Šta je novo?

SK 06/2004 - Uporedni test grafickih karata

Pa o tome pricam. Procesori sa Tualatin jezgrom su bili jedni od retkih Intelovih (novije generacije) koji su mogli da pariraju AMD-u na istom taktu.

A koji to jos mogu, posle P3 ? :)

Da su oni "samo" mogli da pumpaju GHz-e na P3 arhitekturi, danas bi neki PIII+ na 2.5 GHz tukao svaki Athlon XP 3200+... I sam intel je priznao da je Northwood slepo crevo u razvoju... A AMD nije odavno napravio gresku.

Aman bre, ja pricam o Tualatinima. Ah, ta dvehiljadedruga... :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Aman bre, ja pricam o Tualatinima. Ah, ta dvehiljadedruga... :)

Ti si rekao:
"Procesori sa Tualatin jezgrom su bili jedni od retkih Intelovih (novije generacije) koji su mogli da pariraju AMD-u na istom taktu."

Ja te pitam, koji su to novije generacije koji su mogli da pariraju AMD-u, a kojima starije je AMD mogao da parira ? :)

Pozdrav!

Dobro ajde, procesori sa Tualatin jezgrom su bili jedini Intelovi koji su mogli da pariraju AMD-u na istom taktu.
Zadovoljan? :D

Ne, svi Inteli do Tualatina su parirali ili bili bolji (cesce) AMD-ovim.
Sada se Pentium-M vratio malo, ali je to mobile procesor, nije za desktop racunare.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Ne, svi Inteli do Tualatina su parirali ili bili bolji (cesce) AMD-ovim.

:trust:
Izvini, hoces da kazes da su Coppermine i Celeron 2 bili bolji od Durona i Atlona slot A i Thunderbirda ??? :d

Jesu, tako pise u SK-u 08/2000, na naslovnoj strani stoji "AMD bezi Intelu"... :)

Nazad
Vrh Dno