el_patron
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.08.2009
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 + Arctic Freezer 34 eSports
- Matična ploča
- MSI Tomahawk MAX
- RAM
- Kingston Fury Beast RGB 2x16GB
- GPU
- Sapphire 6650XT Nitro+
- Storage
- Kingston A2000/Transcend 230s/HDD 500GB
- Zvuk
- Microlab M660BT + Razer BlackShark V2 HyperSpeed
- PSU
- Asus Rog Strix Gold 750w
- Kućište
- Be Quiet Pure Base 500FX
- Monitor
- BenQ Mobiuz EX2710S
- Miš & tastatura
- Razer Deathadder v3 Pro+ HyperX Alloy Origins Red Linear
- Mobilni telefon
- iPhone 13 mini 128gb
- Pametni uređaji
- Xiaomi 3C, Xiaomi S20+
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav svima. Gledao sam nesto po netu i posto me generalno IT oblast zanima, hteo bih da upisem neki kurs za sistem administratora ili nesto slicno. Kontam da je to najbolje za pocetak. Gledam sad po netu i stalno nalecem na ovu skolu: http://www.it-akademija.com/ITakademija-Microsoft-Certified-System-Administrator_406 koja na kraju, uz polozene ispite nudi Microsoft Certified System Administrator.
Da li je to samo slovo na papiru ili cu zaista tamo nestu nauciti? Isto tako, da li postoje neke prakse, gde cu iz prve ruke videti kako se to radi jer oduvek sam vise voleo praksu od ucenja.
Najidealnije resenje bi bilo kad bi nasao nekoga ko vec to zna, da mu budem potrcko i radim sve sto mi kaze, ali verujem da su za to male sanse.
Da li je to samo slovo na papiru ili cu zaista tamo nestu nauciti? Isto tako, da li postoje neke prakse, gde cu iz prve ruke videti kako se to radi jer oduvek sam vise voleo praksu od ucenja.
Najidealnije resenje bi bilo kad bi nasao nekoga ko vec to zna, da mu budem potrcko i radim sve sto mi kaze, ali verujem da su za to male sanse.