Šta je novo?

Sirius Error

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Problem je u sljedečem, kad instaliram igru nakon nekog vremena igranja komp se resetira i nakon butanja napiše poruku sirius error.Koliko sam primjetio to mi se nedogađa na svim igrama konkretno dogodili mi se na Men Of Valor i Tribes Vengeance.Komp je Epox 8KDA3+,A64 3200 ,2x512 DDR Corsair 3200XL,Leadtek 6800GT.Ništa nije kloknuto i temperature su u redu.Probao sam ga testirati sa 3DMarkovima koje stavim da odvrti po 20 puta sve je u redu.Mašina mi izgleda stabilna jer kodiram dvd u divx i sve radi normalno.Instalirao sam Doom 3, Far Cry i nije se to događalo.Nema nekog redosljeda kad se to dogodi može nakon 10min a može i nakon 1sat.Neznam Doom3 i Far Cry sam igrao oko 1sat možda bi se dogodilo kasnije nisam siguran.Npr kad se resetirao kod Tibens Vengeance i napisao serius error kod svakog paljenja kompa ili resetiranja stavljao je tu poruku.Tada sam stavio nove Win XP i ins. Men Of Valor.Onda se to dogodilo i na toj igri jedino što mi sad nakon paljenja kompa i restiranja više ne piše sirius error.
Molim za bilo kakvu pomoč jer sam več lud od ovoga kompa.

mozda su igre syebane, tj.lose krekovane
ili neki bag u igri
jesi li potrazio neke zakrpe za njih?

fastlane je napisao(la):
Sta ti kaze Event Viewer ?
Misliš šta piše za opis greške kad se pojavi sirius error.Ne piše ništa osim nekakve greške sa exe failom od igre i da li hoču prijaviti microsoftu.

Filo je napisao(la):
mozda su igre syebane, tj.lose krekovane
ili neki bag u igri
jesi li potrazio neke zakrpe za njih?

Pa moglo bi biti, ali ovu Tribes Vengeance sam probao na jednom drugom kompu i igrao dobrih 2 sata i radila je ok.
Nisam napisao da je napajanje 430W Enermax tako da tu nebi trebao isto biti problem. Da bar napiše neku drugu poruku ovako ne znam ništa nego mi jednostavno poyebe windovse.

Marac je napisao(la):
Misliš šta piše za opis greške kad se pojavi sirius error.Ne piše ništa osim nekakve greške sa exe failom od igre i da li hoču prijaviti microsoftu.
U Run kucaj eventvwr.msc :type:

Nazad
Vrh Dno