Šta je novo?

Silent Hunter 5 ANNOUNCED

Pa... bice ti pokretanje igre sa Ubi servera kao i savegame / loadgame... naravno sa originala.
Nesto kao online singleplayer...:trust:

Pojavila se "narodna" verzija :D

Igra koristi onaj tupavi DRM kao AC2 tako da je Ubi masivno failovao što se toga tiče. :)

Dakle eto nama uskoro i AC2.

Jos je rano da se vidi sta moze i kako moze... a da je krenulo - krenulo je.

Izgleda neki ludi Rusi :D

Trebace jos jedno 6 meseci da se sve patchuje (igra je poluzavrsena) pa da moderi pretvore sve skupa u - simulator.

Best buy Septembar2010...

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da je instaliram, nesto izbacuje setup nije kompatibilan sa verzijom Windows-a, koja glupost....

“The version of this file is not compatible with the version of windows you’re running. Check your computer’s system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.”

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da je instaliram, nesto izbacuje setup nije kompatibilan sa verzijom Windows-a, koja glupost....

“The version of this file is not compatible with the version of windows you’re running. Check your computer’s system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.”

kad ga pre nabavi ???

Javi kad pokrenes...

Poslednja izmena:
Ma skidao sam opet sa drugog mesta, skinuo neku verziju sa prvo je bio CRC error pri raspakivanju, posle nije mogao setup da se pokrene, evo sad ga instaliram tek....

Ima i lek za 1.1 verziju odmah su izbacili :)

Izgleda da ovo ne radi!Instalirao sve redovno,update-vo i kada pokrenem exe. ne desava se ama bas nista!Nekima radi,nekima ne!Dali je u pitanju windows ili nesto drugo,stvarno ne znam!Steta!!

Meni radi, sad sam igrao malo update-ovanu verziju, i igra je dobra, cini mi se bolja od prethodnog dela, ali je neoptimizovana bas, u podmornici 10-20FPS kad izadjem iz podmornice na toranj oko 40FPS.....
Inace masina iz potpisa, i Windows 7 x64 Ultimate.

JEste bas je neoptimizovana imam q6600 na 3ghz i 4gb ram i 8800gt klokovvanu u podmornici 20fps a napolje 70fps...
A imam problem,ne znam kako da otpocnem prvu misiju kod onog kapetana on mi nesto naprica ali kako da startujem misiju tu? HELP:wall:

Jest li iskljucili V-sync off ?
+
internal shadows na medium ?
+
Najnoviji nVidia driver ?

Trebalo bi da digne 20-30% fps... ajde nek neko javi.

Bas bi hteo da probam.
Mada znam da nece biti bolje Gameplay-wise od 3.

A moram reci da prilicno lepo izgleda!

Kako neće da otpakuje?

Čitao sam da postoji verzija sa greškom u 13 i 21 rar fajlu i da zbog toga neće da se otpakuje. Možda si nju nabavio.

Bas bi hteo da probam.
Mada znam da nece biti bolje Gameplay-wise od 3.

A moram reci da prilicno lepo izgleda!

Bas ja htedoh da ga uporedim sa trojkom, i mogu reci da su prvi utisci obecavajuci :)
Odigrao onih prvih par tutorial misija i bas mi se svidja uprosceni UI koji je i pored toga zadrzao kako funkcionalnost, tako i napredne (advanced) funkcije podmornice.

Grafika je dosta bolja od cetvorke , kao i opsti feel da ste ucesnik rata, a ne samo jedna podmornica koja eto , ide gde joj se kaze.

A ovo je sve samo na prvu loptu, videcemo da li ce se utisak dodatno poboljsati ;)

Probao sam.

I prelepa je. Surealno lepa!

I moram reci, kad se navikne na Eye-candy i kad su se "Ohh" momenti istrose, primetio sam sta tom Titlu sve fali.

Prilicno me je razocaralo, i moj rant na Subsim-forumu je bio prilicno dugacak.

Ima tu mnogo sitnica koje nedostaju ili smetaju:
Nema TDC;
nema pravi (funkcijonalan) sat;
nema informacija o vremenu i vidljivosti;
slepa is beskorisna AI (Allied i Axis);
ne radi Echolot;
Ne radi ruder.
Nemoze se narediti koliko zelis levo a koliko desno!
UI je tako siromashna sta se tice informacija da wishe zbunuje nego coristi.
A za onaj najavljeni RPG element. Crap.
A layout sa tasteturu ne ide nigde!

i jos puno toga.

Zna da sam puno ocekivo od 5. Al sve te stvari koje nema bili su cak i u 3.

Moramo cekati jos patcheva i mod-eva pa da vidimo dal ce vrediti uzeti SH5.

Poslednja izmena:
Probao sam.

I prelepa je. Surealno lepa!

I moram reci, kad se navikne na Eye-candy i kad su se "Ohh" momenti istrose, primetio sam sta tom Titlu sve fali.

Prilicno me je razocaralo, i moj rant na Subsim-forumu je bio prilicno dugacak.

Ima tu mnogo sitnica koje nedostaju ili smetaju:
Nema TDC;
nema pravi (funkcijonalan) sat;
nema informacija o vremenu i vidljivosti;
slepa is beskorisna AI (Allied i Axis);
ne radi Echolot;
Ne radi ruder.
Nemoze se narediti koliko zelis levo a koliko desno!
UI je tako siromashna sta se tice informacija da wishe zbunuje nego coristi.
A za onaj najavljeni RPG element. Crap.
A layout sa tasteturu ne ide nigde!

i jos puno toga.

Zna da sam puno ocekivo od 5. Al sve te stvari koje nema bili su cak i u 3.

Moramo cekati jos patcheva i mod-eva pa da vidimo dal ce vrediti uzeti SH5.

Pa oni ce klincima uzeti lovu za arkadnu igricu... a community ce mod by mod> da napravi simulator od ovog - best play Dec2010/Jan2011:D

Probao sam igru za sada je extra naravno ima raznih rupica dok ne izadju razni pecevi i ostale stvari.Nerviraju me kontrole promenjene su.Jel ima negde spisak dugmica za kontrolu i da li je moguce da ne mogu podmornicu da okrecem odmah nego moram na mapu da ulazim.

Probao sam igru za sada je extra naravno ima raznih rupica dok ne izadju razni pecevi i ostale stvari.Nerviraju me kontrole promenjene su.Jel ima negde spisak dugmica za kontrolu i da li je moguce da ne mogu podmornicu da okrecem odmah nego moram na mapu da ulazim.

Registruj se na subsim forum pa skidaj modove... svaki dan onesto novo

...probaj Ail nove oblake i dim ...i Wclear novu boju okeana;)

Aha , znaci preporucujete da se saceka sa igranjem zbog svih tih modova.

Onda gi ostavljam na stand by dok se ne nakupi jedna solidna kolicina istih :)

@Golub ajme koliko modova i dodataka :) bez tog sajta i tih careva tamo nema zivota.Ako nekoga malo vise zanima Sh5 obavezno tamo da ode

I da li moguce da na bencu ne mogu slike da se kace da kompa nego mora da bude na netuuuuuuuu.Ili sam ja glup pa nevidim

Nazad
Vrh Dno