Šta je novo?

Singularity (PC)

Jel jos nekome baguje grafika, cas su mi teksture isprane skroz, cas normalne uvek je na max. podeseno...

yup,same here :) sve na max,desi se da budu mutne na momente u pocetku cuscene-a ili nivoa pa se poboljshaju (kao u ut3 :p) ali se desi da neke delove uopste ne poboljsha nego ostanu mutne texture skroz,kao da imam upaljen picmip na 4+ :D

inace mi ne pada ispod 119,max 121fps :)

Streaming i njegovi veciti problemi sa U engineom...

yup,same here :) sve na max,desi se da budu mutne na momente u pocetku cuscene-a ili nivoa pa se poboljshaju (kao u ut3 :p) ali se desi da neke delove uopste ne poboljsha nego ostanu mutne texture skroz,kao da imam upaljen picmip na 4+ :D

inace mi ne pada ispod 119,max 121fps :)

Tako i kod mene, dobra je igra kad se sve sagleda, ubedljivo najgori delovi su sa onim bubama sto eksplodiraju, mnogo smara igram na hard, a ima i jako zanimljivih delova. I meni je 90% vremena 120-121FPS...

Skinu osam novi DirectX da vidim da niej do toga ali opet neki nivoi budu mutne teksture, neki budu ok celi, otkud znam...

Poslednja izmena:
^^ Desava se sad i meni povremeno,mada sinoc dok sam igrao nije,tek kad sam se vratio u 1955 pocelo je :)

Meni ne treba ionako igram u nativnoj rezoluciji izgleda ok, sem sto teksturwe baguju pa to malo nervira.
Kasnije je igra sve bolja i bolja, ja najvise idem s onim rucnim topom njega sam nabudzio do kraja.

Vidim da su neki vec presli,pa me interesuje koliko treba da se predje?

Za one bube sto eksplodiraju postoji fino resenje :

Kad ih je mnogo, samo iskoristite TMD na jednoj od njih, i onda ce ona da se okrene protiv ostatka grupe, i najcesce ih sve pobije,a onda i sama eksplodira, a kad ih je 2-3 lakse je upucati ih. :D

checkpoint system :wall:
no subtitles :wall:

осим тога, свиђа ми се атмосфера, скоро сам прешао биошок па ме ова игра прилично подсећа на то...

да ли неко има проблема са превише утишаним звуком? морам да одврнем своје звучнике, да би нормално чуо разговор итд, па после кад се вратим у виндовс, заборавим да смањим, и одсечем се кад пустим неку музику :trust:

Graficki engine je prastar, boje i atmosfera tamna, nema se sloboda u kretanju, a AI protivnika skoro da ne postoji. Krvi do kolena, a karakondzule vec vidjene, kao i cela prica.
Jedina dobra stvar su dobro modelirana oruzija.
Uninstall, nije ovaj `hit` za mene.

ovo stvarno zabrinjava:D

Pa pogledao je na youtube i video sva tri kraja i svidja mu se ali nije za njega :d

checkpoint system :wall:
no subtitles :wall:

осим тога, свиђа ми се атмосфера, скоро сам прешао биошок па ме ова игра прилично подсећа на то...

да ли неко има проблема са превише утишаним звуком? морам да одврнем своје звучнике, да би нормално чуо разговор итд, па после кад се вратим у виндовс, заборавим да смањим, и одсечем се кад пустим неку музику :trust:

ALT+TAB kad upalis igru pa dole u Taskbar-u Sound/Mixer i tu pojacaj Singularity do kraja bice normalan zvuk. I tak osvaki put kad upalis.

Dobra igra. Zanimljiva prica, solidno napucavanje, time manipulacija, radi lepo na matorim masinama...:p Iskreno, ni meni se nije svidela kad sam je upalio, pogotovo sto neodoljivo podseca na bioshock, kasnije sve dolazi na svoje mesto. Zvuk i muzika su odlicni, svaka cast razvojnom timu kako su ovim sharenim engineom ipak uspeli da docaraju horor atmosferu, tamo gde je to predvidjeno. Stvarno vredi odigrati.

Radi ovo probao sam, samo sto sam presao igru, nije n esto duga, ocekivao sam duze malo da ce biti, ali ok je da se odigra.

presao i ja,i kasno video ovaj fix,skoro pola igre mi bilo mutno skroz :(
inace sam zadovoljan igrom :)

Na jednom forumu sam našao ovaj koristan alat koji rešava probleme sa teksturama.

Texture Pool Size Patcher

screenzd.png

Upustvo: After selecting game folder don't forget to enter new PoolSize value, for example 400.

Evo i da ja javim utiske. Igra je pravi miks HL2/Wolfenstein/Bioshock :D uradio sam fix za teksture, poso su mi pravile problem :) I generalni utisak je da je igra dosta dobra...fina prica..odlicna linearnost :) me happy

Poslednja izmena:
^^Da, dobra igra. Jeste kopija, ali danas ionako dobre igre izlaze retko, a jos ako su originalne...po 3 godine cekamo na jednu :)
jedino mi se ne svidjaju te glossy texture iste kao u bioshocku...previse vestacki i plasticno deluju

a po cemu je kopija? :)

Po maltene svemu. Bolje ti reci po cemu nije, bice mnogo kraci spisak :d

Ali moramo naglasiti da je dobra kopija ;) veoma je zanimljiva igra...ima dovoljno dinamike da se covek ne smori :)

Ali i kratka dosta... Kraca od Bioshock-a cini mi se. Dobro BIoshock je i dosta bolji, ova igra ima neke delove bezveze neke odlicne, ali vredna je igranja svakako.

a kopija bioshoka? nemam pojma meni ovo bolje od istog, jer sam od biosoka ocekivao, prema najavama, duhovnog naslednika system shocka

Teže malo, nažalost:( System shock je keva:D

Ono što sam do sada primetio je da Raven koristi Predator, Fear, Fallout, Dead Space, Half Life, Bioshock itd. kao neku podlogu, ali i dalje ne toliko ocigledno da bih vezivao bilo šta od toga i poredio sa ovom igrom.

A mehanika borbe?

Napada me, na pr., nekoliko onih shifting mutanata, odbijam jednog pulsom, drugi baca bure na mene, koristim opet TMD da uhvatim bure u vazduhu i bacam na drugu gomilu lepotana koja mi je bliža. Za to vreme ustaje onaj prvi što sam ga pulsirao(sav ošamućen), ali ga dočekujem saČmarom u glavu, dok ovaj što me je častio buretom obara na zemlju a ja ga opet častim 'ladnim olovom. Za to vreme, neki me je dobro zakačio, sad moram da se hilingujem, ali dok se ovaj moj ne zamota mogu 10 puta da umrem. I taman se onako u begu izlecim i da pripucam na skočka, al ono qrac -RELOAD, RELOAD! Opet beži, prebacuj oružje jer mi je nestalo pulsa... Do jaja,kul, napeto i brzo:D... Ja sam više nego zadovoljan igrom...

^+1 upravo to, dinamika je sjajna :) jedino jedva ubijam one male sto eksplodiraju... ne znam kakvi su na normalnoj tezini, ali na hard-u su nezgodni veoma...

Nazad
Vrh Dno