Šta je novo?

SIM DUO

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
1126i2u.jpg

L I N K

Inace Telenorov Grand pripejd je bolja varijanta jer je bezuslovna tj. nije potrebna redovna nedeljna dopuna od 200din.

Poslednja izmena:
Razgovoriizmeđu 2 kartice iz SIM DUO pakovanja se naplaćuju samo1 din/min.zauvek,dok se uspostava veze ne naplaćuje.

a zatim

Ako korisnici žele da ostanu zauvek u promociji,potrebno je da najmanje jednom nedeljno dopune kredit iznosom od 200 din.ili više.

:trust:

to znaci da mesecno moraju zajedno da izdvoje 1600 dinara mnogo brate mnogo

Ovo u opste nije povoljno, VIP sve gore promocije izbacuje, ovo definitivno nije nesto sto ce da privuce korisnike. Ne znam sta im ovo pada na pamet.

Za 1600 dvoje mogu da imaju odlican postpaid.

da su stavili 100dinzdzi, bilo bi slatko i medeno :)
ovako, je skupo i papreno....

Telenorov "narodnjacki" prepaid paket tuce ovaj VIPov za dve duzine.
Tacnije ovaj VIPov ne vredi prebijene pare :)

^ali imaju slatku promociju (i sliku na pakovanju,kako se dvoje mladih voledu....) moras priznati, i dosta ce se upecati :D

Najgore od svega sto je reklama dvosmislena... Pise ZAUVEK i za 1 din ... a onda ispod ako zele da ostanu u promociji ... Strasno.

Vip zna mentalitet naroda i to iskorišćava maximalno.
Ovde ljudi samo čitaju površno i ne obraćaju pažnju.

Imam prijatelja koji na posptaidu kupio telefon i plaća račun godinu i nešo ali nije znao da ima minute u paketu. Kaže paket sa telefonom, siguno minuti ne važe. :d
Strašno koliko su ljudi neobavešteni.

Realno i neka zezaju kada niko ne pokuša da se potrudi i kada država ne štiti korisnike a operateri lažu godinama.

BUahahahaha .... zauvek, ako platite svake nedelje ..... a, ludaci ... strašno .....

Ja evo bas juce-prekjuce kupio na kiosku, trebala mi je jos jedna kartica i ponudi mi covek uz pricu "Mislim da cak mozes i da razgovaras za dz izmedju ta dva broja".
Hahahahahah nije ni znao sta prodaje. Meni licno ni ne treba taj drugi broj, ali zar prodavci ne bi trebali da budu informisani o tome sta prodaju ???

Ja evo bas juce-prekjuce kupio na kiosku, trebala mi je jos jedna kartica i ponudi mi covek uz pricu "Mislim da cak mozes i da razgovaras za dz izmedju ta dva broja".
Hahahahahah nije ni znao sta prodaje. Meni licno ni ne treba taj drugi broj, ali zar prodavci ne bi trebali da budu informisani o tome sta prodaju ???

Mozda ne citaju ona sitna slova? :wall:

SIM Duo korisnici do kraja maja dobijaju dupli krdi za svaku uplatu preko 200 din, ali opet ima neka glupost sa "da bi ostali u promociji, morate uplatiti 200 din nedeljno"...videćemo tačno kad izbace info na sajtu.

Bonus krdit se može koristiti za nacionalni saobraćaj (voice, sms, mms, bez gprs).

Ja sam to kupio jer mi je trebao VIP pri paid, obicnih "single" brojeva nisu ni imali, kazu ovo je akcija samo ovo imamo (u VIP shopu)

Loše je prošla ova promocija sa dva broja pretpostavljam, pa su dodali da svaka dopuna od 200 i više dinara duplira kredit.
Važi za sve koji izaberu DUO promociju. A piše da traje do 30.5. ali nisu bili jasni da li promocija ili kredit...

Nazad
Vrh Dno