da i on posecuje bench forumVoodoo_NBGD je napisao(la):Neko mu je dojavio da ga prozivaju na netu, pa je sada udario jos vecu *******ciju, sto se moze primetiti onom cuvenom recenicom "pa zar nisi primetio bolji opsti feeling na intel masinama..."![]()
ZverBre je napisao(la):Dobro svaka cast I Kuzmanovicu I Uzelcu ali zasto niko ne spominje gospodina Bojana Milanovica? Eto u novom SK je bash lepo opisao WD hardove.(nadam se da nije prepisivao od Uzelca![]()
![]()
)
Eto meni josh jednog bana :d
ZverBre je napisao(la):@Ipedja
Ja sam svojim postom hteo da pohvalim coveka a ne da ga kritikujem.Kroz Bojanove ruke je proslo vishe hardvera nego sto ti mozes da pretpostavis.Covek nije profesionalni novinar i svoje clanke pise volonterski .To treba ceniti.Kad bi za svaki hardver razgloabali na 5 strana nebi bilo mesta za reklame a onda bi SK kostao 200 din a ne 70.Svi pljujete po tim novinama ako su stvarno toliko lose zasto ih onda citate?
Sasa je napisao(la):Sad si me istripovao. Covek koji je pisao od WD diskovima se zove Bojan Zivkovic.
Ja ga ne poznajem, iako pisem za SK. Nebitno, nego kada si napisao Milanovic, ja reko da se ti nisi istripovao da Bojan - Simpson koji se preziva Milojevic pise za SK.
Svima, hvala na recima hvala i podrske
Pozdrav!
The pocetnik je napisao(la):Necu da mislite da hvalim SK...
The pocetnik je napisao(la):Mada kada vec pominjete Kuzmu on je pre pravio mnogo vece gafove na AMD racun(mada i ovde ima onih koji prave gafove u suprotnom smeru tipa xp 2GHz brzi/bolji od p4 3.4GHz ili xp 1.5GHz=p4 3GHz) tako da je ona njegova boljka u i/o portu smesna u odnosu na boljke u prethodnim brojevima.
The pocetnik je napisao(la):xp 2GHz brzi/bolji od p4 3.4GHz ili xp 1.5GHz=p4 3GHz
delimir je napisao(la):Pa jel' nije?Vidim da Kuzma nije jedina vuna.
PS: Ajmo sada flame![]()
Pa sad vidi ovako... brzi je , SVUDA UVEK BIO I OSTACE, ko to nije shvatio ja mu nisam kriv!Voodoo_NBGD je napisao(la)::d
Naopako, pa ko da je to sramota...
E vala bas, mene pojedinci jos uvek ubedjuju da je Athlon 1.0 GHz brzi od mog Celerona 1.2 GHz 256k cache...
GoranM je napisao(la):Pa sad vidi ovako... brzi je , SVUDA UVEK BIO I OSTACE, ko to nije shvatio ja mu nisam kriv!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari