Midgard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.08.2002
- Poena
- 649
Jel jos nekome baguje grafika, cas su mi teksture isprane skroz, cas normalne uvek je na max. podeseno...
yup,same here
inace mi ne pada ispod 119,max 121fps
Jel jos nekome baguje grafika, cas su mi teksture isprane skroz, cas normalne uvek je na max. podeseno...
yup,same heresve na max,desi se da budu mutne na momente u pocetku cuscene-a ili nivoa pa se poboljshaju (kao u ut3
) ali se desi da neke delove uopste ne poboljsha nego ostanu mutne texture skroz,kao da imam upaljen picmip na 4+
inace mi ne pada ispod 119,max 121fps![]()
Obavezno pogledajte sva tri moguca kraja.![]()
Graficki engine je prastar, boje i atmosfera tamna, nema se sloboda u kretanju, a AI protivnika skoro da ne postoji. Krvi do kolena, a karakondzule vec vidjene, kao i cela prica.
Jedina dobra stvar su dobro modelirana oruzija.
Uninstall, nije ovaj `hit` za mene.
checkpoint system :wall:
no subtitles :wall:
осим тога, свиђа ми се атмосфера, скоро сам прешао биошок па ме ова игра прилично подсећа на то...
да ли неко има проблема са превише утишаним звуком? морам да одврнем своје звучнике, да би нормално чуо разговор итд, па после кад се вратим у виндовс, заборавим да смањим, и одсечем се кад пустим неку музику :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari