perce
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.08.2002
- Poena
- 649
Posto volim voznje, a nemam para da uzmem neki volan sa FF-om (bez FF necu), imao sam prilike ali na izuzetno kratko vreme da se poigram sa Logi Rumblepad-om. Lepa i kvalitetna sprava, ali ja brate nisam mogao da sastavim 200m puta a da ne izletim. Igrao sam GTL koji sam pre toga vozio na tastaturi i po malo na Trust-ovom volanu, koji je skroz proplupao. :crash:
E sad pitanje koje se namece je sledece: Dali se isplati uzimati pad zbog voznja (sportske ne igram i nemam pokjma dali ce mi koristiti za nesto drugo) i koliko se u opste moze kvalitetno voziti na analognom pad-u?
Izvinjavam se ako ovom thread-u nije mesto u ovoj sobi. Neka ga moderatori prebace tamo gde smatraju za shodno.
E sad pitanje koje se namece je sledece: Dali se isplati uzimati pad zbog voznja (sportske ne igram i nemam pokjma dali ce mi koristiti za nesto drugo) i koliko se u opste moze kvalitetno voziti na analognom pad-u?
Izvinjavam se ako ovom thread-u nije mesto u ovoj sobi. Neka ga moderatori prebace tamo gde smatraju za shodno.