Marac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.10.2003
- Poena
- 619
Problem je u sljedečem, kad instaliram igru nakon nekog vremena igranja komp se resetira i nakon butanja napiše poruku sirius error.Koliko sam primjetio to mi se nedogađa na svim igrama konkretno dogodili mi se na Men Of Valor i Tribes Vengeance.Komp je Epox 8KDA3+,A64 3200 ,2x512 DDR Corsair 3200XL,Leadtek 6800GT.Ništa nije kloknuto i temperature su u redu.Probao sam ga testirati sa 3DMarkovima koje stavim da odvrti po 20 puta sve je u redu.Mašina mi izgleda stabilna jer kodiram dvd u divx i sve radi normalno.Instalirao sam Doom 3, Far Cry i nije se to događalo.Nema nekog redosljeda kad se to dogodi može nakon 10min a može i nakon 1sat.Neznam Doom3 i Far Cry sam igrao oko 1sat možda bi se dogodilo kasnije nisam siguran.Npr kad se resetirao kod Tibens Vengeance i napisao serius error kod svakog paljenja kompa ili resetiranja stavljao je tu poruku.Tada sam stavio nove Win XP i ins. Men Of Valor.Onda se to dogodilo i na toj igri jedino što mi sad nakon paljenja kompa i restiranja više ne piše sirius error.
Molim za bilo kakvu pomoč jer sam več lud od ovoga kompa.
Molim za bilo kakvu pomoč jer sam več lud od ovoga kompa.